影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

純曬合皮舖

今朝終於都俾我碌到一部7仔jet black喇

子爵府

好媽媽勳章

haileymama 發表於 16-9-29 12:43
果然都係要咁樣,一男一女,私生活係點玩,理得人丫,又唔係害人

我好想知係邊個起訴佢?個女仔都話係自 ...

好似係: 俊英做緊嘅時候拍咗片, 佢有問過個女仔得唔得, 佢就以為得, 但係個女仔知道拍咗片就發脾氣, 去告俊英, 咁佢先知道個女仔唔鍾意, 就立即delete 咗條片, 咁個女仔就覺得delete 咗就無事啦, 算數唔告喇, 不過件事就通咗天囉。

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Happy Monday

水晶宮

wing2212 發表於 16-9-29 13:14
好似係: 俊英做緊嘅時候拍咗片, 佢有問過個女仔得唔得, 佢就以為得, 但係個女仔知道拍咗片就發脾氣, ...

韓國d女仔好怪,知道對方係明星,一唔鐘意就話要告人。

其實自己個名都會揚出來,又想攪到對方一鋪輸哂。

我又諗起有天喇

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 16-10-3 06:58
Happy Monday

好肉地

水晶宮

放2日假,我仲累多2錢重,呢隻肥妹年年生日都乘機整場大龍鳳

不過今年幾表姐弟去左石澳游水BB蕉,都幾好玩嘅

水晶宮

大海又講RM唔好睇

其實唔止海外啦,連韓國本土收視都反映到有問題,點解仲唔斬纜?再拖落去,除左賣埠呢個point,根本無著數

呢個名,再唔改下,又玩得幾耐丫

水晶宮

回覆樓主:

今集無挑好老土,但我覺得好好睇

對我呢啲忠心無挑飯黎講,每個畫面都係回憶,佢地去返逃犯果間屋,我直頭有衝動再睇多次,Recall返啲回憶

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

點解仲係咁可愛

水晶宮

我跟Wing wing

水晶宮

haileymama 發表於 16-10-12 07:20

對我呢啲忠心無挑飯黎講,每個畫面都係回憶,佢地去返逃犯果間屋,我直頭 ...

今集我未睇呀,上星期都係睇左一半咋。

因為我超級唔鐘意睇d 24x7都chok緊嘅藝人,鄭雨盛就係喇,但我又唔捨得FW無挑,所以唯有開下停下咁睇囉。

今集係Pokémon go?

水晶宮

haileymama 發表於 16-10-12 07:20

對我呢啲忠心無挑飯黎講,每個畫面都係回憶,佢地去返逃犯果間屋,我直頭 ...

逃犯係邊集?

水晶宮

haileymama 發表於 16-10-12 07:17
大海又講RM唔好睇

其實唔止海外啦,連韓國本土收視都反映到有問題,點解仲唔斬纜?再拖落去,除左賣 ...

RM根本除左劉神,個個都唔願跑,我要講嘅都係出面講哂。

其實RM而家咁樣拖落去都唔腰暫,我係鐵粉都覺得好肉酸,何不係仲有少少餘威時就分手呢⋯⋯

另外又咁講,如果講賣埠,係得老虎,劉神,光豬紅暏。

智考我都覺得佢係外埠唔算紅,係叫有人識,我諗連Gary都一樣。

池石鎮,唉,見到佢都唔知佢做來仲乜,完全無笑位。

HAha返無挑,拍住俊河都還好d,而家係RM劉神已經要負責照顧全team人+嘉賓,邊得閒比佢坐大脾,比佢執口水尾。

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-10-13 17:12
逃犯係邊集?
20090620 越獄吧青春痘(上)20090627 越獄吧青春痘(下)

佢地著晒監犯衫,四圍暱,又入左幢大廈搵阿吉,果時佢都未正式入無挑

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-10-13 17:12
今集我未睇呀,上星期都係睇左一半咋。

因為我超級唔鐘意睇d 24x7都chok緊嘅藝人,鄭雨盛就係喇,但我又 ...
又唔係喎,上次追擊戰都可接受,阿chok大叔反而唔多鏡頭,無咩表現
集中左係好肥果個同黃政民度

睇得過

今集係Pokémon go? <<係,借個玩法姐

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-10-13 17:19
RM根本除左劉神,個個都唔願跑,我要講嘅都係出面講哂。

其實RM而家咁樣拖落去都唔腰暫,我係鐵粉都覺得 ...
唔好睇,賣黎把鬼咩

其實講黎講去,得大鼻同HAHA有咁既需要做落去
劉神唔志在係韓國都做唔停,仲鬼得閒咩,再做都係講義氣
老虎咪唱歌囉,光豬同智孝可以拍劇
GARY搞音樂收租都夠啦

HAHA都仲話有其他節目,不過黎緊整多件,負擔都重既

最鬼無用得大鼻,唯一一個節目,都做得唔好睇如果無RM,佢都唔知點算

水晶宮

haileymama 發表於 16-10-14 10:43
唔好睇,賣黎把鬼咩

其實講黎講去,得大鼻同HAHA有咁既需要做落去

老虎而家出左首國語歌tim 呀,大陸有咩頒獎典禮都叫佢去,佢係大陸都叫做站穩陣腳,返多去幾年,搵埋都應該夠過世啦。

俊河可以做返舞台劇,再拍下d講食嘅綜藝,應該仲有得做下。

Haha無左劉神,完全唔知自己做乜,成日又話自己怕醜,睇佢上2年同姜東虎做果套綜藝就知佢唔掂。

池石鎮,無劉神,佢應該會係韓國綜藝消失,佢返去炒股仲好啦。

水晶宮

諗諗下,都係明秀最叻叻,因為佢娶左個有成棟診所嘅醫生老婆

水晶宮

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E9%9F%93%E5%9C%8B%E8%97%9D%E4%BA%BA%E5%9A%B4%E6%B3%B0%E9%9B%84%E6%B6%89%E5%AB%8C%E6%80%A7%E4%BA%A4%E6%98%93%E8%A2%AB%E7%A7%BB%E9%80%81%E6%AA%A2%E5%AF%9F%E9%99%A2-023207100.html

韓國藝人嚴泰雄今年7月被一名按摩院工作人員指控性侵,警方在調查後發現嚴泰雄雖然沒有性侵嫌疑,但卻存在性交易嫌疑,因此在今天以起訴意見將此案移交給了檢察院。

據警方工作人員透露,報案人聲稱今年1月在某按摩院遭到了嚴泰雄性侵,但是警方經過調查發現報案人是與按摩院老闆共某,以詐取錢財為目標而誣告的嚴泰雄。另外,警方也查出嚴泰雄雖然不存在性侵嫌疑,但卻涉嫌進行性交易,此案已由警方已送至檢察院,警方對檢方的建議是以性交易罪對嚴泰雄提出起訴。

嚴泰雄的經紀公司今天對嚴泰雄涉嫌性交易一事作出回應,稱公司還沒有得到任何通報,因此還無法就此事作出任何回應。

許雪熙/文 版權所有Mydaily禁止轉載

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-10-14 10:53
老虎而家出左首國語歌tim 呀,大陸有咩頒獎典禮都叫佢去,佢係大陸都叫做站穩陣腳,返多去幾年,搵埋都應 ...
HAHA真係唔夠班自己做阿頭,點搞落去,都係2把手

首頁

尾頁

跳至