使用意見

跳至

首頁
45678...16

尾頁

伯爵府

RE: 何謂不誠實使用電腦??

MsBusy 發表於 17-10-2 19:00
哦,有d心悸手震,噢…大鑊,血壓上壓都139,算唔算高?
你咁後生, 都算高了

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩 ~ 有咩真係去醫院喎,記住mark晒單,cap埋哩度嘅圖,將來有咩追討賠償會容易好多。

用戶要求終止服務

SillyU 發表於 17-10-2 18:57
放心啦,你唔會有機會有

點解我好年輕咋~你咁係咪暗示我無咁長命呀

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

SillyU 發表於 17-10-2 18:27
即係咁,你咁好人,可唔可以問埋,如果自己post啲FB link同上雜誌post自己ig出嚟,人哋睇咗,咁誠唔誠實? ...

多謝提供資料來源

侯爵府

tsung 發表於 17-10-2 19:05
多謝提供資料來源

唔使客氣。。。。喎
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

珍珠宮

香港是一個法治社會!

如果樓主在沒有充分証據下而胡亂提出指控,閣下亦同樣干犯樓主指控其他人所謂不誠實使用電腦。

如果樓主在明天五時前未能成功舉証提控,同樣樓主亦需要對受閣下威脅人士道歉!

謝謝!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

SillyU 發表於 17-10-2 19:06
唔使客氣。。。。喎

雨雨,要客氣!多謝協助!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

真係好舒服就要睇醫生,血壓高可大可小的!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-10-2 19:04
嘩 ~ 有咩真係去醫院喎,記住mark晒單,cap埋哩度嘅圖,將來有咩追討賠償會容易好多。 ...
哦, 我知道啦, 一陣寫定遺書, 唔怕一萬至怕萬一

侯爵府

tsung 發表於 17-10-2 19:09
雨雨,要客氣!多謝協助!
今晚食肉絲
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 17-10-2 19:10
真係好舒服就要睇醫生,血壓高可大可小的!
多謝關心!!

用戶要求終止服務

SillyU 發表於 17-10-2 19:11
今晚食肉絲

慢慢食,雨雨乖!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 17-10-2 18:14
我唔知佢起底既意思係乜!? 應該唔係講在bk 既舊帖俾人舊事重提吧
...
我當時一路有在帖內留言⋯sillyu 寫出一組唔完整的數字。
Jcbaby 就即係話有人被起底⋯在再三追問下,佢都無講出號碼是屬於誰人的。

繼而Jcbaby便暗示是樓主被起底,數字是跟公司電話有關。

成件事係有人對號入座⋯自己座落一組唔完整數字(號碼)的鬧劇!

(如對我上列陳述有議異,請提出指正!)

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 17-10-2 19:11
哦, 我知道啦, 一陣寫定遺書, 唔怕一萬至怕萬一
你咁後生,血壓咁高,真係有啲危險,有咩E郁,你對你家庭的貢獻,哩條數都好襟計,cap好圖了嗎?

琥珀宮

畀面勳章

fungwongphie 發表於 17-10-2 18:45
回覆 I9528 的帖子

This is my explicit warning to you and all who have written any fraudulent expres ...

我好驚呀

珍珠宮

有少少補充:

而sillyu 在帖內承認知道樓主是一個愛貓人士的回魂,

由始至今⋯sillyu都無透露過 數字(號碼)是屬誰人?

(sillyu從何得知樓主是回魂,我就不的而知了! 但以我所知那位愛貓人士在fb是有專頁的)

有幾位會員,在不是當事人的情況下,不停追擊涉事會員(或他們視為是該會員的朋友),我也覺得很疲累了!

在此~向各位無辜被牽連的會員和管理團隊,說聲:對不起!

糖果園    發表於 17-10-2 20:16

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

fungwongphie 發表於 17-10-2 16:51
又例如,金庸天龍八部根本都有用過痴兒這個詞語,而並無貶意(圖)

quoted from:
即係A讚B係「痴兒」,B覚得係受到侮辱,A就反咬B不誠實使用電腦?
真心覺得恐怖

翡翠宮

DoReMi媽媽 發表於 17-10-2 19:20
你咁後生,血壓咁高,真係有啲危險,有咩E郁,你對你家庭的貢獻,哩條數都好襟計,cap好圖了嗎? ...
已經CAP好, 我會PRINT出黎, 夾喺遺書中, 樓主令我好害怕, 咁有咩事, 家人知原因

翡翠宮

I9528 發表於 17-10-2 19:23
我好驚呀
要唔要約埋一齊就醫? 疑似被恐嚇, 心理創傷

象牙宮

MsBusy 發表於 17-10-2 19:24
已經CAP好, 我會PRINT出黎, 夾喺遺書中, 樓主令我好害怕, 咁有咩事, 家人知原因

...

首頁
45678...16

尾頁

跳至