跳至

首頁
45678...90

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個bk好煩再咁入黎入去都難入?搞到我好蚊!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 reego 於 10-5-8 08:26 發表
幫咗屋企大小魔怪,7月暑假報咗廣州黃埔軍校5天!

good 呀 !

伯爵府

原帖由 reego 於 10-5-8 08:23 發表
o尋日做做吓野,下午比公司阿頭急call番公司簽野,話昨是3個月試用期最後1日,心稔可能過唔到試用期,我成日傷腳,比7日通知我!番到去等咗成半粒鐘阿頭同人事部同我傾,話要延長試用期2個月喎,話阿頭同佢都滿意我工作,但因3月份頭收 ...

咁又兩睇啦 ~
學你 66 話 , 你地又唔等住你份糧開飯的話 , 就唔好做比較好 d , 你隻腳又未好返晒 , 仲要日日夜夜咁行,會傷上+傷 ,到老年就會好辛苦哦.
但如揾到份自已啱心水嘅工 , 兩個仔又唔洗點理 , 我都會想出黎做野,一來多個錢 , 二來冇咁悶.

真係好難選擇

子爵府

白豬,

咁你喺咪諗住7月一放summer就去呀? 一家大細四件去? 淘淘同奀豬都啱玩, 有伴就最好。

最好係sunday去, thursday 番。

我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

伯爵府

原帖由 forty+ 於 10-5-9 17:59 發表
白豬,

咁你喺咪諗住7月一放summer就去呀? 一家大細四件去? 淘淘同奀豬都啱玩, 有伴就最好。

最好係sunday去, thursday 番。
如果就到就最好啦 ~
我記得我上年都係 7/10 先去泰國 , 7/1x 出發同一團都貴成千.
我諗住下個月先去再問 7 月假 ,到時話你聽呀 ~

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

都係玩c成日睇唔番dpost!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

原帖由 三個白白豬 於 10-5-8 11:34 發表

咁又兩睇啦 ~
學你 66 話 , 你地又唔等住你份糧開飯的話 , 就唔好做比較好 d , 你隻腳又未好返晒 , 仲要日日夜夜咁行,會傷上+傷 ,到老年就會好辛苦哦.
但如揾到份自已啱心水嘅工 , 兩個仔又唔洗點理 , 我都會想出 ...

做多2個月睇吓點先!

子爵府

白豬
咁你搵晒料先啦, 我真係好忙, 得sunday回少少氣, 聽日又要開展一星期嘅搏鬥, 辛苦命, 都唔知幾時先可以唔駛咁辛苦都有飯開。

reego
白豬都講得啱, 最緊要都係唔好令到隻腳第日要煩。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

伯爵府

個bk我入到黎都睇唔番我post,要搞餐c又要post吓才睇到,唔知係咪我部腦中咗毒?

伯爵府

又黎喇!行出行入都成為遊客,輸入密碼又話不符?

伯爵府

畀面勳章

各位 MA MA 節快樂呀

伯爵府

好難上到黎!行出行入好煩!

大宅

原帖由 reego 於 10-5-8 08:23 發表
o尋日做做吓野,下午比公司阿頭急call番公司簽野,話昨是3個月試用期最後1日,心稔可能過唔到試用期,我成日傷腳,比7日通知我!番到去等咗成半粒鐘阿頭同人事部同我傾,話要延長試用期2個月喎,話阿頭同佢都滿意我工作,但因3月份頭收 ...

計我話, 人地辛苦命, 冇工開or放假就會病~
你就舒服命, 要開長工就整親受傷
其實你係咪好鍾意份工???

男爵府

hi forty,thanks for answer. what 's course did yr daughter study in jolly kingdom?

hi reego,r u a sales? ADD OIL ah,wish yr leg will fine soon.

子爵府

winpoopoo

係phonics only. 之前有一個mami 話喺屯門個centre, 夾到有四人同行 (可以唔同時間同班), 就有永久85折, 最終又夾到四個, 我1家折咗比 $612/month。

伯爵府

畀面勳章

又無公仔。。。。係咪今個月約埋去天水圍"綠田園" JACK???

子爵府

21/5 端午節 我ok呀!

伯爵府

原帖由 BUNNYLEE 於 10-5-11 12:40 發表
又無公仔。。。。係咪今個月約埋去天水圍"綠田園" JACK???

我 5/ 1 去左啦 ~
果到似錦田俱樂部 , 地方冇佢咁大 , 但都幾多野玩.
上星期日去左大棠...60蚊玩三樣野 , 我玩左兩次騎馬 , 一次坐牛車 , 幾抵玩 .

子爵府

咁去耕田吖, 天水圍有個地方叫有叉用, 有得bbq, 我有friend入咗會有地方種嘢, 不過就冇乜其他啱啲細嘅小朋友嘢玩。

如果大啲可以玩war game 同揸高卡車。地點就隔涉啲, 要揸車或者打啲。

地方同埋玩21/5 錦田媽咪嗰邊約緊去綠田園, 如果唔成我就join 你地啦, 淘淘都好鍾意去有叉用玩。

不過你地咁晏先去實餵蚊啦。仲加埋bbq, 早啲得唔得?

大宅

原帖由 forty+ 於 10-5-12 01:07 發表
咁去耕田吖, 天水圍有個地方叫有叉用, 有得bbq, 我有friend入咗會有地方種嘢, 不過就冇乜其他啱啲細嘅小朋友嘢玩。

如果大啲可以玩war game 同揸高卡車。地點就隔涉啲, 要揸車或者打啲。

地方同埋玩21/5 錦田媽 ...

你們落實咗時間地點通知我啦

首頁
45678...90

尾頁

跳至