跳至

首頁
45678...19

尾頁

別墅

我都想join, 而家遲吾遲?

原帖由 carcarb 於 10-6-28 16:35 發表

幾好喎,o甘有冇min. charge? 要唔要落訂先?
包場搞,報o左名黎既sisters就一定要到,唔係少o左人meet唔到min. charge都幾麻煩.

大宅

原帖由 金金@2003 於 10-6-28 16:45 發表
我都想join, 而家遲吾遲?

welcome,我地都未訂場地.
我好想見下你個巨bb.

你1個or +老公?

別墅

YES, 我同老公....你哋一見我呀b, 一定嘩嘩聲....hehe
原帖由 carcarb 於 10-6-28 16:49 發表

welcome,我地都未訂場地.
我好想見下你個巨bb.

你1個or +老公?

大宅

好媽媽勳章

MIN CHARGE你可以話30-40人甘囉,
比個限期覆番個sales,搵個mama做財務收錢,
要落訂架,所以真係去先好報名,
時間緊迫,如果係有興趣就要籌備啦.

原帖由 carcarb 於 10-6-28 16:35 發表

幾好喎,o甘有冇min. charge? 要唔要落訂先?
包場搞,報o左名黎既sisters就一定要到,唔係少o左人meet唔到min. charge都幾麻煩.

別墅

我都想參加呀...仲有冇位呀?

原帖由 waikat903 於 10-6-28 17:47 發表
MIN CHARGE你可以話30-40人甘囉,
比個限期覆番個sales,搵個mama做財務收錢,
要落訂架,所以真係去先好報名,
時間緊迫,如果係有興趣就要籌備啦.

禁止訪問

回覆 100# carcarb 的文章

別墅

嘩!真係好多人響應喎!我諗Karengkl
係最後一個,唔係好難搵到場地喇!最好有club house 啦!如果唔係buffet都好似唔錯!最後要今個星期六前決定呢!0個日大家會做咩?我想有D聯誼活動,互相認識下先....(因為我係新黎 ) 如果我負責帶D低B遊戲,大家會唔會反對?

別墅

...加埋Annebe 啦!好野!

禁止訪問

回覆 108# melodyy 的文章

大宅

HeiHeiLo, Karengkl

你地1個or +老公? pls advise.

男爵府

原帖由 carcarb 於 10-6-28 21:58 發表

carcarb, 我老公都會黎呀
成人每日應進食400g蔬果

大宅

由於人數已有41人+25個bb,我諗唔好再加人,報o左名既mami如有人數更改請盡早通知.

711():
1,2) melodyy(+
老公)
3) gemini
4) mayling,
5,6,7)
卡卡媽(+老公&奶奶)
8,9) kwhyfung(+老公)
10) mameyan
11,12) carcarb(+
老公)
13) christy
14) bee716rb
15,16) eliz(+
老公)
17) Kat
18,19) vivib(+
老公)
20) Jamie_gd
21) Mandy
22,23) sweetbaby(+
老公)
24,25) holunma(+
老公)
26,27) dotai (+
老公)
28,29) garbobilly (maybe+
老公)
30,31) happymum09(maybe+
老公)
32,33) tiggerkitty (+
老公)
34) StephanieQ
35,36,37) Annebe(+
老公&奶奶)
38,39) 金金@2003 (+老公)
40) Karengkl
41) HeiHeiLo

禁止訪問

大宅

原帖由 melodyy 於 10-6-28 20:51 發表
嘩!真係好多人響應喎!我諗Karengkl
係最後一個,唔係好難搵到場地喇!最好有club house 啦!如果唔係buffet都好似唔錯!最後要今個星期六前決定呢!0個日大家會做咩?我想有D聯誼活動,互相認識下先....(因為我係新黎 ) 如 ...

你肯帶活動,真係求之不得!

你地唔介意我都可以做聯絡/財務.

不過成41人+25個bb真係唔野少,都要多d mami幫手organize一下.

我聽日打聽下d tea buffet.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

711():
老公)
3) gemini
4) mayling,
5,6,7)
卡卡媽(+老公&奶奶)
10) mameyan
老公)
13) christy
老公)
17,18,19) Kat(3大1小1B)
20,21) vivib(+
老公)
22) Jamie_gd
23) Mandy
24,25) sweetbaby(+
老公)
26,27) holunma(+
老公)
28,29) dotai (+
老公)
30,31) garbobilly (maybe+
老公)
32,33) happymum09(maybe+
老公)
34,35) tiggerkitty (+
老公)
36) StephanieQ
37,38,39) Annebe(+
老公&奶奶)
40,41) 金金@2003 (+老公)
42) Karengkl
43) HeiHeiLo

大宅

嘩好多人好多人!!

別墅

CARCARD, 我兩個...唔該
原帖由 carcarb 於 10-6-28 21:58 發表

別墅

我咁耐只係試過一次帶阿b同小朋友玩...
而今日仲要係大家差唔多大...真係好期待...

原帖由 Karengkl 於 10-6-29 10:07 發表
CARCARD, 我兩個...唔該

大宅

711():
老公)
3) gemini
4) mayling,
5,6,7)
卡卡媽(+老公&奶奶)
10) mameyan
老公)
13) christy
老公)
17,18,19) Kat (3大1小1B)
20,21) vivib(+
老公)
22) Jamie_gd
23) Mandy
24,25) sweetbaby(+
老公)
26,27) holunma(+
老公)
28,29) dotai (+
老公)
30,31) garbobilly (maybe+
老公)
32,33) happymum09(maybe+
老公)
34,35) tiggerkitty (+
老公)
36) StephanieQ
37,38,39) Annebe(+
老公&奶奶)
40,41) 金金@2003 (+老公)
42,43) Karengkl (+老公)
44) HeiHeiLo

首頁
45678...19

尾頁

跳至