自由報料

跳至

首頁
45678...77

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問係邊度可以搵到EMS NO?
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lb1f.lilypie.com/rqeAp8.png[/img][/link]

男爵府

各位有沒有真皮外衣店介紹?

大宅

我想問吓點解喺個 shopping cart 度有個 price, 跟住又有個 option price 同 benefit 既? 我估個 benefit 就係 discount, 但係點解個 subtotal 要係個 price 再加埋個 option price, 咁得意既? 究竟係咩嚟架?

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

男爵府

原帖由 wbrenda 於 2010-11-2 12:43 發表
EXCUSE ME.
wht is 真皮外衣店?
or
真皮內衣店?

真皮
大褛, 外套, 等. thanks

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

男爵府

畀面勳章

今天已落單,如想加訂,是否落另外1張單,完成後再將2張單combine shipping?多收的運費是否會refund返落cash balance? next time how to take out the cash balance to pay?

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

男爵府

畀面勳章

原帖由 wbrenda 於 10-11-2 17:59 發表
係, 要開新單, 然後combine shipment.

有多退到你gmarket A/C, 儲埋儲埋夠買一次野。

我成日都係禁。。。

要儲夠幾多先可以用?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

原帖由 beckytamhk 於 10-11-2 09:52 發表
thxthx!!
即係係咪咁:
1. 如果我一次話買野, 張唔同 shop 既野放哂落 shopping cart 度, 一次過埋單, 咁佢就可以一次過 ems 比我 (even d 野係唔同 shop 買既)??

2. 有 d shop 要 2000w 既 delivery charge, 呢個我 ...

1) yes
2) depends on the shop, some of them are FREE...some need to charge the domestic delivery...but seems fix the price at WON2500..

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

原帖由 wbrenda 於 10-11-2 17:59 發表
係, 要開新單, 然後combine shipment.

有多退到你gmarket A/C, 儲埋儲埋夠買一次野。

我成日都係禁。。。

點樣可以用CASH BALANCE ?? 我試過想用, 但去到又冇ITEM揀...當時我已經"LACE ORDER"...去到SELECT PAYMENT METHOD..我揀左CASH BALANCE.....

係唔係要用成張單找..定單內一個ITEM 付款都OK ??

公爵府

畀面勳章

原帖由 wbrenda 於 10-11-1 21:44 發表
No need to send any email, the money has been refunded to yr credit card. You will see on your statement.

今日check statement,已經refund

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

別墅

剛剛試買野, why 係shopping cart買左1件貨會有2個價錢? 一個寫price, 另一個寫option price? 唔該晒!

男爵府

唔該哂
尋日第一次買野慳到w32000, 好開心呀 :)
原帖由 hinhin_ma 於 10-10-29 15:54 發表

GMARKET網面,左上角。。有個四方形大ICON。。
CLICK 入去,見CLICK 到GE COUPON 就CLICK。。睇下中唔中。。。
...

男爵府

想請教各位gmarket高手, 我見到有d衫後面個招牌寫住 "XXX made in korea", 但係我打 "XXX" 又search唔到, 請問有無方法搵到呢 :)

男爵府

畀面勳章

原帖由 dickl 於 10-11-3 09:02 發表
唔該哂
尋日第一次買野慳到w32000, 好開心呀 :)

你就好啦!我抽咗2日,1張coupon都抽唔到

首頁
45678...77

尾頁

跳至