自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 大家有冇認識過一個同自己同年同月同日生

複式洋房

Re: 大家有冇認識過一個同自己同年同月同日生嘅人呢?

有個小學同學
同一條村同一棟樓同一單位唔同層數...

男爵府

[size=medium]我在一個團體中認識一位同我~同年同月同日同姓的人, 真係覺得有緣份的認識, 結果成為"我係家姐, 而佢係妹妹囉", 所以我好珍惜這個難得的緣份.
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我有個男性朋友和我同年同月同日生嘅人
我個女同班一個女同學亦是同年同月同日生嘅人
而同一屋苑,雖然不同年,但是同月同日生,但大家同住一樣層數一樣單位,只是不同座!
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

我中學有個朋友仔係同我同年同月同日,
不過,我地性格�嗜好...完全唔同∼
但係我地都可以做到好好既朋友∼

公爵府

hashtag影視迷勳章

有, 我堂妹, 我上午出世, 佢下午出世, 大幾個鐘就做

伯爵府

好媽媽勳章

同一個小學同學....年月日相同
時間就剛好係相差12小時
性格完全100%不一樣

伯爵府

讀中學有一個同班同學,同年同月同日,但我地性格完全唔同,所以亦無一齊玩過.
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

珍珠宮

有呀.

已刪除用户

該用戶已被刪除

複式洋房

我都係呀, 雖然性格唔同, 但都有一齊玩, 純粹因為大家同年同月同日生咋...

wing1206 寫道:
讀中學有一個同班同學,同年同月同日,但我地性格完全唔同,所以亦無一齊玩過.
We need not worryas we are no longer two, but one flesh,and God will make with the test a way out of it, so that we may be able to go through it.

男爵府

Re: 大家有冇認識過一個同自己同年同月同日生?人呢?

o係 bk 呢度識到一位媽咪同自己同年同月同日

另外仔仔係同我同月同日 (係我26歲o既生日禮物) :mrgreen:

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我都想搵返個.....
唔知o係 bk 度, 搵唔搵到呢.........

男爵府

我以前讀中學既時候有1男1女同我同年 同月 同日 兼且3個一齊同班,我地仲要坐埋同一行,個女仔坐第2個位,個男仔坐第3個位,我坐係第4個位,非常恐怖

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至