自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 Derdad 於 2/9/2008 13:32 發表
其實即係今朝早系統有問題時的問題,都係果個答案,
不過今朝答同一個答案就話錯,依家答就話啱。
我都話我冇色盲架啦!

但係國王又話題目會作廢喎?
點解依家又照出呢?

因為已經有國民在系統有問題時已post咗條問題和答案出 ...

佢依家比我哋補答番,咁就+番500分!!
但今朝答錯果陣有冇扣到分架?

男爵府

醒目開學勳章

答錯係唔會扣分噃!!mouth: mouth: mouth:

原文章由 Oshin 於 08-9-2 14:44 發表

佢依家比我哋補答番,咁就+番500分!!
但今朝答錯果陣有冇扣到分架?
Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad

男爵府

醒目開學勳章

國王話其實佢都好唔捨得停左呢個咁好玩既遊戲,
但係個遊戲停唔停乜唔係係佢控制咩?

會唔會因為"君無戲言",金口一開,話停就要停,唔可以再延長呢?
但係如果可以"從善如流",順應民意,可能更得國民歡心呢!
Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

好野!男爵府喇!!!

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

又加500分

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

+500 好唔捨得呀 , 希望國王繼續有"新攪作"俾我地班國民同樂啦

囝囝: 爸爸和媽媽希望你健康快樂成長

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

+500 好唔捨得呀 希望國王繼續有"新攪作"俾我地班國民同樂就好啦

囝囝: 爸爸和媽媽希望你健康快樂成長

大宅

+500

我給妳的心愛
是無所不在
凡事百般寵愛
用我未來換妳未來

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

比啲難度啦

太容易啦
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 育兒性格勳章

終於都搵到啦, 好唔捨得呀~

男爵府

+500
I love my hubby and my boy. XOXOXO

大宅

真係好唔捨得lee個遊戲呀!

多謝國王比今日咁容易嘅問題我哋加分

首頁

尾頁

跳至