美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+Lukeung+於+15-08-21+發表La+

原帖由 chung_ma 於 15-08-21 發表
valmont 請問係邊到買,幾$$$
第一罌係5月sogo thankful week 買 set $2000(15ml cream,3支細sample ,貨裝renewing pack 50ml)

之後幾罌就uk online shop 買£134(1罌)

大宅

albion 健康水
HABA SQ OIL , G LOTION
ELEMIS MARINE CREAM
雪花秀 first care
kiehls 金盞花TONER
whoo secret court
chanel 保濕gel
endocare c20

clarisonic mia2計唔計,keep住用左2年幾,會一直用

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆:20091 的帖子

搽面?!

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 ChloeMa 於 15-08-21 發表你

原帖由 freshrose 於 15-08-21 發表
唔駛客氣,希望你岩用,我又就快去日本掃貨
你就好啦,又可以掃貨,想試skin cond.好耐,上次個fd去日本又幫我買5到,因為佢去D偏遠地方Sogo thankful week係未抵D呀?

男爵府

回覆:大家分享一下自己回購、回購、再回購的skincare

雪花秀 first care
真系好好用

侯爵府

引用:Quote:原帖由 freshrose 於 15-08-21 發表

原帖由 seasonbaby 於 15-08-21 發表
你就好啦,又可以掃貨,想試skin cond.好耐,上次個fd去日本又幫我買5到,因為佢去D偏遠地方Sogo tha ...
其實我未係香港買過albion, 唔知thankful 會唔會平d,我一年至少去三次日本,所以所有野都係日本買,買極都仲有野買

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 seasonbaby 於 15-08-21 發表

原帖由 freshrose 於 15-08-21 發表
其實我未係香港買過albion, 唔知thankful 會唔會平d,我一年至少去三次日本,所以所有野都係日本買,買極都 ...
女人就是這樣,樣樣都想試,不停揾借口買買買,乜都可以買一餐

大宅

美顏水係咩牌子?有相嗎?

民房

DEIRDRE水光針面膜!

男爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

Sofina 防曬, fancl cleaning oil, HABA 鯊烯美肌清油 SQUALANE, skinceuticals b5

子爵府

引用:我會回購Skin care-Emma Hardie Cleaning B

原帖由 fat_chu 於 15-08-21 發表
我會回購
Skin care-
Emma Hardie Cleaning Balm(用左4、5pack)
La roche Posay toner你係咪用噴霧果隻?
因為仲有其他支裝寫明係爽膚水既…
邊隻好d?

男爵府

引用:Quote:原帖由+fat_chu+於+15-08-21+發表我

原帖由 JudyJudyJudy 於 15-08-22 發表
La roche Posay toner你係咪用噴霧果隻?
因為仲有其他支裝寫明係爽膚水既…
邊隻好d?
我買個隻係同系列敏感肌用個隻toner

民房

回覆:pbxmas25 的帖子

Fancl mco 👍👍👍

大宅

Neal's Yard Remedies 乳香intensive cream
Absolution 保濕精華 已經用緊第4支,用完會再買!
Ilcsi 景天草面膜

呢3樣organic skincare堅好用
由我本身用CDP SKII POLA 用到出晒暗粒+敏感,到依家會有人讚我皮膚幾好

伯爵府

H2O 八杯水, 超過15CAN
DMC GEL MASK, 温和去黑頭, 正 3CAN
DHC CLEASING OIL 超過20支
ESTATE LAUDER 粉紅LINE EYE CREAM 我用SAMPLE, 用咗5/6年
ST. IVES APRICOT SCRUB 平, 好用 4/5支

想回購, BICELE B5 CREAM

別墅

紅水

大宅

Elemis Marine Cream
Eve Lom cleanser
Glamglow supermud
3M 暗瘡貼

伯爵府

Lukeung 發表於 15-8-21 16:32
第一罌係5月sogo thankful week 買 set $2000(15ml cream,3支細sample ,貨裝renewing pack 50ml)

之後 ...
可否pm個website比我呀? Thanks!

大宅

呢支再入!

首頁

尾頁

跳至