潮流時尚

跳至

首頁
56789...11

尾頁

水晶宮

cherrybear 發表於 18-5-9 01:56
Kitty媽,我撐硬你!原因我真係親眼看到你真金白銀比錢,當事完全唔知你係kitty媽,還幫我睇下粒石和手練, ...

多謝你為我講公道說話
因為我一般買大少少錢碼既野,每次行開就擺低5萬經eps. 直到差不多做起貨時,我先銀行過埋剩餘一半尾數(感覺冇咁赤,又係d c9心理)所以間中係熱店見到我都吾出奇如果果排有野買開的話。大口仔真係大口仔,比佢激c 我啦. 我經常都好街坊裝現身,真係失禮晒.

水晶宮

Terence0811 發表於 18-5-9 02:24
Kitty媽,我睇左咁多你同其他jm嘅閃閃po,又去睇石又學睇cert,我發覺我不知不覺中左閃閃毒,一發不可收拾 ...

C 火喇,好中吾中,走黎中閃閃毒.
一係吾買,一買要買心水卡數。否則買左1卡又諗住兩卡⋯etc. 呢個遊戲好難會停; 忍痛一次,痛完就冇咩感覺架喇 手袋我又吾太沈迷,一個半個都會買下,閃閃,手袋係缺一不可既野。有個靚,貴價手袋,就自然要有首飾襯返下.

子爵府

Kittymummy 發表於 18-5-9 02:38
一係吾買,一買要買心水卡數。否則買左1卡又諗住兩卡⋯etc. ...

我就係中咗毒囉
買完兩卡已經心思思想買三卡
但我應承咗老公點都要戴一排先
林生都叫我戴下先
呢隻兩卡夠晒有排戴喎
倒自己米都有嘅

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔洗勞氣Kittymum,我冇錢買,但我鍾意睇你D靚野

大宅

回覆樓主

我都一樣喜歡Kittymama 分享嘅靚相,尤其是你隻喵喵啊

大宅

Carriegerrard 發表於 18-5-9 03:20
我就係中咗毒囉
買完兩卡已經心思思想買三卡
但我應承咗老公點都要戴一排先

林生又係咁樣同我講囉
次次想睇佢就話你帶多排先啦

大宅

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:45
吾想騎人地個post, 你係要單打我的話。我都吾同你客氣。邊個話買5卡就係打手?我真係堅燥囉!你地 ...
唔好燥,我自己唔捨得買,但喜歡妳們的分享,別人的,妳管不了,麻煩妳繼續分享。

公爵府

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:45
吾想騎人地個post, 你係要單打我的話。我都吾同你客氣。邊個話買5卡就係打手?我真係堅燥囉!你地 ...

好耐無入潮版,一入就見到你依個post ,唔好為d無聊人咁勞氣,係潮版耐d嘅jm都知你係點。我一早已被人話過係打手,早年我提過的閃閃店,都被人話我係打手,甚至懷疑我係閃閃店嘅員工,實在冇氣解釋!

潮版的氣氛比起我初入時確實比較惹火,所以我都少咗分享,不過這是個人選擇問題。

雖然我少咗分享,因為又實在冇乜嘢分享,但仍然會間中入黎望下其他人嘅靚嘢,期待見你嘅閃閃靚品。

男爵府

網絡世界真係複雜,我以為嗰個post 係真心分享,我資歷太淺。Kitty ma 唔好嬲。

大宅

Kittymummy 發表於 18-5-8 00:10
就係因為網上世界,好多人講完係吾駛負責任。而當中可能一句說話,你一句我一句就講到似層層,而傷害左人 ...
絕對同意有時買佐野吾係一定要比親戚朋友知,反而純粹同岩咀形或者知音者分享仲開心,kitty媽你D post吾止係分享仲係教人買得精明D,交少D學費。坦白講,未交過學費既人聽到以為你係咩打手,搵生意;自己交過學費既先知你係袋$落人地袋!想講聲多謝啊!
另外同果D仲傷人既人講,吾該比D正能量,開心share 吾好咩!

水晶宮

Sasalam2012 發表於 18-5-9 14:11
好耐無入潮版,一入就見到你依個post ,唔好為d無聊人咁勞氣,係潮版耐d嘅jm都知你係點。我一早已被人話過 ...
好耐冇見你係BK喎......又話你係打手, 邊得黎咁多打手呀. D人真係好癲...

別墅

Kittymummy 發表於 18-5-9 02:38
一係吾買,一買要買心水卡數。否則買左1卡又諗住兩卡⋯etc. ...

之前買落H袋,C袋我已經放咗好多了,感覺自己真的用唔曬,屋企又唔係大,c6都咋型咁多盒喺屋企,現在只留幾個傍下身算。鑽石除左閃閃發光之外,另一個吸引之處就是唔阻地方,最重要是容易偷運回家不過我c6贊成我買石多過買手袋的,所以近排見我買完一隻又一隻,佢都無咋我型
Kitty媽,你覺得我下一個目標應該買咩好?已經有80份公主方,9x份,1卡,1.3卡,2隻拼石戒指帶款的(以上全部都是上左bk之後被毒的)我好中意日日換戒指帶的,去店用2卡石拼埋我只1.3卡真的大左一圈,又拼過2.5卡,店舖老闆話太大,但我又覺得好靚ok喎,我帶8.5至9號圈,2卡會快D願望達成,2.5卡我諗要草到出年先得,3卡就唔諗了,遙遙無期你覺得我next target買2卡定2.5卡好呢?

水晶宮

yemarose 發表於 18-5-9 14:15
絕對同意有時買佐野吾係一定要比親戚朋友知,反而純粹同岩咀形或者知音者分享仲開心,kitty媽你D post吾止 ...
我最嬲嬲豬既係.... 佢個post 被封, 就再出post燒埋我果疊. 講到咁明咩野3卡5卡, 一search BK 有post 過5卡得3個jm. 我係果3個中最近期買果個. 講到咁樣, 我唔發癲真係唔叫kitty 媽. 所以我係 #1 都講, 係要講到咁明去挑我機既, 我亦唔會對佢客氣. 仲要轉頭去公海出post 講到自己有幾委屈 !!! 佢係自己post 兩條友屈我時, 又唔見佢地覺得咁委屈. 佢係公海個post 比版主封左啦, 仲有個F 之頭既新國民被禁言, 你方唔係佢自己開另一acc 又係度扮晒野. 係行得正企得企, 駛鬼開咁開個acc 咩..... 無鬼聊.

水晶宮

Terence0811 發表於 18-5-9 14:28
之前買落H袋,C袋我已經放咗好多了,感覺自己真的用唔曬,屋企又唔係大,c6都咋型咁多盒喺屋企,現在只留 ...
80份公主方粗帶, 9X份, 1卡改為耳環啦不如.1.3卡圓改吊咀. 再買的話, 買2.5卡, 因為2卡只係大1.3少少.
咁有晒耳環, 吊咀, 介子一set, 願望達成就可以收工了... 呵呵.

大宅

oneonemama 發表於 18-5-7 23:42
Kitty ma,我比人話幾年前曾經講個話可以陪埋個jm一齊去睇鑽石,都俾人話係拉攏生意, 又話我做代購買H,深 ...

無論係Kittymum, 一一媽,Winnie靚媽同Sasalam 等等佢地,係元老級分享靚嘢的JM,我由第一個小朋友開始睇bk,到蒲潮版,嗰時氣氛好好,見到你地分享靚嘢,對眼都發晒光,自問冇財力玩H,但見到你地無私分享,確實獲益良多~

我本身都淨睇少留言,因為知道有好多人好無聊無嘢做去起人底,但見到Kittymum ,同一一 媽之前個post俾人話係打手,忍唔住要講下嘢,啲人真係無聊至極!

就係因為你地無私分享,我先開始了解原來石咁有學問,亦塗毒咗我目標搵2-3卡石,仲記得特登問Kittymum 意見,雖然未買(老公未肯住),但我知道去到乜乜結婚週年佢都會買俾我,遲早嘅事~

有時見到大家分享係邊度搵到靚嘢,自己冇買到但好似都好登人開心咁☺️

至於你地話嗰啲要踐踏人地嗰啲無謂人,學一一媽咁話,佢地無資格令你地嬲同唔開心!

支持各位靚媽

別墅

Kittymummy 發表於 18-5-9 14:40
80份公主方粗帶, 9X份, 1卡改為耳環啦不如.1.3卡圓改吊咀. 再買的話, 買2.5卡, 因為2卡只係大1.3少少.
咁 ...

係喎,完全諗唔到改鑲耳環,吊咀添,多謝kitty媽的寶貴意見

Kittymummy    發表於 18-5-9 14:48

別墅

birdsky 發表於 18-5-9 14:46

我都好喜歡睇以上呢幾位靚媽分享嘅post,但漸漸佢哋都好少發言同分享了,唯有將佢哋D分享收藏,重覆又重覆咁回味呢個世界上太多鍵盤戰士喺網絡世界攻擊人哋,講D傷害人的說話,可能學Winnie靚媽話齋紅眼癌發作,又或者爭生意,其實我哋呢度D jm眼睛好雪亮的,邊D人真心分享,邊D人係打手,我哋心中有數佢哋嘅目的我哋一目了然,希望各位靚媽能夠繼續分享,唔好比某D人奸計得逞,佢哋目的都係想人㵴聲,何必中佢計呢支持各位靚媽

大宅

回覆樓主

我真係好耐冇入潮版,就見到呢單野,kittymum 唔好嬲,我仲記得我盲中中甘問你意見幫我睇下d 石好唔好,你勁好人會答我,幫我,網絡世界冇需認真,因為依家有好多無聊人好鐘意係網上搵人攻擊,真係好無聊!冇地方發泄

公爵府

回覆樓主

我都好耐冇睇,現今潮版已經唔同,所以唔使勞氣,我都冇gas理,好彩認識好多好jm,大家明白咪得

公爵府

Kittymummy 發表於 18-5-9 14:20
好耐冇見你係BK喎......又話你係打手, 邊得黎咁多打手呀. D人真係好癲... ...

我分享閃閃比較多嘅時候,最癲係其中一間相熟的店話有客問佢地我返幾點,想見下我,佢地話我唔係佢地員工,個女士好唔相信,轉頭又問過!

我間唔中會上下BK八卦下,但多做CD rom。

首頁
56789...11

尾頁

跳至