時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

wuwucancan 發表於 20-2-13 12:46
所以不停鬥氣?!

我都覺

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

WWT1234 發表於 20-2-13 20:09
係,你真係幾蠢㗎

罷免兩個字呀,邊度有個罷字呀,你係咪唔識字架?小學畢業未呀,罷免識唔識解呀?

天朗氣清

公爵府

tinlong22 發表於 20-2-13 20:25
罷免兩個字呀,邊度有個罷字呀,你係咪唔識字架?小學畢業未呀,罷免識唔識解呀?

...

相信以你嘅智商,
張曉明見到你都會大把大把星你
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

珍珠宮

WWT1234 發表於 20-2-13 20:30
相信以你嘅智商,
張曉明見到你都會大把大把星你

有人衰左發爛渣
自己查字典睇下乜叫罷免先出黎嘈啦,傻人

天朗氣清

公爵府

tinlong22 發表於 20-2-13 20:32
有人衰左發爛渣
自己查字典睇下乜叫罷免先出黎嘈啦,傻人

你好叻,張曉明俾人罷免/降職/免職/燉冬菇都可以死撐咁耐。

唔怪得區議會選舉輸得咁慘
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

珍珠宮

WWT1234 發表於 20-2-13 20:38
你好叻,張曉明俾人罷免/降職/免職/燉冬菇都可以死撐咁耐。

唔怪得區議會選舉輸得咁慘

陰功豬囉,無得駁,開始扯東扯西轉移話題
天朗氣清

公爵府

tinlong22 發表於 20-2-13 20:40
陰功豬囉,無得駁,開始扯東扯西轉移話題

張曉明真係俾人罷免/降職/免職/燉冬菇?

老老實實,區議會選舉你哋真係輸到傻。

珍珠宮

WWT1234 發表於 20-2-13 20:43
張曉明真係俾人罷免/降職/免職/燉冬菇?

老老實實,區議會選舉你哋真係輸到傻。

有廢柴衰左想轉話題

天朗氣清

公爵府

tinlong22 發表於 20-2-13 20:45
有廢柴衰左想轉話題

你認唔認張曉明俾人罷免/降職/免職/燉冬菇?

事實係區議會選舉,輸到你語無論次

珍珠宮

WWT1234 發表於 20-2-13 20:48
你認唔認張曉明俾人罷免/降職/免職/燉冬菇?

事實係區議會選舉,輸到你語無論次

傻仔,自己睇啦,不過以你既中文程度,應該睇唔明

不過我無義務教蠢人

https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/434141/%E5%A4%8F%E5%AF%B6%E9%BE%8D%E6%8E%8C%E6%B8%AF%E6%BE%B3%E8%BE%A6-%E6%94%BF%E5%8D%94%E5%A4%A7%E7%AE%A1%E5%AE%B6%E7%A9%BA%E9%99%8D-%E8%AD%9A%E8%80%80%E5%AE%97-%E6%B8%AF%E6%BE%B3%E8%BE%A6%E5%8D%87%E6%A0%BC%E5%BC%B7%E5%8C%96%E7%B5%B1%E7%B1%8C

https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/434199/%E5%A4%8F%E5%AF%B6%E9%BE%8D%E6%8E%8C%E6%B8%AF%E6%BE%B3%E8%BE%A6-%E4%B8%AD%E5%A4%AE%E6%B8%AF%E6%BE%B3%E7%B3%BB%E7%B5%B1%E5%A4%A7%E8%AA%BF%E6%95%B4-%E6%AC%8A%E5%A8%81%E8%A7%A3%E8%AE%803%E9%87%8D%E8%A6%81%E8%A8%8A%E6%81%AF
天朗氣清

男爵府

wuwucancan 發表於 20-2-13 12:30
澳門突首講嘢謙虛又大體⋯正常過隻娥好多!下下撐到恆
...

如香港人學似澳門人咁乖,林鄭應該一樣咁謙虛

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

真係好消息,還諗阿爺放過佢?終於算帳了,香港有得救了,香港終於可以歸正位。

公爵府

tinlong22 發表於 20-2-13 20:57
傻仔,自己睇啦,不過以你既中文程度,應該睇唔明

不過我無義務教蠢人

好心你睇清楚內容先掉出嚟啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

酒之伴 發表於 20-2-13 21:00
如香港人學似澳門人咁乖,林鄭應該一樣咁謙虛

她未做突首前(拆皇后碼頭)嗰時都5見得佢有謙虛過,even佢丁屋政策也沒有!

珍珠宮

WWT1234 發表於 20-2-13 21:03
好心你睇清楚內容先掉出嚟啦

有無罷免兩個字呀傻仔
成篇文講乜,你真係唔知架喎,傻仔

天朗氣清

公爵府

tinlong22 發表於 20-2-13 21:11
有無罷免兩個字呀傻仔
成篇文講乜,你真係唔知架喎,傻仔

聽日,你老細同你講「炒Q」你同「炒」咗你有乜分別

珍珠宮

WWT1234 發表於 20-2-13 21:15
聽日,你老細同你講「炒Q」你同「炒」咗你有乜分別

炒你就唔會炒完仲留個位俾你做啦,傻仔

天朗氣清

公爵府

tinlong22 發表於 20-2-13 21:17
炒你就唔會炒完仲留個位俾你做啦,傻仔

傻仔,分明係「羞辱」佢啦

之前人前人後「張老總」
依家人前人後「張副總」

珍珠宮

WWT1234 發表於 20-2-13 21:25
傻仔,分明係「羞辱」佢啦

之前人前人後「張老總」

傻仔,你訓人床下底,羞辱你自己認為就當事實,你俾公司炒,一腳就踢你走啦

你返過工未啊小學生
天朗氣清

公爵府

tinlong22 發表於 20-2-13 21:36
傻仔,你訓人床下底,羞辱你自己認為就當事實,你俾公司炒,一腳就踢你走啦

你返過工未啊小學生

今朝返工仲叫「張老總」聽日返工就比人叫「張副總」

分明係想慳補水

首頁

尾頁

跳至