美容扮靚

跳至

首頁
56789...21

尾頁

大宅

可以pm資料嗎?

大宅

Yoko姐姐 發表於 21-9-1 16:35
總結:兩者冇得比較,要經歷過就明白,係某公司買左十次眼部療程,付出過萬,唔可以話零效果,但唔係心目中 ...

pls pm dr info, thanks

大宅

Pm 醫生pls

大宅

Yoko姐姐 發表於 21-9-1 16:35
總結:兩者冇得比較,要經歷過就明白,係某公司買左十次眼部療程,付出過萬,唔可以話零效果,但唔係心目中 ...

Pm

大宅

多謝介紹,我極速約佐做今日做完第五日,已經無腫,淨係瘀,手術前醫生俾粒訓覺藥我食,話等我訓覺無咁緊張,但醫生等佐我兩個鐘我都無訓,唯有開始做,成個過程我好緊張,係有拉扯感覺,有少少痛,醫生都有不斷同我補麻醉,大概半個鐘就做完

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

yennylam 發表於 21-12-20 13:37
多謝介紹,我極速約佐做今日做完第五日,已經無腫,淨係瘀,手術前醫生俾粒訓覺藥我食,話等我 ...

請問你D 瘀係紅, 紫定黃黃咁? 覺眼嗎? 腫得勁唔勁 ? 有訓覺藥架?唔係話唔痛架咩?
我過幾日做啦, 好緊張
[img=500,400][/img]

大宅

miu~miu 發表於 21-12-20 15:26
請問你D 瘀係紅, 紫定黃黃咁? 覺眼嗎? 腫得勁唔勁 ? 有訓覺藥架?唔係話唔痛架咩?
我過幾日做 ...

頭兩日好腫,我出街戴口罩戴眼鏡就唔覺,第三日開始消腫但d瘀就開始出黎,瘀第一日係紅,第二日開始紫,第三日散瘀就開始黃,戴口罩就完美遮住d瘀,有訓覺藥食,但我完全訓唔到,做ge時候我覺得有d痛ga,因為醫生係要完全攞曬d脂肪出黎,距攞到比較深層脂肪ge時候會有拉扯感覺會有d痛,加油其實成個過程都好快ge~

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

yennylam 發表於 21-12-20 19:06
頭兩日好腫,我出街戴口罩戴眼鏡就唔覺,第三日開始消腫但d瘀就開始出黎,瘀第一日係紅,第二日開始紫,第 ...

多謝你鼓勵, 真係驚驚地同好緊張, 等待嘅時間特別緊張, 請問你剛做完有無眼濛? 因為樓主話佢做完有D 濛, 我驚自己返屋企會 pk
做完個幾日會痛嗎? 只用冰袋? 有無熱 full 或者搽D 咩散瘀? 你而家散哂瘀未?
係咪得支眼藥水無藥? 個姑娘叫我預備冰袋同人工淚水

大宅

yennylam 發表於 21-12-20 13:37
多謝介紹,我極速約佐做今日做完第五日,已經無腫,淨係瘀,手術前醫生俾粒訓覺藥我食,話等我 ...
我邊做邊想訓著,有幾下訓左,半睡半醒,唔洗多謝,手術成功就好

大宅

麻煩可否給醫生資料, 多謝

大宅

Yoko姐姐 發表於 21-12-21 13:54
我邊做邊想訓著,有幾下訓左,半睡半醒,唔洗多謝,手術成功就好
...

可否pm我醫生資料?謝謝

大宅

miu~miu 發表於 21-12-21 09:33
多謝你鼓勵, 真係驚驚地同好緊張, 等待嘅時間特別緊張, 請問你剛做完有無眼濛? 因為樓主話佢做完有D 濛, ...

有朦啊,所以最好有人陪同,如果無就行慢d law我下午五點離開診所,返屋企訓佐幾個鐘起身,隻眼就無朦la,做完之後完全無痛過,唔需要擔心,眼仲腫緊要冰敷,我係買診所冰袋,因為係軟冰,full無咁辛苦,比較貼眼,如果自己出去買未必即時買到軟冰,我消佐腫有敷過一次雞蛋,有搽喜療妥,有開止痛藥同抗生素,眼藥水都係抗生素,你去診所之前買定喜療妥、人工淚液,我建議買一盒幾支個d獨立包裝,一次用完一支,衛生d,唔好買一盒一支個d,我做個時診所仲有冰袋,所以仲買到,但診所賣曬你就要自己出去買la我依家仲有瘀,不過都散佐8成la

珍珠宮

yennylam 發表於 21-12-22 07:08
有朦啊,所以最好有人陪同,如果無就行慢d law我下午五點離開診所,返屋企訓佐幾個鐘起身, ...
我自己去咋, 諗住先斬後奏勁濛定小濛, 咁我樓下截車返, 不過我24 做, 唔知有無的士搭MTR 唔知行唔行到去呢
一陣 whatsapp hold 定個冰袋先, 你第二日起身分泌物係咪好多? 今晚收工去買其他野, 喜療妥係做完個日已揸嗎? 如果黃黃瘀無咁覺眼, 紅紅紫紫就差D

大宅

miu~miu 發表於 21-12-22 10:06
我自己去咋, 諗住先斬後奏勁濛定小濛, 咁我樓下截車返, 不過我24 做, 唔知有無的士搭MTR ...

請問你喺邊間做, 我都想新年前做,可以分享資料嗎

大宅

回覆樓主:

麻煩可否給醫生資料, 多謝

珍珠宮

bombbomb 發表於 21-12-22 11:53
請問你喺邊間做, 我都想新年前做,可以分享資料嗎
樓主做個間, 係油麻地, 我趁住放假前做咋, 而家好緊張

珍珠宮

yennylam 發表於 21-12-22 07:08
有朦啊,所以最好有人陪同,如果無就行慢d law我下午五點離開診所,返屋企訓佐幾個鐘起身, ...
請問你買左幾多個冰袋? 我 whatsapp 個姑娘, 佢問我要幾多個, 唔係一個就夠?

大宅

miu~miu 發表於 21-12-22 12:53
請問你買左幾多個冰袋? 我 whatsapp 個姑娘, 佢問我要幾多個, 唔係一個就夠?
兩對冰袋,敷完溶,再用另一對,溶左果對再冰過,我自己係咁樣快d消腫

大宅

miu~miu 發表於 21-12-22 10:06
我自己去咋, 諗住先斬後奏勁濛定小濛, 咁我樓下截車返, 不過我24 做, 唔知有無的士搭MTR ...
分泌物有可能痴住眼,我用眼藥水再加棉花棒清潔

珍珠宮

Yoko姐姐 發表於 21-12-22 13:06
兩對冰袋,敷完溶,再用另一對,溶左果對再冰過,我自己係咁樣快d消腫
哦, 明白, 你都係係診所買嗎? 定萬 0 會有?

首頁
56789...21

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊