自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 21-12-23 15:36
一陣幫你問吓
而家忙緊

唔好意思
老闆話裝修嘅時候叫師傅幫佢裝,所以唔知喺邊度買。試下問下五金鋪

我覺得你可以報警
可能警察會翻查附近嘅閉路電視有所發現或者加強巡邏
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

20150618bb 發表於 21-12-23 15:44
https://detail.tmall.com/item.htm?id=615380950454&spm=a1z0k.7385961.1997985097.d4918997.7b6e2d36a50A ...

就係唔想淘 淘既話要等一個星期,我急住用

男爵府

crystal媽咪 發表於 21-12-23 18:09
唔好意思
老闆話裝修嘅時候叫師傅幫佢裝,所以唔知喺邊度買。試下問下五金鋪

好呀 唔該你

男爵府

其實很大機會是村內的人做,如果唔熟悉環境唔會敢係村屋落手,建議係當眼地方寫明有CCTV, 寫明有警報聲,冊人係取易捨難,佢踩線見到有咁多裝備,希望可以嚇到佢,去第二度人搵食

珍珠宮

wailing1230 發表於 21-12-23 18:30
就係唔想淘 淘既話要等一個星期,我急住用

用官集三日,或者出深水埗買

子爵府

wailing1230 發表於 21-12-23 00:11
11點幾時我入房準備陪個仔訓覺,咁我就一邊耳仔帶住耳機睇片,睇睇下聽到類似啲嗚嗚叫咁既聲,我以為係樓下 ...

其實妳應該立刻報警。雖然無用但賊人可能在附近。佢警車聲會嚇一嚇。而且可比鄰居知道有事發生。第三記錄在案。第時都會加派巡邏。

首頁

尾頁

跳至