自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

SOHOT 發表於 23-12-5 13:08
你有冇睇吓鄭喺訪問時嘅回應?
絕對唔係一時心直講錯嘢,眼神,態度係極寸,說話句句有骨,又拉埋隔離曹敏 ...

我有睇hoy tv訪問,鄭好串
記者問佢出唔出席馬明婚禮
鄭憤怒態度答:關你咩事,我做乜要答你

珊瑚宮

ilovepizza 發表於 23-12-5 15:08
我有睇hoy tv訪問,鄭好串
記者問佢出唔出席馬明婚禮
鄭憤怒態度答:關你咩事,我做乜要答你

咁衰格架!臭寸到爆

伯爵府

+3金熱血

littlecar 發表於 23-12-5 08:58
馬明EQ高係上次心穎事件都睇得出,佢EQ高到我懷疑佢都無認真過,EASY COME EASY GO 咁 ...

咁,佢同心穎和佢同靚湯,反應真係唔同

男爵府

yaumuimui 發表於 23-12-5 08:29
如果大家既老公,家中有3個仔仲要全部得幾歲,會唔會仲想老公出席朋友既海外婚禮?真係朋友我會理解,之後 ...

其實因為家庭而唔出席真係冇人會怪佢,問題係佢話有D聚會係浪費佢時間,呢句說話真係好"銀"耳

子爵府

yaumuimui 發表於 23-12-5 08:29
如果大家既老公,家中有3個仔仲要全部得幾歲,會唔會仲想老公出席朋友既海外婚禮?真係朋友我會理解,之後 ...

其實我覺得無問題
幾日姐
咁如果去工作呢?就無問題?

人生唔係淨係得一邊,工作家庭朋友私人空間,全部兼備最好

咁每個人價值觀唔同,唔去都無嘢

就件事黎講,鄭婚禮都係海外搞,人哋出席咪又係放低工作、家庭
將心比己吧

男爵府

鄭太夠成日周圍去,網紅都做埋,報章先話佢同朋友印度遊,句浪費時間其實係咪比佢老婆聽㗎?一個更年期大男人,一個鍾意玩嘅鬼妹仔,真係唔知平時點相處,熱戀期過後應該會好難頂

大宅

yaumuimui 發表於 23-12-5 08:25
我寫錯字,我認為只是小事一則,有心攪大,記者最鍾意無事生非。

但無論記者無事生非,捩橫折曲,就算明知假嘅都好,都總會有班人盲撐

大宅

叮妹 發表於 23-12-5 09:15
我细佬工作上接觸黃好幾次有讚無彈到不得了

係呀!真係好難得!
我都接觸過好多藝人……有返咁上下年資同知名度嘅男藝人中,真係佢最貼地……亞仔拍緊嘢嘅時候,佢除咗會同我討論場戲乜唛乜物咁……又會抱住我四個月大嘅女,一路逗我女笑一路同我傾湊仔經……同我哋同台食飯嘅時候就討論街市嘅物價等等……

估唔到真人文質彬彬,謙謙君子……
同喺電視上見到嘅佢形成個大反差……

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊