親子旅遊

跳至

首頁
56789...27

尾頁

禁止訪問

洋房

Amanda,

Thank you so much. I book the hotel using jalan.net. The price is a little cheaper than HK book around $200. The good thing is no need to pay before travel.

Thank you again.

禁止訪問

別墅

明白...多謝 Amanda..我今晚就去買你本親子旅遊睇

禁止訪問

別墅

Amanda,
我想問..睇左你本書...其實好多動物園都可以睇動物同埋同佢地玩, 咁mother farm 值唔值得去呢??

thank you

洋房

Amanda,

你本書有介紹去Makaino 牧場, 如果由河口湖有沒有巴士去呢? 回程返新宿又如何呢?

多謝! 你本書資料好齊又有用呀!

原帖由 amandawong 於 09-8-27 15:44 發表
haha,你真係好有效率呀,我都係唔鍾意係香港搵agent book,佢地好鍾意收咗你訂,但又話未confirm有無房,上網book就唔同,出發前都隨時可以轉,好好多!

禁止訪問

禁止訪問

洋房

Thank you very much. The website is very usefeul.

原帖由 amandawong 於 09-8-28 14:32 發表
係河口湖有車去架,你可以係河口湖站搭富士急行バス(新富士駅行)到まかいの牧場前落車,車程約50分鐘左右,呢個網站有時間表,你睇最下面嗰個表就見到車嘅時間
http://www.fujikyu.co.jp/bus2/jikokuhyo/jikoku02.htm

...

別墅

hi Amanda,
我又想問, 新宿附近邊到有得睇紅葉呀, 我10月24出發, 有得睇未呀??

謝謝

禁止訪問

別墅

咁..可能 mother farm 都有少少紅葉睇下啦.....

禁止訪問

洋房

Hi Amanda.

I want to ask how far is from sunroute plaza shinjuku hotel to the bus terminal to 富士急?Any underground road from neaby department such as 小田急to the hotel?

many thanks
原帖由 amandawong 於 09-8-28 14:32 發表
係河口湖有車去架,你可以係河口湖站搭富士急行バス(新富士駅行)到まかいの牧場前落車,車程約50分鐘左右,呢個網站有時間表,你睇最下面嗰個表就見到車嘅時間
http://www.fujikyu.co.jp/bus2/jikokuhyo/jikoku02.htm

...

別墅

你都係住lee間呀, 我都係呀...返黎講下有咩要注意呀..我10月24號出發啦

原帖由 cc321 於 09-8-7 15:36 發表

請問由新宿華盛頓酒店可怎樣去puroland 附近還有什麼景點? Thanks

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

Hi amandawong,

你好!我想一家三口10月尾自由行去東京, 我個囡囡依家2歲, 我想問下如果去5日4夜, 以下既地方啱唔啱去呢? (想去mother farm, 面包超人館, 台場)應該點Plan 好會舒服d? 另外有無outlet 推介, 同埋住新宿酒店邊間會方便d?請指教!

首頁
56789...27

尾頁

跳至