自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我住19樓 個時鐘意拿卷新廁紙由19樓look落街

珍珠宮

環保接龍勳章

大家童年時做過咩惡行?

呢個topic 好精彩!

我試過好好天時倒水落街!其他未諗到。

大家好,我是子悠~~

大宅

回覆:大家童年時做過咩惡行?

我試過執d 蝸牛搵報紙包住佢,當法式田螺咁燒!
仲試過挖咗洞係地下,之後成班細路走開,睇下我外公會唔會pk

以上都係我表哥教我

大宅

細個過年返鄉下玩煙花,搵的炮仗炸牛c!

大宅

仲有同細佬妹成日攞水槍射阿爺隻雀!

別墅

一個二個曳到加零一

大宅

我試過係超級市場, 逐支 碧麗朱噴灑出黎, 又將d 百x豆腐花同益x多篤爛晒; 之後經理投訢, 我就梗係比亞媽打到死

珍珠宮

引用:偷阿媽床下低d香口膠食,超臭即吐,大個先

原帖由 B媽-Blue 於 12-05-03 發表
偷阿媽床下低d香口膠食,超臭即吐,大個先知唔食香口膠,係避孕套少左個套,唔知阿媽同阿爸當年 ...
笑爆咀

禁止訪問

大宅

小時候... 住圍村, 幾姐妹亂採花草返屋企, 喺廚房用真爐煮...
用電蚊香果執鐵片"煎"牛肉...
偷媽咪d飲衫著, 扮miss hk...
周山走, 偷入地盆玩d機械車, 唔識控制撞爛牆, 即逃...
搬左爸媽張床褥落花園, 然後係2樓露台跳落去, 扮跳樓扮拍戲...
呃表妹用兒童牙膏搽麵包食, 迫佢食晒成支...
偷食隔離屋種嘅荔枝...
用油漆係人地間屋外牆, 劃幅勁大既畫, 被發現後, 被打到半死 =.="...
係垃圾站執d雞蛋返屋企, 最後"夫"出雞仔...
用火燒貓so, [一棟式村屋]3樓掉隻貓落樓, 想試下係咪有9條命 =.="...
細時真係乜都夠謄死, 玩屎, 玩尿... 曳到呢~~~

中學時期... 學校外牆維修, 搭晒架, 我喺5樓擒左出去, 扮跳樓{最後被阿sir罰停學3日=.=]...
新年時, 帶爆竹返學, 點著掉落街/ 炸爆左個"次"所...
買包"紅虫"返學校倒入"次所"水箱... d同學一沖"次", 個個v嘩鬼叫...haha...
又試過, 帶左部"南無阿尼"果d收音機返學, 襯miss行開左, 放喺中央咪播比全校聽...
以上只係曳事"10份1", 原來我細個真係曳到無朋友!!!wakakakakakak...
兩個寶貝囡~ 每日更新blog~

http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

以 生 命 享 受 生 命 !!

大宅

大家童年時做過咩惡行?

我細過主力係玩火,但係我次次唔向屋企裡面玩既,多數係垃圾房,同樓梯口玩,我like捉住啲小強,向樓梯口搵火燒死佢地玩火化,間中同小強玩分屍,剪佢地啲手腳睇佢地會唔會死,再搵熱水浸小強,又試過向垃圾房斯開啲雜誌,再點火放向垃圾槽度,結果真係著火燒黑左個垃圾房,又試過走廊既去水口度點炮仗,成功引爆左個去水口坑口,呢個topic非常好呀,叫家姐冒簽等,我仲有好多惡行不能盡錄喎

男爵府

掉水袋落街

整濕張紙巾貼於影快相機的鏡頭位, 仲要轉高張凳, 等人哋影相時唔啱位.

擠膠水或塞垃圾於人哋屋企鎖匙窿

爬上人哋或自己屋企鐵閘度玩捉人

打開屋企企身櫃門, 坐上去扮搭電梯

拆開新買返嚟的電器, 研究點解會發聲或發熱, 但我一定砌唔返, 要再買過新的

張原子筆的筆芯互換 (eg... 紅變藍或黑)

於屋企花盤捉咗條蟲, 放於筆盒帶返學當寵物

企於沙化跳高, 用滕條劃於天花板鬥劃得遠, 劃得深及劃得長

其實仲有好多童年回憶... 雖然都覺得我好曳, 但諗起都仍好開心....
美妙的回憶 !

依家... 我啲仔女的確無咗我哋以前的童真了...

無計, 香港教育迫成咁, 我都鄧佢哋可憐, 但仍要依住呢條路行...

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆 Cy817 的帖子

咩電話泥架.

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

嘩...睇完了你地啲留言, 覺得自已好乖囉...

我主力係蝦屋企隻貓...fit fit...

剪左佢一邊嘅貓鬚, 原來佢會行路失平衡架...根著仲要用幾塊鏡圍著佢, 佢真係會行到"中吓中吓"...

用支竹仔, 用條繩帮著舊叉燒, 引隻貓跳起, 玩...釣貓

捉小強, 放入紙杯當寵物噤養...

串燒三小強...臭到不得了...

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

別墅

回覆:llssisi 的帖子

細個電視成日有廣告嫁bor

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

掉水袋,拍人地度門跟住走咗去

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

細個同阿妹一齊打173173173果d聽故事or玩遊戲熱線, 不知不覺打o左700幾蚊iIDD電話費, 見到張單寄o黎嚇到收埋唔敢比Daddy知, 點知下張單寄o黎就要13xx蚊(因為再加埋penalty), 我Daddy見到直頭嬲到頭頂出煙

大宅

我去超市篤米~~~
我愛搞笑,不愛搞事~~~

侯爵府

成屋地板散滿爽身粉,同家姐玩滑雪
係亞媽去完街返屋前,家姐會抹\洗乾淨地板,亞媽唔知,仲讃我哋乖

首頁
56789...10

尾頁

跳至