自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

放過人啦,咁同趕絕人有咩分別?

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:俾你支筆寫一寫,好嘢都變衰嘢...http://hk

原帖由 樂兒媽媽 於 14-01-22 發表

俾你支筆寫一寫,好嘢都變衰嘢...
所謂的新聞自由....

大宅

引用:其實佢五官輪郭仲好靚,染番黑D頭髮仲靚過而

原帖由 miemiemie 於 14-01-22 發表
其實佢五官輪郭仲好靚,
染番黑D頭髮仲靚過而家D所謂明星,
我都覺。佢如果染吓d頭髮、keep吓fit, 分分鐘靚過好多同年既女星。如果佢仲想拍戲、拍劇既既話,希望會有d有心人搵番佢、幫吓佢。

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆:人地以前做脫星,依家靠雙手做麥記搵食有咩問題

真係好衰格~由得人地平平淡淡生活唔得既~

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

今日經過7仔見到有本雜誌以佢做封面
其實唔知做m記有咩問題,鍾意平凡都有錯咩!?

珍珠宮

回覆:人地以前做脫星,依家靠雙手做麥記搵食有咩問題?

唔講真係估唔到會係佢
真係多得d娛記!人地都退出左都仲要比佢地挖番出黎!不過不嬲都感覺到娛樂圈係一條不歸路,你一日未C一日都有新聞價值(C嗰刻就更加!),好恐怖

人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

侯爵府

陪月勳章

回覆:ferrari2007 的帖子

人地都退出左咁耐,已經唔係公眾人物,佢自己打工出糧,自己養自己,無必要再去報導打擾人啦

水晶宮

引用:Quote:原帖由+miemiemie+於+14-01-22+發表

原帖由 tong1 於 14-01-22 發表
我都覺。佢如果染吓d頭髮、keep吓fit, 分分鐘靚過好多同年既女星。如果佢仲想拍戲、拍劇既既話,希望會有d ...
Agree, 我欣賞佢的人生態度, 咁正面的事竟然被一仔唱到咁衰, 呢d記者真係比做m 記不如! 如果佢有興趣做返娛圈, 希望有人比機會佢!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

唔怪得tbb唔俾佢地入城。
不知所謂的乙陸!!!

侯爵府

hashtag影視迷勳章

唉,人地都想放低過去,係都要挖人出來,咁仲點做落去?

珍珠宮

引用:俾你支筆寫一寫,好嘢都變衰嘢...http://hk

原帖由 樂兒媽媽 於 14-01-22 發表

俾你支筆寫一寫,好嘢都變衰嘢...
你出佢條link, 咪幫佢宣傳囉

尼古丁  係唔提係對當時人最大幫助,藍小姐又另外CASE  發表於 14-1-23 02:27
456  不能同意更多!  發表於 14-1-22 20:29
萬物皆空,因果不空

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

人地都係想過新生活,有必要趕盡殺絕咩

天生女人購物狂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

人地肯自力更生, 記者做咩要追訪, 一陣攪到阻住她返工仲麻煩.
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

2023年兔年勳章 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

見到係生果link,開都費事,唔方好嘢

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

自力更生,職業無分貴賤

伯爵府

可能可以再做番娛樂圈呢?我覺得佢好靚

侯爵府

畀面勳章

如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

別墅

都好耐無入BK. 今次真係睇唔過眼毒蛇果...
人哋風光過後, 洗盡鉛華, 事過境遷, 宜家歸於平淡, 安守本分...
宜家無新聞呀, 香港大把煌蟲唔去跟!
鄭小姐, 大家支持你!

伯爵府

做咩唔放過人?

首頁

尾頁

跳至