自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

甜字人人喜,苦字人人悲,莫為苦而悲,無苦不知甜.

大宅

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你對佢仁慈,就係對你自己及2個女殘忍!!!
原文章由 不開心的女人 於 08-8-29 12:17 發表
我打左去警局問了,
他偷我張卡我可以報警,
但係刑事案,唔可以備案了事,
他又係2女的爸爸,
唔通真係要他坐監咩?
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

侯爵府

好媽媽勳章

原文章由 臭八婆 於 08-8-27 14:42 發表
給丈夫一封律師信 小佢喇叭分佢身家別無其他

臭八婆
比你笑c
又咁壓韻既

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原文章由 不開心的女人 於 08-8-27 17:15 發表

他唔係用我張附屬卡,係偷我張卡!
原文章由 不開心的女人 於 08-8-27 17:21 發表

他偷左張卡和密碼,
在櫃員機提錢!

你有無報警呀/打電話同信用卡公司講,
發生咗D咁事...............mouth:mouth:" />

[ 本文章最後由 caryfox 於 08-8-29 21:56 編輯 ]

民房

看完妳的信,也為妳另一半的行徑感到不是,但兩公婆相處,產生問題,也該檢討一下的。身邊很多友人的婚姻也出了問題,多是另一半可能或懷疑有外遇,但這個可能與懷疑在沒有證實時,或不能證實時,兩者已無言相對而分開了,唉!總之可悲。

民房

看完妳的信,也為妳另一半的行徑感到不是,但兩公婆相處,產生問題,也該檢討一下的。身邊很多友人的婚姻也出了問題,多是另一半可能或懷疑有外遇,但這個可能與懷疑在沒有證實時,或不能證實時,兩者已無言相對而分開了,唉!總之可悲。

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

加油,兩個女一定會錫晒你~~

首頁

尾頁

跳至