美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Please pm me the details. Thanks a lot!

大宅

dairyloo....please pm the information to me....thanks.

禁止訪問

大宅

hi,please pm to me
原帖由 dairyloo 於 09-3-5 21:58 發表
今晚去做facial時, 間美容院做緊RF射頻機特價$280 個美容師又叫我試下, 本來諗住試面, 但最後都決定試肚, 我本身諗住係咁易3 , 4個字就做完, 點知做左成個鐘, 出來效果真係好好, 見番條型,個肚平左D, 同有好緊效果, ...

伯爵府

Hi,
Please pm me the details. Thanks a lot!

子爵府

panda_bear ,河馬媽咪 ,hellomame, ericbobo ,lrenaLee pm左比你la

男爵府

請問你可否pm我呀,
我都想去試做面呀 !
THANK~

複式洋房

回覆 # 的文章

dairyloo
Please pm me the shop's details. Which district is it? Thanks

大宅

我做開個間都係HK$280/次,但佢話做完RF塊面會好乾, 因為成個過程好抽水, 所以做之前同後都要飲多D水.
所以佢建議我做完我自己做開個FACIAL再加上20min.射頻(+HK$150/次),一個月一次.
不過我未有試,因為加埋要成HK$5xx做塊面太貴.
不過我做咗條頸,想去頸紋,我做咗2次-2星期/次,好似真係淡咗,而且做過時通埋頸度D淋巴位,好舒服.

複式洋房

please pm me the details, thanks!
原帖由 dairyloo 於 09-4-21 21:18 發表
panda_bear ,河馬媽咪 ,hellomame, ericbobo ,lrenaLee pm左比你la

子爵府

原帖由 jwybb 於 09-4-21 23:04 發表
我做開個間都係HK$280/次,但佢話做完RF塊面會好乾, 因為成個過程好抽水, 所以做之前同後都要飲多D水.
所以佢建議我做完我自己做開個FACIAL再加上20min.射頻(+HK$150/次),一個月一次.
不過我未有試,因為加埋要成HK$5x ...

係喎, 我做之前佢地都要我飲水才做,做完真係好口乾, 我都問過美容師點解, 佢講因為加速左血液循環, 我真係覺得我的黑眼圈淡左同無D膚色無咁暗,塊面緊左, 頸我又無乜紋, 所以我又無留意, 不過我果度$280已經包了做頸面眼,同通淋巴,做完後會FULL MASK 同倒膜, 不過頸佢地就無MASK同膜囉, 我都就黎做完一個COURSE LA, 之後美容師叫我一個月才做一次RF 就足夠LA YEAH......

子爵府

LHLMother , tchan123 ,rhensybb PM 左比你地LA

洋房

CAN YOU PM ME PLEASE..VERY GOOD PRICE

男爵府

原帖由 dairyloo 於 09-4-23 12:39 發表
LHLMother , tchan123 ,rhensybb PM 左比你地LA

想請問下而家你條腰出返來未啊?肚平左未?見你都做左一段時間啦,真系好想瞭解下個效果啊。。。。

大宅

我都有興趣, pls share information with me...

thanks

子爵府

原帖由 Jocheng 於 09-4-24 14:54 發表

想請問下而家你條腰出返來未啊?肚平左未?見你都做左一段時間啦,真系好想瞭解下個效果啊。。。。

做肚我就一星期去得果一次,我真係好鬼懶架,又為食wor,但係美容師建議我一星期要去做2次囉,同埋要控制食量,不過我做左咁耐都覺得個肚真係緊左架,d紋係淺左d既!
報告回畢~roger roger!

子爵府

mabel_lam88 , Sept99 PM 左比你LA

別墅

hi dairyloo,

please pm to me too, tkx

大宅

Pls pm me the detail thanks a lot!
原帖由 dairyloo 於 09-4-23 12:37 發表

係喎, 我做之前佢地都要我飲水才做,做完真係好口乾, 我都問過美容師點解, 佢講因為加速左血液循環, 我真係覺得我的黑眼圈淡左同無D膚色無咁暗,塊面緊左, 頸我又無乜紋, 所以我又無留意, 不過我果度$280已經包了做 ...

複式洋房

我想瘦面, 做RF機可以嗎?
pls pm me!
THX

首頁

尾頁

跳至