興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

tt,

你囡梗係好瘦....

我覺得肥一 d 都唔好....

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

作晚又同女嘈,佢唔做好本份,只想住同同学出街玩,又話我嚴,嘈嘈吓,佢罵我,話我潑婦罵街,叫我收聲,我好難過,哭了。

tt,

唔好咁啦....

其實有無一個 "第三者" 係亞囡會聽佢講, 比較服佢既? 你唔好再同佢硬碰啦....

水晶宮

唔洗驚, 小朋友話高就高, 我仔都係升左上F.1 仲要係近呢2~3個月
先"拉長"左之嘛

豬,

我仔已經拉高左好多, 佢而家有 165cm 啦, 不過都仲係好肥....

htts   very tall  發表於 12-5-15 16:34
htts   very tall  發表於 12-5-15 16:33

水晶宮

唉 ~ 呀仔今日都要請多日假冇返學, 尋晚我放工同佢睇多次
醫生話佢有D支氣管炎, 打左枝針同埋轉過D藥, 我又較鐘半夜
點半叫佢起身食多次, 今朝我出門口前比佢食多次藥, 好彩見佢
好似好番D, 可能D藥重左, 成晚無點聽到佢咳...............

豬,

等佢休息下都好, 而家 d 菌好勁, 我印印都病左, 又喉嚨痛又咳, 尋日都睇第 2 次醫生啦....

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

早呀~~ 又有一個同學中招~~~~

我仔尋日留低做野....同組有個同學話無啦啦手掌有兩點紅色

佢自己同其他人都諗住無特別...又無見唔c服..話快d繼續做....趕住走....

跟住走時話比老c知...點知睇到條脷都有白點...真係中左....@_@

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cc0524 發表於 12-5-15 09:26
tt,

你囡梗係好瘦....
肥真係唔好, 又濕又重, 個人好似行唔郁咁...
而家天氣熱d..... 我都覺得冷縮熱脹咁.....脹住脹住...著衫著褲又緊又痴身

我囡重誇張...佢話覺得條頸肥左....dup低頭痴住個下爬....摺住出汗喎

所以好乖咁成日同我打波行海濱:lol

水晶宮

佢自己同其他人都諗住無特別...又無見唔c服..話快d繼續做....趕住走....

跟住走時話比老c知...點知睇到條脷都有白點...真係中左....@_@

tabo,

嘩~ 傳染得好快和.....
叫亞囝小心 d 呀....

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

靚豬豬 發表於 12-5-14 11:25
佢尋日有發燒呀, 食左退燒藥先落去睇醫生都成101度,

手足口好易傳染咖, 呀仔4年班時試過啦, 學校要放足一 ...

咁咪名不符實囉!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

cc0524 發表於 12-5-14 14:07
唔知幾時先到我仔唔肥.....

男仔遲發育,遲吓標高就拉番瘦

cc0524  佢都標得好緊要下啦...  發表於 12-5-15 14:42

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

cc0524 發表於 12-5-15 09:39
豬,

我仔已經拉高左好多, 佢而家有 165cm 啦, 不過都仲係好肥....

165cm仲高過我,你仔幾年班?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

tabo0890 發表於 12-5-15 09:54

你仔學校應該中伏啦!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

tabo0890 發表於 12-5-15 09:59
肥真係唔好, 又濕又重, 個人好似行唔郁咁...
而家天氣熱d..... 我都覺得冷縮熱脹咁.....脹住脹住...著衫 ...

鬼咩!你地成日去食茶餐

htts    發表於 12-5-15 16:34

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 12-5-15 06:35
作晚又同女嘈,佢唔做好本份,只想住同同学出街玩,又話我嚴,嘈嘈吓,佢罵我,話我潑婦罵街,叫我收聲,我 ...

其實我覺得你女屬早熟嗰類,你女平時做野有無分寸?
佢而家小學已經搞到關係差,到佢中學咪仲難搞,你唔好同佢嘈,你掉番轉諗番自己
係你女年紀,你比阿媽咁話你all唔all like呀!你老公同女有無計傾?可以叫佢同女
傾吓囉!

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 回覆:acbeans的帖子

返緊公司中,今朝出去開會

我女搞到我好失望,佢今年送左張母親節卡給我,係口甘多年来唯一的一張,我當宝,但原来佢做戲,知我會放上面書,佢想同学讚他乍,我今朝delete左。

我心死了。

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 12-5-15 13:42

我女搞到我好失望,佢今年送左張母親節卡給我,係口甘多年来唯一的一張,我當宝 ...

唔好咁啦, 始終都係兩母女, 切肉不離皮, 慢慢調教啦

tt ~ 如想搵人傾下, 可以搵我喎, 你有冇msn咖 ??

htts    發表於 12-5-15 15:24

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我女搞到我好失望,佢今年送左張母親節卡給我,係口甘多年来唯一的一張,我當宝 ...

我都正想講佢嗰日咁有心,點會咁對你

htts    發表於 12-5-15 15:25

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你以往同佢關係如何?定係今年啲同學唔同咗,受朋輩影響?

水晶宮

165cm仲高過我,你仔幾年班?

豆,

佢六年班, 仲有 2 cm 就高過我啦...

htts  cc, 你好高呀!  我又矮又肥  發表於 12-5-15 16:35

水晶宮

tt,

唔好咁啦, 其實亞囡仲好細, 真係有得教架....

htts    發表於 12-5-15 16:35

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 12-5-15 14:01
你以往同佢關係如何?定係今年啲同學唔同咗,受朋輩影響?

好忙呀!

我地一向關係好差, 佢一向唔like我, 可能因我同 佢daddy乖關係有問題啦, 我地試過搞離婚, 社工都跟過, 好troublesome, 又長篇, 佢daddy 也常係佢面前講我壞話.......

今年佢chi埋班成績好差的同學到, 成個人更差, 又無心機, 班主任都話佢易受他人影響, 擔心佢升中後更壞. 我都叫佢唔好同斑"垃圾" friends來往, 但佢唔聽, 仲鬧我好話佢d friends係"垃圾".

佢琴晚好大聲喝我, 話我鬧夠未? 又鬧我成日多管束等, 又罵我係潑婦罵街.

我唔識教, 更唔想教喇

cc0524  原來背後係有原因...
不過你真係唔好咁話佢班同學, 佢真係會好反感架...  發表於 12-5-15 16:54

首頁

尾頁

跳至