親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:szenam+發表於+13-4-21+11:24+回覆+j

原帖由 janicebubbleb 於 13-04-22 發表
反斗城應該係COUPON 加星卡一齊到LEGOLAND門口買票。 不過上網有7日預售都有DISCOUNT。 我計過其實差好少錢 ...
反而我覺得現場買好d,點知會唔會臨時改行程!

大宅

畀面勳章

PINK2007 發表於 13-4-22 10:17
反而我覺得現場買好d,點知會唔會臨時改行程!
我新山,新加坡酒店同包車都訂好晒,想改都唔係咁易。 又驚暑假多人去,現場唔知會唔會無得賣同大排長龍。

子爵府

引用:Quote:PINK2007+發表於+13-4-22+10:17+反而

原帖由 janicebubbleb 於 13-04-22 發表
我新山,新加坡酒店同包車都訂好晒,想改都唔係咁易。 又驚暑假多人去,現場唔知會唔會無得賣同大排長龍。 ...

大宅

巳跟Goo confirmed 包車. 加50星紙去埋食海鮮!!! 唔知好不好?

子爵府

引用:巳跟Goo+confirmed+包車.+加50星紙去埋食海

原帖由 SuetSuetManMan 於 13-04-22 發表
巳跟Goo confirmed 包車. 加50星紙去埋食海鮮!!! 唔知好不好?
加海鮮我覺得唔使決定住!

大宅

janicebubbleb 發表於 13-4-20 11:35
我BOOK咗兩架 MPV, TOTAL SGD280 來回新加坡 ﹠新山。
Thank you janicebubbleb.

什麼叫MPV?

TKS!

joeycj  即七人車掛.  發表於 13-4-22 23:45

大宅

回覆:SuetSuetManMan 的帖子

我現在係ksl呢兩日都係坐goo包車來回,琴日去hello kitty town + the little big club,玩完真去去由goo介紹的海鮮,今日去legoland勁少人,玩咩都唔洗排,有時可以唔落車玩多次,返到香港再同大家詳細分享

joeycj  多謝分享, 回來介紹多啲.  發表於 13-4-22 23:46

別墅

引用:我現在係ksl呢兩日都係坐goo包車來回,琴日

原帖由 萱萱娃娃 於 13-04-22 發表
我現在係ksl呢兩日都係坐goo包車來回,琴日去hello kitty town + the little big club,玩完真去去由goo介紹 ...
介紹海鮮?新加坡還是legoland 附近?

子爵府

引用:我現在係ksl呢兩日都係坐goo包車來回,琴日

原帖由 萱萱娃娃 於 13-04-22 發表
我現在係ksl呢兩日都係坐goo包車來回,琴日去hello kitty town + the little big club,玩完真去去由goo介紹 ...

伯爵府

SuetSuetManMan 發表於 13-4-22 11:45
sgd50 = hkd3xx, only 車費?

複式洋房

回覆:請介紹Singapore往新山包車 (綜合各包車聯絡巳更新在#1)

2大2細,住金沙!如由金沙早上十一點出發book車去新山,咁係去新山間酒店放低行李先呀!定係去legoland先呢?

咁總括來話,是否預約阿gooD車係好D呢?

大宅

回覆 萱萱娃娃 的帖子

請問goo介紹的海鮮在那?

大宅

回覆 angelgary 的帖子

同我一樣住MBS 同2大2小!

你11:00去Legoland, 到大約1時, 得半日喎?

大宅

回覆 MWFCHAN1 的帖子

Multiple Purpose Vehicle (MPV)... 一般叫多用途車!尾部空間比5人車大, 未必全部7人車...最好問清楚

MWFCHAN1  tks!  發表於 13-4-24 14:39

別墅

回覆:請介紹Singapore往新山包車 (綜合各包車聯絡巳更新在

3大2小想要細車由SG去legoland,來回約多少錢?及要幾耐前book?

水晶宮

回覆:KarenAngus 的帖子

請問如果自己坐
1)coach,由flyer去Legoland, 來回
2)巴士去Legoland

大人,小童分別幾$?
想計下包車係咪差唔多價!
謝謝

大宅

回覆 AhiruNoPekk 的帖子

Coach from Flyer to Leogland => SD 25 for peak..... (from other website)

珍珠宮

SuetSuetManMan 發表於 13-4-23 14:26
回覆 AhiruNoPekk 的帖子

Coach from Flyer to Leogland => SD 25 for peak..... (from other website) ...
請問知唔知係機場去市區的士大約多少錢?

複式洋房

回覆:SuetSuetManMan 的帖子

咁應該幾點去好呀? 及帶住2個小朋友,用咩方法去好呢?自己搭地鐵、定係找包車好呢? 我而家一頭霧水

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆+candyPo+的帖子咁你BOOK咗車味?

原帖由 joeycj 於 13-04-21 發表
回覆 candyPo 的帖子

咁你BOOK咗車味?
我book左喇!不過係經一間Travel agent幫我book車,我都唔知好唔好,唔介紹俾大家喇!

首頁

尾頁

跳至