美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我都有興趣呀...
PLS PM 我

子爵府

小傻瓜,小B女,channatung ,mabel7705 PM 左LA

大宅

原帖由 dairyloo 於 09-4-23 12:37 發表

係喎, 我做之前佢地都要我飲水才做,做完真係好口乾, 我都問過美容師點解, 佢講因為加速左血液循環, 我真係覺得我的黑眼圈淡左同無D膚色無咁暗,塊面緊左, 頸我又無乜紋, 所以我又無留意, 不過我果度$280已經包了做 ...

你嗰間好抵
$280已經包了做頸面眼, RF嗰part幾多分鐘呀?

子爵府

BK Milk勳章

其實美容院既 rf 和私家醫院既 rf,
有咩分別?因為我之前問過浸會,
係做肚,佢話$37,000
可keep 3 年,做一次已經夠,
我又心思思想做,但又覺得勁貴

男爵府

熱血勳章

dairyloo, 唔該send d資料俾我丫, 謝謝

子爵府

原帖由 jwybb 於 09-4-29 23:08 發表

你嗰間好抵
$280已經包了做頸面眼, RF嗰part幾多分鐘呀?

每次做RF機 20分鐘
caca0921 CHECK PM LA

子爵府

原帖由 joeyjoeycc 於 09-4-30 03:41 發表
其實美容院既 rf 和私家醫院既 rf,
有咩分別?因為我之前問過浸會,
係做肚,佢話$37,000
可keep 3 年,做一次已經夠,
我又心思思想做,但又覺得勁貴

我諗醫院的RF勁好多, 人地都收你37000做一次都可以KEEP 都3年, 而美容院果D一定比起醫院D機弱D LA, 不過好老實我又無咁多錢去醫院做,或者有都唔捨得!!!!
查實我宜家JOIN每次$280 連續做左十次我真係覺得真係拈, 真係改善面色黑眼圈同包包面, 而BODY 好老實真係無面咁大改善囉, 因為我又真係好"為食" 同每星期去唔到2次咁多, 不過都FEEL 都緊左D ......

大宅

dairyloo,
你做RF個間係邊區?
原帖由 dairyloo 於 09-5-1 11:38 發表

我諗醫院的RF勁好多, 人地都收你37000做一次都可以KEEP 都3年, 而美容院果D一定比起醫院D機弱D LA, 不過好老實我又無咁多錢去醫院做,或者有都唔捨得!!!!
查實我宜家JOIN每次$280 連續做左十次我真係覺得真係拈, 真 ...

子爵府

原帖由 Woodyryan 於 09-5-1 13:34 發表
dairyloo,
你做RF個間係邊區?

荃灣

子爵府

BK Milk勳章

原帖由 dairyloo 於 09-5-1 13:57 發表

荃灣

荃灣都好近我,可唔可以 pm d detail 俾我呀?
$280係幾多分鐘?會唔會不停 sell ka?
講真,如果美容院做30次等同醫院1次的話,我都會試吓,
起碼都平成半,我面和 body 都想做

子爵府

原帖由 joeyjoeycc 於 09-5-1 21:52 發表

荃灣都好近我,可唔可以 pm d detail 俾我呀?
$280係幾多分鐘?會唔會不停 sell ka?
講真,如果美容院做30次等同醫院1次的話,我都會試吓,
起碼都平成半,我面和 body 都想做 ...

$280 做20MIN RF機, 佢都會SELL 我買野, 不過真係唔會不停SELL 多數簽名時先問你買唔買, 同唔買真係唔會黑面架!!!
PM左比你LA

民房

吾好甘hardsell la!

原帖由 dairyloo 於 09-3-5 21:58 發表
今晚去做facial時, 間美容院做緊RF射頻機特價$280 個美容師又叫我試下, 本來諗住試面, 但最後都決定試肚, 我本身諗住係咁易3 , 4個字就做完, 點知做左成個鐘, 出來效果真係好好, 見番條型,個肚平左D, 同有好緊效果, ...

子爵府

原帖由 gin_giner 於 09-5-2 10:51 發表
吾好甘hardsell la!

hardsell???
我只係諗住有好野就介紹俾大家咋 同埋真係有bk mama上完之後pm番我,話個效果好好..你會唔會諗多左呀??

複式洋房

我都想要個contact同多d資料呀, $280一次實在太吸引啦 ....

唔該可唔可以send埋比我呀...thx~~~

原帖由 dairyloo 於 09-5-2 16:24 發表

hardsell???
我只係諗住有好野就介紹俾大家咋 同埋真係有bk mama上完之後pm番我,話個效果好好..你會唔會諗多左呀??

男爵府

請問你可否俾d資料我呀,

大宅

dairloo,

我都有興趣呀...
PLS PM 我
s

子爵府

sweetsweetmom , lok_sue  ,mogumogu08 PM 左比你地

民房

Hello Dairyloo,

can you please PM or email to me at [email protected]

I need it urgently..i am very fat after give birth!!!
Many thanks!

原帖由 dairyloo 於 09-5-5 12:16 發表
sweetsweetmom , lok_sue  ,mogumogu08 PM 左比你地

子爵府

原帖由 tosusan 於 09-5-5 14:23 發表
Hello Dairyloo,

can you please PM or email to me at [email protected]

I need it urgently..i am very fat after give birth!!!
Many thanks!

我E-MAIL 左比你LA

複式洋房

我都很認同RF效果真係好好的,做完很有彈性及提升,我一直都keep住,好彩我在一所家庭式做280。我見外面有些要600次!

首頁

尾頁

跳至