跳至

首頁

尾頁

大宅

是呀,個LOGO好靚,是否JOLIE製作那個?
原帖由 flowerw88 於 10-9-26 22:17 發表
我地facebook的logo好靚,個生日會越來越有氣氛
My baby girl: Samantha: 10 Oct 2009
Sammi: 15 March 2011

複式洋房

原帖由 flowerw88 於 10-9-26 22:17 發表
FACEBOOK邊度?可以SEND比我嗎?

別墅

我都想睇呀,點樣可以睇到???

複式洋房

U CAN SEARCH BY "元朗0910媽媽會" IN FACEBOOK. JOIN WITH US. :)

原帖由 叻高b 於 10-9-27 12:52 發表
FACEBOOK邊度?可以SEND比我嗎?

複式洋房

SENT U A INVITATION TO U IN FACEBOOK LA, JOIN WITH US LA :)

原帖由 tungtung03 於 10-9-27 13:37 發表
我都想睇呀,點樣可以睇到???

複式洋房

多謝讚賞: )

原帖由 CarrieTo 於 10-9-27 11:59 發表
是呀,個LOGO好靚,是否JOLIE製作那個?

大宅

可否放埋banner在元朗0910生日會相簿內?
原帖由 JOLIEYEUNG 於 10-9-27 23:55 發表

My baby girl: Samantha: 10 Oct 2009
Sammi: 15 March 2011

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

元朗0910 BB 生日會

時間: 10月3日, 下午2時-4時 (各Mami可以在1:45時開始到達)
地點: 元朗御豪山莊會所(Function room)

注意事項:
1, 到達時,請先向 beibei0080 點名
2, 請各人穿著襪子, 因為須要除鞋,
3,生日會不設大人食物(蛋糕除外),只有小量飲品. 請大家自備午餐(最好是在生日會開始前吃完)
4, 請大家自備BB餐具, 因為我們會有BB食物和飲品
5, 生日會其間, 保持清潔. 完結時,請幫忙清潔

因場地bookd到5時, 生日會完結後, 大家有時間可以留下,Flower88會帶唱歌.

我會email update 2, 有今次參加者資料,大家可以預先了解大家

Facebook: search for元朗0910媽媽會

多謝各位媽咪幫手: flower88, jolieyeung, cacacaca, carrie to, beibei0080, 木子太太, brittleiris

大宅

我add咗,請accept me la... thanks

原帖由 JOLIEYEUNG 於 10-9-27 23:52 發表
SENT U A INVITATION TO U IN FACEBOOK LA, JOIN WITH US LA :)

大宅

Logo 好可愛呀....

原帖由 JOLIEYEUNG 於 10-9-27 23:55 發表

複式洋房

我見不到你的a/c,請問你的a/c用甚麼名呀我所人也Accept了也看不見你.
原帖由 beibei0080 於 10-9-28 23:06 發表
我add咗,請accept me la... thanks

子爵府

點解我search唔到? >.<

大宅

如有任何生日會問題,如交通,可直接call我

星期日見 ....

複式洋房

Thanks all organizers for the amazing party today! We all enjoyed so much.

btw, would you mind PM me where did you buy the toys? We love the "chicken" very much. And I would like to buy the train that can transform into aeroplane for my elder son! Actually all the toys are so nice.

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

係呀,我一家人都好開心參加了今個的生日會,可以同各位爸爸,媽咪同bb一齊歡度了bb第一個生日,好難忘.....好多謝各位攪手,帶比我地一個愉快的週末下午,知道你地真係花了好多心思時間,多謝哂!

原帖由 pucca_garu 於 10-10-3 22:01 發表
Thanks all organizers for the amazing party today! We all enjoyed so much.

btw, would you mind PM me where did you buy the toys? We love the "chicken" very much. And I would like to buy the trai ...

大宅

我也忍不住要讚讚啊~(我打字好慢)
好開心的一個下午~!!!衷心感謝各位搞手!~~
What a good job~!!!!!
有機會再玩過啊!!!

大宅

Thanks!

I buy the gift at Sum Shui Po( the stall at the street).

首頁

尾頁

跳至