自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

morning, 今朝冇人既????

男爵府

donut,
得我咋!!! 其他人呢??

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

morning!..

大宅

halo~~~~

珍珠宮

早晨呀各位~~

今日睇怕大家都仍在放假中呢~~

我前日由澳門返左黎啦~~

好開心執到百幾蚊~~
本來係威尼斯人只係執到1x蚊, 諗住唔洗輸, 贏返少少好走啦~
點知最後一日去金沙食完自助餐, 老公去左廁所之時, 我忽然好想玩多次角子老虎機~
入左20蚊落去, 就係咁, 按左一次就贏左140蚊~ 超開心!!!!

我仲整估老公, 等老公去完廁所, 我仲苦口苦面咁, 佢就安慰我, 唔緊要啦, 20蚊姐....
我就係袋度攞張飛仔出黎, 佢一見到有飛仔, 睇清楚仲要有成160蚊(扣返我入的20蚊, 就贏左140蚊啦!), 佢勁開心啊~~~

今次去澳門, 食左好多好野, 金沙個自助餐真係唔錯, lunch 168蚊(另加一), 值得推介! (申請左金沙卡仲有9折) 鐘意食甜品既更加萬勿錯過, 佢d甜品真係好有水準, 兼且好多好多款!
我地食完個lunch, 飽到夜晚12點先再食到野啊~

仲有楊六記既牛什粥又係好鬼好味~ (不過搵左佢好耐.....)

呵呵呵~~ 今次去澳門玩, 真係好開心~~ 老公話出年再黎過~~

諗諗下, 結左婚3年, 好似3年的聖誕都係澳門過呢~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

水晶宮

東航<00670.HK>今早停牌,涉及認購A股及H股計劃重大調整,以及股價敏感信息。

該股停牌前報1.29元。(su/a)

[ 本文章最後由 caryfox 於 08-12-29 12:09 編輯 ]

水晶宮

原文章由 小寶貝兒 於 08-12-29 11:45 發表
早晨呀各位~~

今日睇怕大家都仍在放假中呢~~

我前日由澳門返左黎啦~~

好開心執到百幾蚊~~
本來係威尼斯人只係執到1x蚊, 諗住唔洗輸, 贏返少少好走啦~
點知最後一日去金沙食完自助餐 ...

一個開心的假期.......

子爵府

原文章由 caryfox 於 08-12-29 11:59 發表
東航今早停牌,涉及認購A股及H股計劃重大調整,以及股價敏感信息。

該股停牌前報1.29元。(su/a)

上個wk睇tv見到a股停左, 我都唸h股係咪都會停架啦....

男爵府

午安呀, 姊妹們, 今朝成朝係公司遊魂, 遊到依家都未歸位....
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

珍珠宮

原文章由 caryfox 於 08-12-29 11:59 發表
係喎唔記得講.......mouth:

670...........今朝停牌.......

係囉~ 頭先我都睇到, 今日停牌~ 點解呢? 唔通真係咁快合併?
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

好媽媽勳章

係囉放假前1.28放左添, 唔知聽日復牌飛唔飛得起呢???

大宅

各位午安!670復牌又會升啦!又注資40億渦

大宅

好媽媽勳章

MORNING!!

男爵府

早呀!!
I think about you day and night
To think about the girl you love

Me and you
No matter how they tossed the dice

子爵府

morning all...

大宅

好媽媽勳章

桃花,

點睇670呀, 上完1.34, 而家回返 1.24

大宅

:-D

大宅

冇晒人既
:-D

大宅

好媽媽勳章

HI MORNING

男爵府

各位,

久別重逢,彷如隔世, 係bk依家呢個亂"勢", 難得仲可以見番呢個topic, 真係難能可貴....

希望係2009, 恆指新年快上, 大家財息兼收

Me and you

首頁

尾頁

跳至