心聲留言

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 TangTang 於 09-11-18 13:27 發表
我係4呎半床玉 厚6吋 我個人得5呎高 我都抬到 但係好辛苦要搞好耐難度好高既 重點係我間房好細 無位俾張床玉"辦"落地 所以係超難整架

我不是油壓,我自己抬起床玉放在床的一邊,
因我是兩塊板,所以可以咁樣,拿起塊板就找野了!

翡翠宮

原帖由 雪文 於 09-11-18 13:02 發表
MM : 我媽要買金莎, 你去開街可否睇下葯房價幾平呀. 屯門-佢哋老人坐車都係2元, 我估佢哋都有可能去買的, 因要買多.

唔係呀,兩個老人家由油塘來屯門買,咁遠你咪玩啦?
點解佢地$2車??
你的記憶真好,想當年在toffee格價講過買到最平,
你想要邊款包裝的金沙呀??佢有好多款的!
新年才見有紙盒裝內有3粒一條條的減價呀!

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

去佳佳買咗包娃娃菜, 今晚加包魚旦去滾, 又一個菜.
生日月, 開心過

水晶宮

MM, 逢周日搭巴士 $2.-, 長者八逹通. 佢哋成日都經屯門去深圳灣返深圳啦.

想買 24粒裝禮盒的, 唔該.

原帖由 MM2005 於 09-11-18 14:13 發表

唔係呀,兩個老人家由油塘來屯門買,咁遠你咪玩啦?
點解佢地$2車??
你的記憶真好,想當年在toffee格價講過買到最平,
你想要邊款包裝的金沙呀??佢有好多款的!
新年才見有紙盒裝內有3粒一條條的減價呀! ...

生日月, 開心過

子爵府

原帖由 MM2005 於 09-11-18 14:02 發表

e......你是男士呀?

呢個post入面應該一定係我 jasonbaba

水晶宮

親子王國15週年勳章

雪文

今星期同囡囡的同學仔(5家人)去寶安沙井海上田園玩, 回程返深圳灣附近食晚飯, 有無好介紹呀?

原帖由 雪文 於 09-11-18 14:20 發表
MM, 逢周日搭巴士 $3.-, 長者八逹通. 佢哋成日都經屯門去深圳灣返深圳啦.

[

水晶宮

原帖由 gigi1227 於 09-11-18 14:24 發表

生日月, 開心過

水晶宮

Amy,我唔熟呀

我知有春滿園, 海皇(定龍皇)酒樓

Sharon, 唔該代答啦, thank you .

原帖由 amychoi 於 09-11-18 14:27 發表
雪文

今星期同囡囡的同學仔(5家人)去寶安沙井海上田園玩, 回程返深圳灣附近食晚飯, 有無好介紹呀?
生日月, 開心過

水晶宮

won3300/四包.

你女好搞笑

原帖由 TangTang 於 09-11-18 13:21 發表
你買幾錢包呀?

嘩~ 咁就真係頸都長晒囉

尋晚我女先拎起個繡左對雙魚既cushion 佢話好靚呀 媽咪你自己聯(繡)架 我話我有咁叻就好囉 我話媽咪去西藏時買既 女:嘩~ 咁咪好貴 要一千一萬蚊呀 ...
生日月, 開心過

水晶宮

呢個网好正wor. 有埋報價.
等我叫我佬去睇睇, 有咩理由物都關我事先得加.

原帖由 gigi1227 於 09-11-18 13:07 發表

我以前多數用sony的產品, 但其實而家好多平靚正的機, 你參考下, 好多都夠用..

http://www.price.com.hk/category.php?c=100001&sort=0

生日月, 開心過

水晶宮

親子王國15週年勳章

唔該雪文

麻煩 Sharon 有無好介紹話我知, 知妳都成日去果邊的.
原帖由 雪文 於 09-11-18 14:31 發表
Amy,我唔熟呀

我知有春滿園, 海皇(定龍皇)酒樓

Sharon, 唔該代答啦, thank you .
[

水晶宮

jasonbaba : Canon 新果部 S90 幾好wor.心思思想要呢部, 但3xxx, 超出預算.
生日月, 開心過

水晶宮

Amy, 你好忙咩 ? 得閑上來傾計啦......

原帖由 amychoi 於 09-11-18 14:48 發表
唔該雪文

麻煩 Sharon 有無好介紹話我知, 知妳都成日去果邊的.
生日月, 開心過

翡翠宮

原帖由 gigi1227 於 09-11-18 14:24 發表

????
gigi1227是你老婆呀,
你一個戶口兩個人用?????

翡翠宮

原帖由 雪文 於 09-11-18 14:20 發表
MM, 逢周日搭巴士 $2.-, 長者八逹通. 佢哋成日都經屯門去深圳灣返深圳啦.

原來如此,
我家樓下有b3車去深圳灣$11,
你意思長者周日坐就$2咋,嘩....抵呀!

24粒禮盒是膠盒裝,有四方型同薄型呀,
但平時好似唔多見有,好多時要新年才有!
ok啦,我留意下!

你是否想買數碼相機呀,
我個6早兩年在直銷買左一部1000萬象的,好好用,好似唔使$900,
之後99又買左果部,你睇下頭條日報,好多時都有呀,唔錯的!又或上去佢地分店睇,因有d無登廣告呢!

水晶宮

無禮盒都OK啦. Thank you.

gigi-我諗係jasonbaba隻dog dog名, 唔知有無估错.

原帖由 MM2005 於 09-11-18 15:02 發表

原來如此,

ok啦,我留意下!

你是否想買數碼相機呀,
我個6早兩年在直 ...
生日月, 開心過

水晶宮

數碼相機睇到啦.

我都唔急住, 等x'mas 減價都OK.

原帖由 MM2005 於 09-11-18 15:02 發表

原來如此,

ok啦,我留意下!

你是否想買數碼相機呀,
我個6早兩年在直 ...
生日月, 開心過

翡翠宮

原帖由 雪文 於 09-11-18 15:10 發表
無禮盒都OK啦. Thank you.

gigi-我諗係jasonbaba隻dog dog名, 唔知有無估错.

吓.....dog.......我睇到一舊雲呀???

翡翠宮

雪文
你幾時要金沙嫁??

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 雪文 於 09-11-18 14:49 發表
jasonbaba : Canon 新果部 S90 幾好wor.心思思想要呢部, 但3xxx, 超出預算.

雪文, 教我影相果個亞 sir 話 S90 唔好架, 比 G11差, 唔好買, 要買, 買 G11 啦, 不過G11個扭鏡都幾易壞(都係亞SIR 講架, 佢話佢有D 學生用左9個月就壞左啦), 我佬就買左G10, G10 千四萬像, 亞SIR 話太多, 較到ISO 400以上質素就麻麻架, 不過都要睇你影咩o既, 至於G11像素係1千萬像, 又嫌比G10減得多得滯, 又有佢另一個問題, 不過亞 SIR 都係話買 G11 好 D, 比較新

首頁

尾頁

跳至