跳至

首頁

尾頁

別墅

會唔會買煲餬仔/粥仔嘅煲?

各位媽媽:
我係吉之島見到"日月星"嘅煲餬仔/粥仔嘅煲,係放係電反煲內同反一齊煲,大家覺得有冇用,會唔會買?

珊瑚宮

好媽媽勳章

Re: 會唔會買煲餬仔/粥仔嘅煲?

我會用個瓦煲仔嚟煲粥仔

洋房

朋友介紹買左美的,有bb粥仔programme,不過未用

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

黃鴨仔平一半呀
wafters 寫道:
各位媽媽:
我係吉之島見到"日月星"嘅煲餬仔/粥仔嘅煲,係放係電反煲內同反一齊煲,大家覺得有冇用,會唔會買?

禁止訪問

男爵府

黃鴨仔o既o係吉之島有冇得買呢?
我工人都係自己整糊仔比bb 食...
今日工人整雞肉紅蘿蔔糊仔比bb食...
但覺得煮開個煲仔唔好用...想買過黎for bb food...

雪~bb 寫道:
黃鴨仔平一半呀
[quote]
wafters 寫道:
各位媽媽:
[/quote]

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我係起bb用品展見到
未起吉之島見過
果時我冇買呀
因為我唔煮飯要黎冇用嘛
遲d bb食既野都係分開煮
大人出街食
pekkle1120 寫道:
黃鴨仔o既o係吉之島有冇得買呢?
我工人都係自己整糊仔比bb 食...
今日工人整雞肉紅蘿蔔糊仔比bb食...
但覺得煮開個煲仔唔好用...想買過黎for bb food...

[quote]
雪~bb 寫道:
黃鴨仔平一半呀
[quote]
wafters 寫道:
各位媽媽:
[/quote][/quote]

別墅

黃鴨仔既係唔係都放係電反煲內同反一齊煲??去荷花親子中心會唔會有得買?我想自己整baby food比bb 食.覺得買個煲仔好d.....另外,各位媽媽會唔會買 food blender?

男爵府

我頭先行吉之島見到黃鴨仔o個個係放o係電飯煲一齊煮o家...我覺得冇用, 我冇買...
我諗住買個slow cooker 黎整糊仔同米糊比bb 食...
因為我工人湊5-6個bb都唔比即食o既糊仔bb 食o家...
因為instant food 唔健康...
我頭先睇o岩左兩個slow cooker, 應該過兩日同埋工人一齊去買...因為佢煮多, 我都唔知邊隻好用...都係2xx.
bb food blender 我買左...如果唔係工人煮唔到糊仔比bb 食..所以一定要有攪拌器...

首頁

尾頁

跳至