在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

之但係佢昨日下午明明話開咗新part ga

原文章由 funbabyhk 於 07-10-9 23:05 發表
佢近排好忙 wor

伯爵府

funbaby.

係唔係即係今天同明天呀?? 今天就未答到你, 因為10:00am~1:00pm 要等師傅幫個琴調音, 如果佢before 1:00pm攪掂, 我當場無問題啦,
明日就一定唔得, 因為我仔明後兩天都放假, 我打算明早同佢學先琴, 去鰂魚涌公園睇退役消防船

原文章由 funbabyhk 於 07-10-9 23:07 發表
helen,
我明天或後天會去上環一趟, 你有冇時間 '拉'我食飯呀?:)
小星星, 你得閒一齊出來嗎?
其他人呢????

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

多數今天會去上環, 現等網上列印電子收據, 如果中午前 print 到出來, 則馬上搭 mtr 去. 過多半小時再睇睇.......
(我都未 helen 添 )
原文章由 starry^.^ 於 07-10-10 08:43 發表
funbaby.

係唔係即係今天同明天呀?? 今天就未答到你, 因為10:00am~1:00pm 要等師傅幫個琴調音, 如果佢before 1:00pm攪掂, 我當場無問題啦,
明日就一定唔得, 因為我仔明後兩天都放假, 我打算明早同佢學先琴, 去鰂魚 ...

伯爵府

funbaby,

我末confrim到你wor~~~~ helen話有lunch box wor~

原文章由 funbabyhk 於 07-10-10 10:57 發表
多數今天會去上環, 現等網上列印電子收據, 如果中午前 print 到出來, 則馬上搭 mtr 去. 過多半小時再睇睇.......
(我都未 helen 添 )

珍珠宮

到宜家我仲未印到張收據呀 (果個熱線電話又冇人回覆我, 究竟點攪 gar )
原文章由 starry^.^ 於 07-10-10 11:13 發表
funbaby,

我末confrim到你wor~~~~ helen話有lunch box wor~

大宅

買左野有幾個印仔, 咁啱其中1個就係我欠果個:mrgreen: 同埋多謝你送個印仔比我

希望你, funbaby & Helen 好快有埋個'Bye'啦!

原文章由 3littlepigs 於 07-10-9 10:38 發表
ytma)))

您就好啦

我只欠一個bye.....

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

早早~~~~

我仍然未見個bye...瑩光版就成日都有
原文章由 ytma 於 07-10-10 13:21 發表
買左野有幾個印仔, 咁啱其中1個就係我欠果個:mrgreen: 同埋多謝你送個印仔比我

希望你, funbaby & Helen 好快有埋個'Bye'啦!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

小星星,
昨天你有冇約到 helen 行街?
我要等到 2 點幾才印到張收據, 過到黎上環已是3點鐘, 所以冇至電給 helen. 等下次有機會再約埋一起食個 lunch.:lol:
原文章由 starry^.^ 於 07-10-10 11:13 發表
funbaby,

珍珠宮

Good morning!
睇吓二手果面有冇人交換或平價出售.
原文章由 3littlepigs 於 07-10-11 09:52 發表

我仍然未見個bye...瑩光版就成日都有

伯爵府

funbaby,

上咗去cindy度, 無去行街, 因為前日我先行完永吉街, 無奶油昨天又去ga麻....

係lu~ 所以昨天無人同我食lunch! 希望下次見到你:)

原文章由 funbabyhk 於 07-10-11 10:04 發表
小星星,
昨天你有冇約到 helen 行街?
我要等到 2 點幾才印到張收據, 過到黎上環已是3點鐘, 所以冇至電給 helen. 等下次有機會再約埋一起食個 lunch.:lol:

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

果邊好似好多人都缺貨bor....
原文章由 funbabyhk 於 07-10-11 10:06 發表
Good morning!
睇吓二手果面有冇人交換或平價出售.

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

男爵府

可惜我唔係幾去7-11買野,冇得俾你地添!

呢排唔見左四十o既?

伯爵府

各位~

已開part 21.....請玉步往.:loveliness:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1164115&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至