跳至

首頁
12345...68

尾頁

子爵府

轉左新版面, 好似逢係有100個message 既topic 都有問題, 所以我開番個新topic 比大家, 希望大家可以繼續吹水啦~~~

大宅

多謝你呀 mama1210
你介5介意我以後叫你做mama
咁會親切d
原文章由 mama1210 於 07-7-4 10:05 發表
轉左新版面, 好似逢係有100個message 既topic 都有問題, 所以我開番個新topic 比大家, 希望大家可以繼續吹水啦~~~

[ 本文章最後由 路人(甲) 於 07-7-4 12:24 編輯 ]
MamiBaby

子爵府

原文章由 路人(甲) 於 07-7-4 12:19 發表
多謝你呀 mama1210
你介5介意我以後叫你做mama
咁會親切d

Hello!!! 我見到你小朋友既information 呀, 不過岩岩轉畫面, 等我摸熟D 先幫你加番, 唔好介意下~~~~

hehe....其實你可以叫我做大口架, 呢度識我既人都咁叫我既...hehe.....係呢, 咁你又有無d親切D既叫法架....:mrgreen:

大宅

有! 佢地個個都叫我做“阿甲”or“阿夾”

大口, 點解你咁少入黎小龍會呢??? 你係會長黎+wor
你應該多d入黎, 5係小龍會好快就會解散+啦:-( :-( :-(
原文章由 mama1210 於 07-7-4 12:25 發表

Hello!!! 我見到你小朋友既information 呀, 不過岩岩轉畫面, 等我摸熟D 先幫你加番, 唔好介意下~~~~

hehe....其實你可以叫我做大口架, 呢度識我既人都咁叫我既...hehe.....係呢, 咁你又有無d親切D既叫法 ...

MamiBaby

男爵府

Thanks very much, 大口會長 ~

原文章由 mama1210 於 07-7-4 10:05 發表

男爵府

係呀, 大口會長, 你要得閒多d 入黎呀, 唔係....就連蚊飛過都會聽到 ~~

原文章由 路人(甲) 於 07-7-4 12:46 發表

你應該多d入黎, 5係小龍會好快就會解散+啦:-( :-( :-(

大宅

早晨呀! homacarol

終於等到你返黎啦!!!
大口會長5知仲會5會返黎呢 我有d掛著佢tim
原文章由 homacarol 於 07-7-5 12:39 AM 發表
係呀, 大口會長, 你要得閒多d 入黎呀, 唔係....就連蚊飛過都會聽到 ~~
MamiBaby

男爵府

早晨呀 呀甲,

我之前係去到舊版, post 左msg 但又見唔返自己個post.....
好多時入返去舊版但都見係未update ?-(

好在你pm 左呢條link 比我咋....唔係我都唔知幾時可以歸隊 ~~

其實大口會長好多時都入黎睇下....不過佢勁忙姐 ~~
係嗎會長??

原文章由 路人(甲) 於 07-7-5 09:34 發表

終於等到你返黎啦!!!

子爵府

原文章由 路人(甲) 於 07-7-4 12:46 發表

阿甲都幾好記喎....hehe.......因為我比老細捉呀, 佢唔比我office hours 上bk, 所以而家好小入黎啦, 不過一有時間我就會入黎打招呼架啦. 你駛唔駛番工架??

子爵府

原文章由 homacarol 於 07-7-5 11:22 發表
早晨呀 呀甲,

我之前係去到舊版, post 左msg 但又見唔返自己個post.....

好在你pm 左呢條link 比我咋....唔係我都唔知幾時可以歸隊 ~~

其實大口會長好多 ...

BINGO! 我一有時間就入黎.....不過我地個topic真係開始有d危危扶喎.....個日我入去, 好多人都唔見晒既???

呀甲真係醒, 曉得pm比你, 我淨係曉開番個topic唔駛d message 唔見晒咋.....係呢, 其他人呢, 點解唔見晒佢地既??

子爵府

原文章由 路人(甲) 於 07-7-5 09:34 發表

終於等到你返黎啦!!!

我入左黎啦....hahaaaaa 如果我唔出街食飯, 多數lunch 都會上bk架, 你想撞我就要揀12點-1點呢段時間, 我地就可以吹過痛快...haha.....你呢??

男爵府

^^

大口會長:hi~我MSN改左acc~~你add番我.....好miss你。

男爵府

Carol:Thankyou~~~~~~~~~
好在你pm 左呢條link 比我咋....
唔係我都唔知幾時可以歸隊就真 ~~

男爵府

“阿甲” hihi~我都係小龍媽~多多指教

大宅

係5係好叻叻呢!!!
原文章由 homacarol 於 07-7-5 11:22 AM 發表
早晨呀 呀甲,

其實大口會長好多 ...
MamiBaby

大宅

popoivman

係仔定女???
原文章由 popoivman 於 07-7-5 12:38 PM 發表
“阿甲” hihi~我都係小龍媽~多多指教
MamiBaby

大宅

大口

我係全職mami, 你有幾多個小朋友呀???
我會盡量向12-1點鐘黎撞下你, 不過幾會好~~~~:mrgreen:
原文章由 mama1210 於 07-7-5 12:31 PM 發表
我入左黎啦....hahaaaaa 如果我唔出街食飯, 多數lunch 都會上bk架, 你想撞我就要揀12點-1點呢段時間, 我地就可以吹過痛快...haha.....你呢??

[ 本文章最後由 路人(甲) 於 07-7-5 17:50 編輯 ]
MamiBaby

男爵府

阿甲:我果個係小龍囝~

原文章由 路人(甲) 於 07-7-5 13:10 發表
popoivman

係仔定女???

大宅

popoivman,

我果個都係龍仔, 2001年1月31日出世,
你果個呢??? 你係5係在職mami???:D

原文章由 popoivman 於 07-7-5 01:17 PM 發表
阿甲:我果個係小龍囝~
MamiBaby

男爵府

阿甲:
我囝囝係2000年12月1日出世,
我係全職mami~

原文章由 路人(甲) 於 07-7-5 13:32 發表
popoivman,

我果個都係龍仔, 2001年1月31日出世,
你果個呢??? 你係5係在職mami???:D

首頁
12345...68