烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

同各位分享一下日前食過既薑蔥鮮鮑,香港仔既貨色果然不同

我估自己整應該都可以整到咁水準,有冇人試過?

我幫手整過,要刷好耐至可以冇D肉酸黑邊的。

食得健康,活得安康

:gung::hei::fat::choi:

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

嘩...巧正呀!!!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:嘩...巧正呀!!!

原帖由 pat510 於 14-02-14 發表
嘩...巧正呀!!!
去埋腸,𠝹埋花架

pat510    發表於 14-2-14 21:29
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

水晶宮

嘩, 界埋花, 應該好大隻吓

出街食都刷得咁白淨, 自己煮都唔可以偷懶 ( 唔知我幾時可以煮.....我家樓下賣好鬼貴....)

珍珠宮

引用:嘩,+界埋花,+應該好大隻吓+出街食都刷得咁

原帖由 tammy2008 於 14-02-14 發表
嘩, 界埋花, 應該好大隻吓

出街食都刷得咁白淨, 自己煮都唔可以偷懶 ( 唔知我幾時可以煮.....我 ...
咁樣整,好似收我哋80蚊隻

何謂不誠實使用電腦??

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:薑蔥鮮鮑

好吸引!好想食!好正呀!冼到咁乾淨才正常。

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

別墅

想生BB熱投

珍珠宮

引用:好吸引!好想食!好正呀!冼到咁乾淨才正常

原帖由 alfreday 於 14-02-14 發表
好吸引!好想食!好正呀!冼到咁乾淨才正常。
老泥邊好味架

何謂不誠實使用電腦??

水晶宮

首頁

尾頁

跳至