親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

本來佢既日子係做到4月15日前出發, 但只要依照我既方法, 就可以買到復活節紅日既飛! 有買趁手!
http://eservice.evaair.com/evaweb/EVA/b2c/booking-happyhour.aspx?lang=zh-hk
一定要呢個LINK 係長榮既HAPPYHOUR專賣區, 係長榮優惠度都有得按入去既~
直接比呢條LINK方便大家~

我剛剛發現有BUG, 選擇日期時揀到最後(4月13去, 4月15回), 然後點彈性旅遊日期, 入到去咪有個表可以揀既, 再按"後7日", 就可以揀埋復活節正日, 仍然係740一張!!!!!!!!!! 連稅14XX, 有買趁手啦~ 我都買左3張~ XDD

以下係原本優惠的頁面~
http://www.evaair.com/zh-hk/hongkong/happy_hours.html

詳情可以參考以下LINK, 係FLYAGAIN LA既網頁, 佢幫我CHECK過, 呢個價直到7月10日都仲有, 如果大家想呢段時候再去, 呢口價超抵! 漏洞既野, 手快有手慢冇! YEAH!!!!
Flyagain la
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

PS, 因為我係買20號出發, 所以剛剛690既價係20-25日既, 而家更正返係740~
出發日子為4月19-20日都仲有, 740/張, 4月21日出發就係690

唔想請假就4月19-21日, 可以請2日就仲平D~

lucky25  thanks.  發表於 14-2-17 09:42

珊瑚宮

引用:PS,+因為我係買20號出發,+所以剛剛690既價

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-14 發表
PS, 因為我係買20號出發, 所以剛剛690既價係20-25日既, 而家更正返係740~
出發日子為4月19-20日都仲有, 740 ...
見20/4--25/4$1680元

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:+本帖最後由+小寶貝兒+於+14-2-14+17:51+編

本來佢既日子係做到4月15日前出發, 但只要依照我既方法, 就 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+小寶貝兒+於+14-02-14+發表PS

原帖由 12312 於 14-02-14 發表
都抵啦

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+12312+於+14-02-14+發表見20/

原帖由 chickenwing2006 於 14-02-14 發表
都抵啦
上年已買18/4飞。早機$1680元,返18:10

珍珠宮

12312 發表於 14-2-14 18:43
NO, 要入我比既第一條LINK先至有, 係情人節優惠, 跟住我STEP去做就有~ 係漏洞價黎架~

珍珠宮

12312 發表於 14-2-14 19:08
上年已買18/4飞。早機$1680元,返18:10
4月18就冇, 4月19出發就有~
如果可以退左之前果張, 遲一日出發, 就會平左900蚊/張~

抵到爛!

問左人, 係漏洞價~ 執到平野超開心!!!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

引用:Quote:12312+發表於+14-2-14+19:08+上年已

如果可以退左之前果張, 遲一日出發, 就會平左900蚊/張~
我都買到呀

小寶貝兒    發表於 14-2-14 21:25

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

出發地 ....南京...?? 無HK
Stay Hungry , stay foolish !!

侯爵府

我都剛剛買到四張端午,咁啱阿仔星期五學校假期,一連四日玩番轉! 之後再睇真係變咗得返南京,可能漏洞已被修補,多謝小寶貝兒報料!

小寶貝兒  唔洗客氣~~   發表於 14-2-15 15:37

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:12312+發表於+14-2-14+19:08+上年已

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+小寶貝兒+於+14-02-14+發表4

原帖由 gogoblue 於 14-02-14 發表
我都買到呀
勁,執呢 d 漏洞飛 ..... 真係分秒必爭先有

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我都剛剛買到四張端午,咁啱阿仔星期五學校

原帖由 ycmami 於 14-02-14 發表
我都剛剛買到四張端午,咁啱阿仔星期五學校假期,一連四日玩番轉! 之後再睇真係變咗得返南京,可能 ...
Oh...我想買5月30架!遲鳥。。。。。。

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:漏洞價!! 台北復活節平機票!! (長榮$740)

電話睇唔到,返到屋企睇已經無了

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+gogoblue+於+14-02-14+發表我

原帖由 chickenwing2006 於 14-02-14 發表
勁,執呢 d 漏洞飛 ..... 真係分秒必爭先有
頭先我都見到,但已買沙巴飛,無得執平野

男爵府

醒目開學勳章

回覆:漏洞價!! 台北復活節平機票!! (長榮$740)

我都miss左!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+14-02-14

原帖由 NamB 於 14-02-14 發表
頭先我都見到,但已買沙巴飛,無得執平野
我 long 住個 4/12~17 沖繩,点再问 boss …冇入去八卦 lur

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+NamB+於+14-02-14+發表頭先我

原帖由 chickenwing2006 於 14-02-15 發表
我 long 住個 4/12~17 沖繩,点再问 boss …冇入去八卦 lur
哈哈!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+14-02-15

原帖由 maggielau0705 於 14-02-15 發表
哈哈!
台北,kitty 机,下年先有緣再見

首頁

尾頁

跳至