親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

I am late!
But good sharing!

珍珠宮

fi-fi 發表於 14-2-17 20:30
回覆 小寶貝兒 的帖子

當日,我輸入4月14日去,但就唔比我襟18日回程,跟住我就輸入4月13日去、17日回,咁 ...
嗯嗯~ 我果日都係咁樣入到去, 揀20日去25日返~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

annann246 發表於 14-2-17 21:44
I am late!
But good sharing!
NEXT TIME AR~ ^^

子爵府

回覆:漏洞價!! 台北復活節平機票!! (長榮$740)

如果現在想買機票去台北邊度最平,thx

子爵府

引用:星期五,我都因呢個漏洞買咗4月14去18號返

原帖由 fi-fi 於 14-02-16 發表
星期五,我都因呢個漏洞買咗4月14去18號返机票,埋單机票$790,超抵!但我驚佢call我退票

...
Hi,我都係3月3O號去臺北吖,2號返,用 Asia Miles 換既機票。你住邊吖? 我book 左右City Inn III. 你重有無飲 water plus?

男爵府

回覆:wendyyy 的帖子

我冇飲water plus呀!
我住東龍,我老公鍾意西門町夜晚D走鬼檔、鴨肉扁、阿宗面線……(講到流口水添^ ^)

珍珠宮

bobo620 發表於 14-2-18 17:16
如果現在想買機票去台北邊度最平,thx
通常黎講最平應該係港航, 不過要時間靚既話分分鐘貴過BR, CX~
CI(中華)都時不時有特價, 而且時間唔錯~

CX KA每星期有FANFARES, 日子通常都係淡季多~

BR我既至愛, 幾乎次次去台灣都係揀佢, 因為我地肥, 佢D機位好闊, CX我要塞自己入個位度, BR唔洗塞, 坐得好舒服~ 前後距都夠闊~ 同埋SERVICE好好, 最重要係, 佢係全球十大最安全航空公司之一~ 價錢通常佢D特價會做到頗貼近紅日, 價錢位於CI同CX之間~

而家幾間航空公司都做緊6百幾蚊張機票, 加埋稅約13XX~

fi-fi  Me too,飛台灣首選長榮,次選港龍,绝不坐中华  發表於 14-2-19 12:02

大宅

引用:Quote:bobo620+發表於+14-2-18+17:16+如果

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-18 發表
通常黎講最平應該係港航, 不過要時間靚既話分分鐘貴過BR, CX~
但係我都剛剛check咗BR如果3月17日出發至21日回程,2大1小連税加附加費total都要$5000!

男爵府

回覆:Littlecarrie 的帖子

CX 3月29前飛,二人同行價,$1000/位,税$6xx

珍珠宮

Littlecarrie 發表於 14-2-19 01:02
但係我都剛剛check咗BR如果3月17日出發至21日回程,2大1小連税加附加費total都要$5000!

...
咦~ 咁應該係我記錯左, 因為之前我成日收到TRAVELZOO既EMAIL, 去台北/台中都係6XX, 可能係CI同港航價~

珍珠宮

fi-fi 發表於 14-2-19 16:42
CX 3月29前飛,二人同行價,$1000/位,税$6xx
ME2, 我都唔會坐中華~

fi-fi  免費都唔坐  發表於 14-2-19 17:18

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:fi-fi+發表於+14-2-19+16:42+CX+3月2

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-19 發表
ME2, 我都唔會坐中華~
Me too!

子爵府

引用:Quote:bobo620+發表於+14-2-18+17:16+如果

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-18 發表
其實我復活節去墾丁不過現在book:機票好貴

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

小寶貝兒 發表於 14-2-18 23:46
想問長榮有無電視果d 睇架?
thank!

因cx, 中華, 港航都坐過, 係BR 未坐過...

伯爵府

回覆 nono76 的帖子

梗係有電視睇啦﹗

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

annaanna 發表於 14-2-20 09:55

梗係有電視睇啦﹗
甘就要試下坐la, 真係唔該晒!

伯爵府

我鐘意坐長榮多過CX同KA,D姐姐好似好人D呀﹗不過唔同TERMINAL,但問題不大﹗

小寶貝兒    發表於 14-2-20 15:07
fi-fi  我鍾意長榮停2号客運  發表於 14-2-20 14:53
nono76    發表於 14-2-20 11:02

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

首頁

尾頁

跳至