跳至

首頁

尾頁

別墅

我BB依家食雪印思敏兒#1 ,
有需要咁快係6個月轉思敏兒#2嗎?

有d人話好似9個月好d......
我諗住遲d 轉or唔轉 ..... 你地bb呢?

珊瑚宮

好媽媽勳章

我個仔都係食雪印思敏兒1號,我無諗住咁快轉啊,起碼食到1歲先同佢轉

大宅

me2
原文章由 manicheung 於 07-7-14 21:58 發表
我個仔都係食雪印思敏兒1號,我無諗住咁快轉啊,起碼食到1歲先同佢轉

大宅

我小b都係食思敏兒#1, 原先都諗住6個月時,幫佢轉#2, 但向4個月返健康院時磅過重:loveliness: ,所以醫生已經叫我6個月時都唔使轉奶粉,keep住食#1.

大宅

原文章由 wafters 於 SatSat/JulJul/20072007 18:47 發表
我BB依家食雪印思敏兒#1 ,
有需要咁快係6個月轉思敏兒#2嗎?

有d人話好似9個月好d......
我諗住遲d 轉or唔轉 ..... 你地bb呢?

我B仔五個月大, 而家都食緊呢隻奶粉, 上次B仔四個月大時去健康院磅重, 有成16.8磅重, 所以都有問過姑娘要不要轉奶粉, 佢話咁食得咁好唔洗轉. 到時BB仔9個月至一歲都開始轉食固體食物啦, 所以都唔洗點食#2啦! 你地話係唔係?!
JEFFERSON MUM

別墅

我都係諗住1歲先幫囡囡轉2號喎!!!因為1號營養好過2號好多架!!!同埋可以番雪印網睇
伊淋公主 :-)2007年2月13日出世
http://hk.myblog.yahoo.com/kwongyilam0213

首頁

尾頁

跳至