跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

錦繡大會之水著派對
日期: 2007年7月29日 (星期日)
時間: 要睇主人家喇 (2:00)
地點: 元朗錦繡chris_11家
人數: 約20人 (現在已有17大人+1小朋友+11BB+3車)

1) shirleytong + 學儒仔
2) angelhon + 晴晴 + 老公
3) kylieman + trinity............................車
4) pcbb + 子霖 + 老公 ......................... 車
5) pinky00110 + 朗朗
6) be + 思思....................................車
7) FannyLee1108 + 禧禧
8) vf2006 + 卓晞 + 老公
9) karenleung + 願願
10) Creamy_mami + 小伸 + 老公 + 彤彤
11) swisslady + 多寶 + 老公
12) jessica2004 + 小遠子

如有錯漏, 請大家幫幫手作出更正呀~~

[ 本文章最後由 pinky00110 於 07-7-20 11:24 編輯 ]

大宅

thx~~ pinky~~
我一直都想在這邊開返個topic架喇~~ 但未confirm又唔敢開住囉~~
現在confirm了....太好喇~~ 又可以同咁多位BB玩喇~~:D

原文章由 pinky00110 於 07-7-20 11:23 發表
錦繡大會之水著派對
人數: 約20人 (現在已有17大人+1小朋友+12BB+3車)

2) angelhon + 晴晴 ...

大宅

我都好想join呀"...但係太遠啦"....
你地要影多0的相比我地睇呀"...:lol

大宅

晴晴同各位佳麗BB,記得晒多d相俾我地睇,
男bb記得唔好手多多,流晒口水 知道未

大宅

我唔遠...但...錦繡...唔去 lu...

大宅

唔好客氣.....邊個得閒咪邊個開囉
比定D準備亞chris,朗朗去返轉佢屋企

原文章由 angelhon 於 07-7-20 11:43 發表
thx~~ pinky~~
我一直都想在這邊開返個topic架喇~~ 但未confirm又唔敢開住囉~~
現在confirm了....太好喇~~ 又可以同咁多位BB玩喇~~:D

男爵府

29/7錦繡大會之水著派對

錦繡大會之水著派對
人數: 約20人 (現在已有17大人+1小朋友+11BB+3車)

3) kylieman + trinity............................車
4) pcbb + 子霖 + 老公 ......................... 車
6) be + 思思....................................車
10) Creamy_mami + 小伸 + 老公 + 彤彤
13)jazzcnl+BB

如有錯漏, 請大家幫幫手作出更正呀~~
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

複式洋房

錦繡大會之水著派對

13)jazzcnl+BB
14) mandynuen1028 + 澄澄

男爵府

我地已經買左泳衣

原文章由 mandynuen 於 07-7-20 13:53 發表

錦繡大會之水著派對

1) shirleytong + ...

大宅

咁仲有咩其他野要準備架?!
水池就應該唔洗水泡啦 ...咁要唔要水槍呀, 其他玩水既用具呀咁呀?!
仲有要唔要游水片架?? 沖身咁點架?? 係咪唔洗架喇??
....好興奮啫....

原文章由 Creamy_mami 於 07-7-20 14:10 發表
我地已經買左泳衣

大宅

係呀,係呀...沖身咁點呢?? 唔洗沖?得唔得啊??
. .....真係好興奮........

原文章由 angelhon 於 07-7-20 14:18 發表
咁仲有咩其他野要準備架?!
水池就應該唔洗水泡啦 ...咁要唔要水槍呀, 其他玩水既用具呀咁呀?!
仲有要唔要游水片架?? 沖身咁點架?? 係咪唔洗架喇??
....好興奮啫....

大宅

你地呀..
玩水還玩水..影相還影相...
小心唔好冷親一班可愛o既 bb 呀...

呢d 時節, 好多bb都病左...
我唔想下一個輪到佢地呀..
知唔知呀 ?!?

唔好因小失大呀 !!!!

大宅

yes....madam....

原文章由 suki_pang 於 07-7-20 14:56 發表
你地呀..
玩水還玩水..影相還影相...
小心唔好冷親一班可愛o既 bb 呀...

呢d 時節, 好多bb都病左...
我唔想下一個輪到佢地呀..
知唔知呀 ?!?

唔好因小失大呀 !!!!

大宅

我重未買泳衣比天朗,不過有條泳褲未岩著
要準備
1.大毛巾/浴袍
2.帶多套衫
3.游泳尿片
重有咩要带丫

原文章由 Creamy_mami 於 07-7-20 14:10 發表
我地已經買左泳衣

[ 本文章最後由 pinky00110 於 07-7-20 15:29 編輯 ]

男爵府

請問d水有幾深架?
我買左個子母水泡
唔知用唔用到....
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

大宅

我未買喎~~~

我地已經買左泳衣

禁止訪問

男爵府

我想問下係club house定係屋企吹氣池呀?
同埋我想問下知唔知錦上路打的過黎近唔近呀?

禁止訪問

男爵府

你個個有幾大呀?
我都想買個大既係天台玩~~~

首頁
12345...6

尾頁

跳至