跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果我搭 264M 入元朗, 邊個站落車會有專車搭, 行得遠嗎 ?

大宅

原文章由 CHRIS_11 於 07-7-27 11:49 發表
LEE個都好....因為2:00PM行入來都幾熱下...

chris_11,
你住得近唔近我舊老細架 ?? 補習天王 mr.eng...

男爵府

係大馬路落
恆香對面有個專車站架
遠唔係好遠
不過係中間無馬路
要落左車行去街尾過馬路又再行去中間

原文章由 mandynuen 於 07-7-27 13:20 發表
如果我搭 264M 入元朗, 邊個站落車會有專車搭, 行得遠嗎 ?
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

複式洋房

我們會應該會"char"車, 請問你形容的泊車地方會抄牌嗎?泊車收費如何?
Thanks for your info. :lol:

阿仔叫Double CHAN,皆因爸爸媽媽都係陳氏一族啊.. ;-),多左個小公主叫Luna CHAN, CHANCHANHOME呢個家好似月亮咁完滿了.

大宅

chris_11,

你好叻呀, 識整咁多野食

可惜果日婆婆屋企有朋友嚟, 只可以逗留一陣. 所以唔駛預我地啦.

大宅

有冇mami係元朗一齊搭車入去丫?
如果一齊去就係元朗廣場總站等冇咁熱

[ 本文章最後由 pinky00110 於 07-7-27 21:49 編輯 ]

男爵府

唔好意思呀~~
今日姑娘打黎
原來我聽日約左牙醫
趕唔切黎呀 :>_<:
你地玩得開心d喇
記得影多d相呀~~~~
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

Chris,

唔該哂, 如果唔迷路, 我們會2:00p.m.左右到. 呢個係我mobile no.: 95507885. 唔介意, 請SMS你個mobile no.俾我, 以防萬一. Many thanks.

原文章由 CHRIS_11 於 07-7-27 23:46 發表
應該唔近la>..我住近市中心...佢地住個d多數好遠...因為個d先夠大(花園)嗎!
阿仔叫Double CHAN,皆因爸爸媽媽都係陳氏一族啊.. ;-),多左個小公主叫Luna CHAN, CHANCHANHOME呢個家好似月亮咁完滿了.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

唔好意思呀 , 我都有事黎唔到, 下次再join過, 你哋玩得開心d啦, , sorry.... sorry...sorry......

大宅

錦繡大會之水著派對
日期: 2007年7月29日 (星期日)
時間: 要睇主人家喇 (2:00)

地點: 元朗錦繡chris_11家
人數: 約20人

1) shirleytong + 學儒仔
2) angelhon + 晴晴 + 老公
3) kylieman + trinity+老公............................車
4) pcbb + 子霖 + 老公 ......................... 車
5) pinky00110 + 朗朗
6) be + 思思....................................車
7) FannyLee1108 + 禧禧
8) Creamy_mami + 小伸 + 老公 + 彤彤
9) mandynuen1028 + 澄澄
10) olimo + momo~~
11) happybanana+老公+Double仔..........車

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

CHRIS_11
My hb wants to drive there
Because he wants to eat in Yuen Long after the gathering
We can park along the road
Would U PM your tel to me?

I live in sheung shui
Is there anyone want to go with me?

大宅

SORRY呀,我聽日屋企有事黎唔到.....真係sorry...

伯爵府

我聽日都不能來了:-(:-(
事緣今天出車去炒栗子時,發現架前七唔知點解開不動,結果而家比左車房整,要下星期才整好:-(:-(:-(
湊巧這兩天要長途跋涉去元朗先來壞車,真討厭
無車我就變成跛子了,所以聽日無得來錦繡,
等我仲買左件新泳衣比思思...:-(

原文章由 kylieman 於 07-7-28 22:43 發表
SORRY呀,我聽日屋企有事黎唔到.....真係sorry...

首頁

尾頁

跳至