自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

前天在深火步聽到個一姐講及介紹呢支野,可防塵防霧防刮花,見佢噴完抹完既眼鏡真的沒有霧氣,仲聲感稱可維持9個月,覺岩用,就買左2支,回家一試,即時呵d氣落眼鏡面,真的沒有霧氣,到第二朝再呵,已經失效,以為被騙,到中午,在元朗又見到相同擺賣,我又企定聽,並問出我所疑問,她問我有冇用風筒吹?我話果個亞姐話唔洗,等自然風乾,呢個亞姐就話一定要用風筒吹的,仲叫我打多2浸,一定得,好,我回家又跟住指示做,重覆做左2次,即時再呵氣是有效的,但第朝又係唔掂,請問有冇jm買左同我相同情況?究竟係我問題定被騙?請分享,謝謝!!!

laalaap  Omg  發表於 14-3-5 11:26

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:前天在深火步聽到個一姐講及介紹呢支野,可

大宅

原帖由 nakoko 於 14-03-05 發表
前天在深火步聽到個一姐講及介紹呢支野,可防塵防霧防刮花,見佢噴完抹完既眼鏡真的沒有霧氣,仲聲感稱可維持9 ...
聽佢講到好神奇 又話噴完防水添 上環見過 我估係有效 不過唔係佢所講咁耐 所以當時睇完算 你家下要做係去返佢個檔發脾氣話唔惦 自然有人同你傾 退返錢 佢地最驚你當場拆穿咪沒人買 :pppp: 我以前中過招 保温飯盒 我個時都係用呢招退返錢ge 街邊個d唔好再信 佢拎個支可能係真野 賣俾你個支實係冒牌貨 我觀察左好耐

侯爵府

好媽媽勳章

有冇人用過係work

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吓﹗廿幾、近三十年前都有呢D類似野賣啦﹗防霧氣吖嘛﹗普通眼鏡鋪有得買架﹗

不過就無吹至咁大,納米、鑽石鍍膜?﹗

當年,我男友,成日買黎同我抹眼鏡架﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

my005 發表於 14-3-5 12:28
吓﹗廿幾、近三十年前都有呢D類似野賣啦﹗防霧氣吖嘛﹗普通眼鏡鋪有得買架﹗

不過就無吹至咁大,納米、鑽 ...

但問題係我依家個眼鏡連霞氣都防唔到
即時抹即時都WORK,隔左晚就唔得,
我想攪清楚係咪我用法有問題先敢再作下一步呀!!

男爵府

我覺得...枝野唔WORK多d喎
如果我係你, 下次帶埋枝野叫佢幫你整一次,
真係唔得, 咁有人可能違反商品說明條例喇!

nakoko  佢即係整係得,隔左晚先唔得>_<  發表於 14-3-5 12:48

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

R

nakoko 發表於 14-3-5 12:42
但問題係我依家個眼鏡連霞氣都防唔到
即時抹即時都WORK,隔左晚就唔得,
我想攪清楚係咪我用法有問題先敢 ...

咁即係同以前嗰D一樣作用囉﹗
以前用,都係第二日就已經唔係好WORK架,當時我男友總係會帶定一支,每日幫噴一次,抹一次﹗

nakoko  謝謝你,我唯有當眼鏡水咁用,朝朝抹啦>_<  發表於 14-3-5 12:51
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

原帖由 nakoko 於 14-03-05 發表
前天在深火步聽到個一姐講及介紹呢支野,可防塵防霧防刮花,見佢噴完抹完既眼鏡真的沒有霧氣,仲聲感稱可維持9 ...
有無試埋佢送果支?系話可防水?我差點買左

首頁

尾頁

跳至