嬰兒醫護

跳至

首頁
45678...11

尾頁

複式洋房

Dr. Tam and Prof. Yeung's information

Sarali,
Would you please pm Dr. Tam's information to me (including his full name and contact means), and if I want to contact Prof. Yeung and Dr. Tam in emergency, how to contact them (e.g. through which hospitals, thank you very much!

複式洋房

Dr. Tam and Prof. Yeung's information

Hi Sarali,
我個仔都有包皮過長問題,佢巳三歲大,唔知會否太遲做手術,都好想知兩位醫生既資料,問問意見,可否PM比我,真係麻煩晒!! Thanks

複式洋房

原文章由 sinyu05 於 08-10-5 01:08 發表
Hi Sarali,
我個仔都有包皮過長問題,佢巳三歲大,唔知會否太遲做手術,都好想知兩位醫生既資料,問問意見,可否PM比我,真係麻煩晒!! Thanks

我覺得你可以找楊重光教授為兒子先做個評估,看是否要割包皮,我開頭都以為自己兒子是非割不可(因為我之前接觸的醫生都認為兒子要割包皮),但楊教授真的很專業,很有醫德,還會解釋在什麼情況才要割包皮,一切全為孩子好處為出發點,結果我的兒子是不用割,所以尋求專家意見是很重要的.
ieong

複式洋房

回覆 #1 ieong 的文章

Hi ieong,
多謝妳的見議,專家意見係好重要,所以我都會先找Dr.Yeung做評估先..Thanks

大宅

各位好呀
我個仔黎梗都會睇楊教授
因佢應要做割包皮手術
但我知佢只做仁安同養和
唔知邊間啲服務同態度會好啲
邊間會比較新啲乾淨啲呢
同埋想問吓手術費係咪會好貴架

民房

Hi, 我兒很肥胖,肥致完全看不到有陰莖,我在報張看到有關楊教授所以便帶了我的兒子看他,但楊教授說他是嚴重的陰莖入耍盡伕做手術。我想了觧一下,在這裡有別的媽聽過又或知道有關情形嗎 ? Thanks

複式洋房

回覆 #2 threeking 的文章

我的兒子剛剛在仁安做完手術,也是楊教授做的,我覺得感覺好好,醫生同護士都很盡責和關懷.

複式洋房

我仔仔之前都係楊教授係仁安做手術,病房好清潔,我住大房(4人),每張床有自己電話,每邊(2人)中間有電視,2個洗手間,護士好有愛心,好關心小朋友同家長,感覺好好,晚上加床亦冇收費....朋友仔仔係養和做手術,房間冇電視要出電視房睇,護士都幾好,不過收費好似貴仁安少少,地點要睇吓邊間方便d.

侯爵府

好媽媽勳章

回覆 #13 sarali 的文章

sarali

請問可否 pm dr. tam o既資料我
thanks

洋房

回覆 #13 sarali 的文章

sarali

請問可否 pm 兩位醫生o既資料我
thanks

珍珠宮

Dear all,
對不起, 好耐冇過嚟呢邊, Dr. Tam Tel : 2526-6332, 楊教授, 嗰日佢趕住嚟醫院, 冇帶咭片比我, 不過你哋可以打去威院搵佢, 兩位醫生非常好及細心, 有醫德.....
sarali

珍珠宮

I through Cannosa Hospital and contact Dr.Tam first.

原文章由 ieong 於 08-10-5 00:14 發表
Sarali,
Would you please pm Dr. Tam's information to me (including his full name and contact means), and if I want to contact Prof. Yeung and Dr. Tam in emergency, how to contact them (e.g. through ...

別墅

好媽媽勳章

MAY I HAVE THE ADDRESS AND CONTACT NO. OF DR.YEUNG PLEASE? THXX
http://hk.myblog.yahoo.com/mags307/

複式洋房

回覆 #1 Maqurita 的文章

PM to you already.

別墅

好媽媽勳章

收到, thxxx, 我想問診金貴唔貴???
原文章由 ieong 於 08-11-19 09:15 發表
PM to you already.
http://hk.myblog.yahoo.com/mags307/

複式洋房

回覆 #1 Maqurita 的文章

pm to you already

別墅

好媽媽勳章

received it, thxx again
原文章由 ieong 於 08-11-19 14:48 發表
pm to you already

大宅

想請問有無人搵楊教授做小腸氣? 我帶仔仔見左楊教授, 左邊sure有小腸氣, 右邊 unknwon, 佢話肚臍都要做, 但係其他醫生就話肚臍歲前會無事, 都吾知做吾做好. 手術費很貴呢, 淨係醫生已經要80K.

民房

BB陰莖陷入

我仔仔八個月大,尋日去了睇楊重光醫生,楊醫生話我仔仔有嚴重的陰莖陷入問題,要做手術重整,我很擔心,因為醫生話手術前3星期要打支荷爾蒙針,唔知有冇副作用,而且手術要做兩個鐘,唔知做完後BB會唔會好辛苦好痛,請問有冇媽咪有此經驗分享吓?

民房

原文章由 sarali 於 08-8-13 08:56 發表
大家好,
各位想要 Dr.Tam & Dr.Yeung 的資料, 我已 pm 給你們了, 若有漏了, 別見怪, 請再留言, 我會儘快 pm 給你的. Thanks!
sarali

首頁
45678...11

尾頁

跳至