自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由PINKAVA於 07-9-12 16:12 發表
如果d報紙在我面前揚黎揚去, 我實勁打"乞次", 因為我對油墨好敏感.
除左報紙外, 你地有無遇過d頭髮長, 懶靚, 成車/車立 迫到死時仲揚揚下, 個刻真係想搵把較剪剪左佢。 ...

我坐響度果陣,有D人重成日都踩到我隻腳!!
大佬呀~~重踩正我D腳趾 但又吾say sorry喎 重用D好似不屑既眼神望下你,好似話<無人叫你隻腳伸咁出架!!>

大佬呀,你自己生得矮(吾好意思,吾係有心話D吾夠高既人,Sorry ),吾代表人人對腳都同你一樣咁短架!!

比你踩第一次 ﹣算!!以為你見吾到加上架車多人!:-|
比你踩第二次 ﹣開始吾耐煩,但都算!!比多次機會你!
但連踩三次 ﹣你無野呀??

吾該!!踩到人吾緊要,但吾該講聲Sorry,同吾好踩幾次都重踩

[ 本文章最後由 samantha821 於 07-9-13 10:17 編輯 ]
:-P  :-P  :-P

男爵府

好彩我好 小搭地鐵

大宅

原文章由 AA媽媽 於 07-9-12 13:15 發表
樓主, 我教你做個動作, 我包保對方一定會縮開份報紙!
個動作就係...
光明正大企係佢側邊, "裝"佢份報紙喇。ha!ha!ha!

拿, 佢唔話你, 你咪當睇報紙囉...
佢開口話你既, 你咪話"你隊到咁埋, 我已經你借俾我睇咋"
: ...

Yes, I tried this before. My friend just said 'What happen to you?', so I answer my friend 'She show me the paper, so I read the news, is that anything wrong?' It really work!!!

首頁

尾頁

跳至