二手市場

跳至

首頁
12345...19

尾頁

男爵府

• 貼心的寶寶成長全紀錄可依牙齒的排列位置一一收納在寶寶長出乳牙開始記錄日期及位置 等到掉落時再寫上日期將乳牙好好的保存起來,讓寶寶留下最美好的紀錄
  • 本批為楓木材質,天然木紋,上透明漆,文字花紋為雙色絲印
  • 材質:櫸木
  • 尺寸:約長14cmx寬10cmx高3cm
  • (以下照片實物拍攝僅供參考,以實際產品為主,請注意每個木盒採天然木材製作,都有天然木紋,所以每個木盒都是不一樣的呀!)
  • 粉藍色字、粉紅色外框為 男仔
  • 粉紅色字、粉藍色外框為 女仔
  • 不包郵寄風險 (如需掛號,需另付$13)
  • 約有任何查詢,歡迎詢問。

因之前集體訂購仲有存貨,現每個只售$58,如有興趣請pm我

大宅

我要兩男一女~請問點交收~Thx

大宅

Tooth Box

I want 2 sets for my sons, can you please tell me how to do? Many thanks !

:-D :wave:

大宅

Tooth Box

I want 2 sets for my sons, can you please tell me how to do? Many thanks !

:-D :wave:

複式洋房

我都想要呀!
麻煩你pm 我呀!
thanks!!

男爵府

• 貼心的寶寶成長全紀錄可依牙齒的排列位置一一收納在寶寶長出乳牙開始記錄日期及位置 等到掉落時再寫上日期將乳牙好好的保存起來,讓寶寶留下最美好的紀錄
  • (以下照片實物拍攝僅供參考,以實際產品為主,請注意每個木盒採天然木材製作,都有天然木紋,所以每個木盒都是不一樣的呀!)

因之前集體訂購仲有存貨,現每個只售$58,如有興趣請pm我

男爵府

我都幾有興趣, 不過d牙仔就咁放入去就得?

原文章由 let_itbeeee 於 07-10-30 13:58 發表

貼心的寶寶成長全紀錄可依牙齒的排列位置一一收納,在寶寶長出乳牙開始記錄日期及位置 等到掉落時再寫上日期將乳牙好好的保存起來,讓寶寶留下最美好的紀錄 本批為楓木材質,天然木紋,上透明漆,文字花紋為雙色絲印...
[

禁止訪問

男爵府

$58/個 (之前集體訂購所以價錢較平),現在仲有「女仔」,如果你對「男仔」有興趣都可以先pm我。

大宅

我要一個男仔嘅牙盒, 請看 PM!

原文章由 let_itbeeee 於 07-11-8 20:29 發表

貼心的寶寶成長全紀錄可依牙齒的排列位置一一收納,在寶寶長出乳牙開始記錄日期及位置 等到掉落時再寫上日期將乳牙好好的保存起來,讓寶寶留下最美好的紀錄 本批為楓木材質,天然木紋,上透明漆,文字花紋為雙色絲印...

大宅

想問放牙的位置可否固定隻牙仔?

男爵府

All mum,
pls check pm

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

My Tooth Box 乳齒保存盒

我想要一仔一女, 請問點交收?
請問有無野可固定,會唔會掉出泥
:lol:
原文章由 let_itbeeee 於 07-10-20 18:09 發表

子爵府

原文章由 let_itbeeee 於 07-11-8 20:29 發表

hello 我想買2個男仔?點交收?是否只限郵寄?
另外牙齒會否跌出來的?

男爵府

可於尖沙咀至葵芳交收
個牙仔盒係用木做,將個盒關合口的牙仔就唔會掉出黎
原文章由 雪媽咪 於 07-11-10 20:27 發表
我想要一仔一女, 請問點交收?
請問有無野可固定,會唔會掉出泥
:lol:

男爵府

2個男仔暫時未有,我可以幫你留左order先,到時可以見面交收。
請pm我
原文章由 abu_cheung 於 07-11-11 08:23 發表

hello 我想買2個男仔?點交收?是否只限郵寄?
另外牙齒會否跌出來的?

男爵府

• 粉藍色字、粉紅色外框為 男仔 - $58
  • 粉紅色字、粉藍色外框為 女仔 - $58
  • 新貨増加左隻鐳身雕刻 - $73 (圖片將於2/1post)

如有興趣請pm我數量 (男/女)及電話號碼
己落order的媽咪我明天開始會打電話聯絡交收。

[ 本文章最後由 let_itbeeee 於 08-1-2 21:22 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章

我想要一女, 請問點交收?

大宅

我想要一女,thank you!

大宅

醒目開學勳章

let__itbeeee,

我想要一女, 請pm我,thanks~~~ 

首頁
12345...19

尾頁

跳至