自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問那牌子好呢? 價錢如何? 長袖要保暖, 買給老人家著的.

請分享, 謝謝各位.

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 helenjoe 於 07-10-30 21:56 發表
請問那牌子好呢? 價錢如何? 長袖要保暖, 買給老人家著的.

請分享, 謝謝各位.

老人家最怕d衫重又唔暖.

我買過morley同雞仔嘜比99. 2種都夠暖同輕. 不過我99覺得雞仔嘜好d, 因為可以放落washing machine洗 (寫明可以機洗), morley就一定要手洗.

morley要三百幾至四百幾蚊, 雞仔嘜都差唔多, 可能再平少少, 三百蚊左右.

伯爵府

原文章由 Teresa 於 07-10-30 22:18 發表

我買過morley同雞仔嘜比99. 2種都夠暖同輕. 不過我99覺得雞仔嘜好d, 因為可以放落washing machine洗 (寫明可以機洗), morley就一定要手洗.

morley要三百幾至四百幾蚊, 雞仔嘜都差唔 ...

Teresa,

謝謝你的意見, 請問雞仔嘜要不要在專門店買, 我知永安只有morley, 沒有雞仔嘜賣. thanks.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

要去專門店買架, 前幾日睇過, bb衫約$240, 大人就唔清楚, 好多信用卡都有九折

teresa講得arm, 2樣我都買過, morley無咁襟洗, 洗多幾次就會硬(even手洗), 而雞仔o麥呢, 我個醒目工人試過手快快拎落洗衣機(我平時都盡量手洗), 洗完都好soft
所以雖然永安big sale, morley有7折, 我都係買返雞仔o麥lu

原文章由 helenjoe 於 07-10-31 12:42 PM 發表

Teresa,

謝謝你的意見, 請問雞仔嘜要不要在專門店買, 我知永安只有morley, 沒有雞仔嘜賣. thanks.

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 helenjoe 於 07-10-31 12:42 發表

Teresa,

我上次就o係tsuen wan jusco 買雞仔嘜既. 唔知其他jusco有冇!?

伯爵府

謝謝兩位的意見呀.
我打算會去先施/jusco look look, thanks.:loveliness:

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 Teresa 於 07-10-30 22:18 發表

morley要三百幾至四百幾蚊, 雞仔嘜都差唔 ...

上年我叫老豆自己同阿媽每人買兩件然後比返錢佢, 因為佢屋企樓下有間專買店丫嘛
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

首頁

尾頁

跳至