夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有無老公覺得老婆每日返到屋企只係掛住煮飯, 照顧啲仔女!

搞到十點幾十一點就同啲仔女瞓....

完全無時間陪老公傾下計...談下心....
好好過每一天......

翡翠宮

有既但好少會講到出聲囉:lol
原文章由 jacquesau 於 07-11-1 15:01 發表

珍珠宮

我有一個朋友,發現佢老公係網上徵友區識女仔, 個老公解釋話老婆晚晚都唔得理佢, 佢咪上網搵人吹水, 並不是想搞婚外情....

原文章由 ringoivy 於 07-11-1 15:04 發表
好好過每一天......

大宅

原文章由 jacquesau 於 07-11-1 15:08 發表
我有一個朋友,發現佢老公係網上徵友區識女仔, 個老公解釋話老婆晚晚都唔得理係網上徵友區識女仔佢, 佢咪上網搵人吹水, 並不是想搞婚外情....

咁我都要係網上徵友區識男仔,我老公都好少理我,除非佢想....

翡翠宮

咁如果真係只限於神交都無可口非 因為真係消磨下時間啫 但最驚係傾下傾下玩出火啫 最重要係唔可以影響到日常既正常生活呀 即係例如傾到唔願瞓之類 你知d男人無咩定力架啦
原文章由 jacquesau 於 07-11-1 15:08 發表
我有一個朋友,發現佢老公係網上徵友區識女仔, 個老公解釋話老婆晚晚都唔得理佢, 佢咪上網搵人吹水, 並不是想搞婚外情....

水晶宮

點解淨係識女仔吹水丫,如果佢係咁無聊點解唔幫下老婆手,一齊tum d小朋友咁個老婆咪可以得閒d同你傾心事law!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 jacquesau 於 07-11-1 15:01 發表

都會架 , 所以宜家一有機會(雖然甚少 ), 都會兩公婆拍下拖咁啦(啱啱買咗黃子華楝篤笑飛 ).

子爵府

原文章由 jk923 於 07-11-1 15:38 發表
點解淨係識女仔吹水丫,如果佢係咁無聊點解唔幫下老婆手,一齊tum d小朋友咁個老婆咪可以得閒d同你傾心事law!

AGREE,但好多男人唔識咁唸呢~

大宅

me too

原文章由 ringoivy 於 07-11-1 15:04 發表
仔仔06-12-2003出世

超級版主

超級版主

唔會,因為要幫手開台食飯&洗碗,跟住重要幫手睇住小朋友,沖涼&晾衫,好唔得閒

晚上臨瞓先會有時間傾計同做其他野

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔會無時間嫁, 食飯個時又傾下, 臨瞓前又傾下, 點都要交流囉, 唔得閒講, 感情就會變淡, 個時想同你傾都難喇
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

民房

回覆 #11 jacquesau 的文章

我老公乜都呷醋一餐,成個大細佬咁,無佢辦法
而家我哋未有小朋友已經係咁,有小朋友都唔知點算

男爵府

我老公冇呷醋架,因為我地訓覺果陣會一陣傾計同玩架,而家仲一陣湊小朋友咩都有得講。

大宅

原文章由 clc_ivy 於 07-11-1 14:19 發表

咁我都要係網上徵友區識男仔,我老公都好少理我,除非佢想....

咁我想同C6講嘢時,佢夠時常唔彩我 (男人最鍾意選擇性聽唔到老婆講嘢), 咁我又網上徵友區識男人啦

D衰佬想溝女就真 ,懶好聽咁話呷醋!!我就唔信

大宅

非常同意。但係d老公多數唔會咁諗……囉!

原文章由 jk923 於 07-11-1 15:38 發表

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我暫時未經歷呢個階段
b女仲未出世,唔知將來會唔會都有咁既情況

侯爵府

好媽媽勳章

有,不過吾係老公投訴,係我投訴老公每日返到屋企只係掛住照顧啲仔女,完全無時間陪我傾下計...談下心......:-( :-(
我重比我老公話我呷仔女醋!!

禁止訪問

男爵府

我老公成日話我唔同去拍吓拖, 咩都係個女行先喎!
真係俾佢激c!

原文章由 蜜糖小叮 於 07-12-11 21:24 發表
男人真係自私,佢唔幫手仲去溝女還要話佢個老婆無時間陪佢,但唔做家務又話你懶,但d野都要人做要時間,佢都唔諗吓,換轉佢忙無時間陪老婆,大條道理話唔體諒佢,佢好辛苦,唇果個老婆上網仔一定死得 ...

首頁

尾頁

跳至