想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Hi Miffy

I want to buy too, pls send me info. thank you.

民房

原文章由 miffymiffy 於 07-11-8 00:06 發表

你有無測前 2小時減少飲野?
浸 3-5秒 ?
等10-20分鐘睇結果?

Hi, miffymiffy,
Thanks!
我用晨尿, 浸5秒左右! 等10-20分鐘睇結果! 我在屈臣x buy hk$250 曼x倫敦 / 5支! 所以, 我buy d 仔平d hk$140/100支! 我唸一樣掛!
但...................我d m today 到左! 好失望呀:-(

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 貓貓_黃 於 07-11-9 09:50 發表

Hi, miffymiffy,
Thanks!
我用晨尿, 浸5秒左右! 等10-20分鐘睇結果! 我在屈臣x buy hk$250 曼x倫敦 / 5支! 所以, 我buy d 仔平d hk$140/100支! 我唸一樣掛!
但...................我d m today 到左! 好失望 ...

你不如用另外一個時間測 (放工後 / 臨訓前). 晨尿可能無咁好~

別墅

miffymiffy,

我也想買,請pm我

e-mail:[email protected]

大宅

miffymiffy,
我想要D仔說明書,看看如何用法.
另外,除了郵寄,可有直接交收?
THX!

民房

miffymiffy,<br />
<br />
我也想買同我吾係太識用,可否send info 給我.請pm我.<br />
<br />
Thanks

別墅

[quote]原文章由 miffymiffy 於 07-11-5 14:47 發表

miffymiffy, i want to buy too, how much and how to use? pls pm me. thanks!

別墅

can p.m我有關資料ma?
how much & how to use ga?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

hi all,

please see pm:mrgreen:

thanks a lot

大宅

miffymifffy,
如我11月10日是月經第1天,是否代表day1,
我唔知幾時計是day1,是否線深就是排卵日.
一個月要用幾多條d仔?一日用1條或兩條?
多謝賜教.

別墅

Hi hi

I want buy 20pcs ..can I?

Can you pm me? Thx

別墅

miffymiffy

i want to buy too, thanks

洋房

Hi Miffy

I want to buy too, pls send me info. thank you.

民房

原文章由 ynwong 於 07-11-6 16:00 發表
到期日為09年6月 100條一盒,每條均獨立包裝 排卵 : 一盒HK$150 每條HK$1.6 驗孕 : 一盒HK$110 每條HK$1.3
交收方法 : 1) 大圍, 沙田, 火炭火車站或車公廟馬鐵站見面交收 2) 中銀或渣打銀行入數, 再平郵寄出, 郵費 ...

究竟係150定係110?
我都想買呀?how much?

男爵府

原文章由 1125bbmama 於 07-11-5 14:03 發表
你好 , 我想買排卵紙 , 可否 pm些知料我 . 其實我係唔識用的 ,亦有看大家討論用時情況, 都唔係幾明 ?煩請講解吓 . 謝謝

我想買miffymiffy,大圍交收,please PM 我,THAMKS miffymiffy

瑪瑙宮

原文章由 memomama 於 07-11-16 00:10 發表

我想買miffymiffy,大圍交收,please PM 我,THAMKS miffymiffy

你想大圍交收, 搵 另一個 seller - ynwong , 佢係果區多 :mrgreen:

大宅

Me too, 我想買, miffymiffy,Sha Tin 交收,please PM 我,Thank you.

洋房

miffymiffy,

i am interested too, please pm me the infomation.

瑪瑙宮

Olympics ,

你想沙田交收, 搵 另一個 seller - ynwong , 佢係沙田/大圍果區多 :mrgreen:

思寧,

see pm

大宅

排卵紙

Hi ynwong, i have sent you an email to your email account. Would like to buy a box of 排卵紙. Please PM or email me on [email protected] . thanks.

Jowee

原文章由 ynwong 於 07-11-6 16:00 發表
到期日為09年6月 100條一盒,每條均獨立包裝 排卵 : 一盒HK$150 每條HK$1.6 驗孕 : 一盒HK$110 每條HK$1.3
交收方法 : 1) 大圍, 沙田, 火炭火車站或車公廟馬鐵站見面交收 2) 中銀或渣打銀行入數, 再平郵寄出, 郵費 ...

首頁

尾頁

跳至