自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

學過拯溺, 1救2都有學過...., 所以2個都救.

侯爵府

引用:我講笑問過c6,+佢話佢唔識游水,+邊個都救唔

原帖由 WN1046 於 14-06-10 發表
我講笑問過c6, 佢話佢唔識游水, 邊個都救唔到, 所以會跳埋落去陪我地 ...
一樣答案生咗阿仔後再問佢,如果我同個仔跌落海救邊個,今次我比咗個水泡佢答,佢竟然答我揀唔到比我剷死佢!唔使諗緊係救個仔喇如果佢救我而個仔死咗...我一定生不如死

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:點解唔問吓老公同亞媽跌落水救邊個先呢?好

原帖由 yan813 於 14-06-10 發表
點解唔問吓老公同亞媽跌落水救邊個先呢?
好坦白未做人哋媽咪前應該會係老公,但係做咗人哋媽咪後,最愛最 ...
一定係我同奶奶一齊叫老公唔好落水,廢事到時要我地救佢。

如果加埋我媽,我媽游水勁叻,後生時做過part time 救生員,抽筋都游得快過我。

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yan813 發表於 14-6-10 17:03
點解唔問吓老公同亞媽跌落水救邊個先呢?
好坦白未做人哋媽咪前應該會係老公,但係做咗人哋媽咪後,最愛最 ...
按常理...點解唔係老豆同老公??

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

littlewo 發表於 14-6-10 17:15
我睇過有人喺facebook post 過,識女朋友第一件事就要帶佢去游水,一嚟睇身裁,二嚟敎識佢游水等佢第日唔駛問 ...
游水真係求生技能.........真係跌左落海, 人地扔個水泡都游到幾下先丫

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

回覆:成日都係問老婆同亞媽跌落水救邊個!

我c6一定報警先……
因為佢唔識游水

子爵府

比你地講到好想學游水……

禁止訪問

畀面勳章

翡翠宮

應該佢阿媽會來救我,因為全部人得我唔識游水

子爵府

我老公話會救呀媽先,因為佢媽子辛苦生佢落泥含辛茹苦養大佢,我明白,站係佢角度,老媽子係佢血濃於水既至親

mandymandy802    發表於 14-6-10 23:57

首頁

尾頁

跳至