夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

如果發現自已男友重有同佢以前個舊女友聯絡,你地會唔會好嬲?會唔會同佢嘈?定係辨唔知好呢?
''WhAt We sHouLd dO iS nOt forGet,buT to FoRgivE"

民房

Don't get angry. It'll give him an excuse to see/talk to her more and be on her side. You should be 大方 and talk to him about her, get to KNOW her better. This way you'll show him that you trust him, and that you're UNDERSTANDING!!!!

男爵府

好媽媽勳章

睇下佢地聯絡得多唔多,同埋係因咩事聯絡啦
嬲就嬲緊架喇,炸唔炸形就睇佢地聯絡得幾密啦

男爵府

要睇下~~~
聯絡...係食飯丫,傾電話果d定係其他
我會唔開心...會同老公講唔like~~
但唔會嘈~~嘈就傷感情啦~
如果係朋友既...食飯叫跟埋老公一齊去~~嘻

子爵府

原文章由 傻family 於 07-11-9 19:01 發表
如果發現自已男友重有同佢以前個舊女友聯絡,你地會唔會好嬲?會唔會同佢嘈?定係辨唔知好呢?

我老公都會,有邊個女人會鐘意,佢哋仲要揾到鬼鬼鼠鼠咁,佢話驚我唔鐘意喎:tongue:

大宅

睇下關於咩啦,基本上關於咩都會唔開心:-| ,如果出埋街直頭嬲梗啦

等待驗證會員

睇下係邊種聯絡,普通個種咪算囉!或者約埋一齊食飯,試下佢地都好。

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔接受.... 都散左, 聯絡黎做乜呀 呢個世上只有佢一個朋友嗎? 定係為左 "留後路?"

別墅

以上既睇法我都認同~不過就要加埋你老公係咩人同埋果個女人係咩人先喇~好似我c6以前鐘意左好耐果個女人就唔得喇~發姣姣到死~梗係連朋友食飯都唔得~!!我c6之前俾我迫左幾次先講左~有次真係食飯都可以叫c6去佢屋企上床呀!~!!你話呢o的女人係咪真係食飯都有問題丫?

伯爵府

如果是一大班朋友甘都無所謂既

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

冇可能.....我一定唔會俾老公同ex有聯絡, 有次有個之前溝我c6既女人打俾我c6, 我c6放工即刻同我報定案, 話xxx搵佢出黎dinner。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至