家庭理財

跳至

首頁
12345...8

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

而家美市升30幾點 繼續撐啊

大宅

大戶好似無乜料到 ...

大宅

好悶 ...

睇怕 ... 未到三萬 ... 二萬五 ... 先到

大宅

收市報 27,112 點,跌 66 點,成交 1,148 億, 半日 684 億

成交大都無用 ... :tongue:

仲以為大戶黎料抽上, 點知原來係 ... 費料

港股今日個樣真係 ... 好衰 ... 好衰 ...

明明升 458 點, 都可以倒跌番 91 點 ...

即係跌 549 點 ...

係咪要走番轉 ... 二萬五 ... 先 ?-(

琥珀宮

原文章由 靖兒 於 08-1-8 15:14 發表
好悶 ...

睇怕 ... 未到三萬 ... 二萬五 ... 先到

琥珀宮

美市又drop 2百幾點:tongue: :tongue: :tongue:

大宅

美股跌親都二百幾點, 尋晚又唔見 238 點 ...

市場咁快就製造壓力, 想迫聯儲局減息半厘, 真係有排跌 ...

今次啲好友 c 定勒 ...

儲定錢, 拾平貨 ...

大宅

收市報 27,615,升 502,成交 1,203 億

低位 26,757 上番 868 點,又如何 ...

呢個位都到過好幾次, 每次上到呢啲位, 最後都會 ...

都係嗰句 : 儲定錢, 拾平貨 ...

男爵府

今日升甘多,赫死人呀
d人只係炒加息嗎
儲定錢,拾平貨==幾時呀

原文章由 靖兒 於 08-1-9 17:23 發表

都係嗰句 : 儲定錢, 拾平貨 ... ...

琥珀宮

美市升143點

大宅

美市升又如何 ... 要跌都要跌

話每次上到呢啲位, 最後都會 ...

一個大話講一次無人信, 講多幾次, 就會有人信架啦 ...

同樣地, 大行日日都 "" 會上三萬點, 甚至四萬二時候 ... 就最好小心啲

一味得個 "講" 字 ... :tongue:

[ 本文章最後由 靖兒 於 08-1-10 15:41 編輯 ]

大宅

收市報 27,230,跌 384 點,成交 1,233 億

美國跌, 佢又跌 ...

深滬跌, 佢又跌 ...

連日經跌, 佢都會跌 ... ?-(

港股真係唔得佢 c ...

琥珀宮

12,853.090 +117.78

大宅

都係嗰句, 又如何 ...

要跌都要跌 ...

過唔到呢啲位, 最後都會 ...

大宅

睇落似係「好淡爭持」

其實就「舞高弄低」賺波幅

好友賺完到淡友賺

淡友賺完又到好友賺 ...

半日成交 733 億

[ 本文章最後由 靖兒 於 08-1-11 12:50 編輯 ]

禁止訪問

大宅

收市報 26,867,跌 363 點,成交 1,287 億

高位 27,593 跌落黎, 即係唔見 868 點 ... 玩波幅

又係過唔到呢啲位, 今年已經第六次沖唔過 ...

匯豐最低見 123.40 ...

大行繼續吹水, 我就繼續儲錢, 拾平貨 ...

原文章由 靖兒 於 08-1-9 17:23 發表

都係嗰句 : 儲定錢, 拾平貨 ... ...

[ 本文章最後由 靖兒 於 08-1-11 16:38 編輯 ]

琥珀宮

12,606.300 -246.79

大宅

收市報 26,468,跌 398 點,成交 1,096 億

全日最低位收市 ... :tongue:

美股跌親都二百幾點, 上星期五又跌 246 點

但係港股就先升 275 點至高位 27,142 至跌番落黎,

即係跌 678 點 ...

最"甘"係港交所, 最低見 190.20

大戶玩晒啦, 以為佢跌, 佢就升; 以為佢升, 佢就跌 ...

好在, 終於有九流分柝員話港股會跌到二萬三 ...

[ 本文章最後由 靖兒 於 08-1-14 17:07 編輯 ]

大宅

等咁耐, 淡友終於都出手 ... :tongue:

係都要抽高先插, 由高位 27,800 開始跌 973 點 ...

一口氣穿晒兩個低位 ... 見 25,827 ...

埋黎睇, 埋黎 ...

慢 ... 慢 ... 睇

慢 ... 慢 ...  ...

首頁
12345...8

尾頁

跳至