自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位, 聖誕/聖誕當日前有咩節目同仔仔女女老公玩呀?:-P

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我同c6返大6
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

水晶宮

黎緊星期六去學校親子旅行
星期日早上去半島酒店開聖誕party,
下星期六係屋企同幾個朋友開小型party,
星期日出尖東唱k,睇燈飾....
聖誕節個幾日仲未實~多數bbq,又開party
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

原文章由 kcpak 於 07-12-6 23:25 發表
黎緊星期六去學校親子旅行
星期日早上去半島酒店開聖誕party,
下星期六係屋企同幾個朋友開小型party,
星期日出尖東唱k,睇燈飾....
聖誕節個幾日仲未實~多數bbq,又開party ...

嘩嘩嘩! 咪成個月都爆晒????
你就好啦~ 玩到咁忙, 恨死隔離喇!

我都只係23號一家人去酒店食自助餐,
正日再食比較高級既日本餐(不過幾肉痛:-| ).

唉, 原先正日有2個"爬地", 兩個都撞晒時間,
於是索性自己食餐, 免傷和氣.

別墅

我就同老公返外家BBQ,不過正煩惱緊揍住阿女點燒

男爵府

帶定架bb車, 放囡囡入去, 一個湊女一個燒, 間唔中掉換工作, 如果囡囡唔扭計, 咪可以兩公婆一齊燒囉

原文章由 tensaikit 於 07-12-7 03:46 發表
我就同老公返外家BBQ,不過正煩惱緊揍住阿女點燒

首頁

尾頁

跳至