夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆 mc 的帖子

講得好!!!!認同!

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bbkisskiss 發表於 14-7-21 17:22
回覆 fanny3315 的帖子

冇錯, 做咩要咁大方比佢地去見面食反. 任何聯絡都唔可以啦!! 唔係專制, 因為係佢 ...
咪就係囉,仲要話佢個圈子細,咁真係會令人聯想係大家身邊識得既人....
如果我係我會留意下大家fb既好友動向,睇下佢講既野同其他人match唔match!!!!
我成日都聽到人地講"一個人兩條心唔多架",仲有就係聽過一次好入腦,就係"魔鬼總在細節之間"

xihuan317  最近我查到系他同事T.T  發表於 14-8-4 18:29

大宅

佢唔講, 一定有古怪. " 魔鬼總在細節之間" ,未聽過. 不過好中!!

大宅

回覆:c6有第二個 阿b先3個月 求助!

比我都唔講啦,一來驚你搵對方,如果係同事咪攪到公司!你自己查下算啦。
我覺得你老公根本知你唔會離婚,因為個BB先咁細。所以佢唔係好驚,一開頭就講果堆廢話當你係lulu!

大宅

回覆 mc 的帖子

你講的好有道理 今晚我同他甘講 看看他咩反應!
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

大宅

回覆 snowshine123 的帖子

我可以忍 但希望他信守諾言!唔系我都只可以放棄這段感情

大宅

他好少用fb阿......

翡翠宮

如果你覺得自己可以原諒佢,又珍惜大家嘅話好好傾下

子爵府

點都要講清楚,點可能2邊都要,當自己係情聖?

大宅

回覆 biloveu 的帖子

系!一陣他就過來了 一定吾會比他甘大念頭!

子爵府

引用:回覆 biloveu 的帖子系!一陣他就過來了 一

原帖由 xihuan317 於 14-07-21 發表
回覆 biloveu 的帖子

系!一陣他就過來了 一定吾會比他甘大念頭!
一隻手掌拍唔響,佢講咩佢主動,個女仔唔會點,其實係維護緊個女仔!

你又唔知個女仔係邊個,佢點吹都得啦!

扮靚自己,態度正確!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 fanny3315 的帖子他好少用fb阿......

原帖由 xihuan317 於 14-07-21 發表

他好少用fb阿......
唔係佢呀,係你地識既朋友當中有冇人講d野怪怪地,同埋去既地方做既野同你老公有d相似,如果係就要留意多d睇下有冇誤會錯人

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

直覺…呢個女人應該妳都識嘅!

男爵府

育兒性格勳章

引用:回覆 xihuan317 的帖子由你C6的文字上,可

原帖由 mc 於 14-07-21 發表
回覆 xihuan317 的帖子

由你C6的文字上,可以看出他還是珍惜你和BB,
agree

大宅

其實,樓主小三個電話真係咁重要咩?電話係可以改同換。c6甘堅持,你同嘈都無用,可能個電話係佢個底線。坦白講,好大機會係公司同事,佢可能怕如果你攪大件事,比公司嘅人知道可能連工都冇或者比同事歧視。。到時你同bb生活費點算呢?不過樓主你要企硬,同時要2個no way la.齊人之福邊個唔想。最好慢慢限制佢,放工返黎d時間,手機唔可以跟身,出街要影相。。慢慢甘攞返個控制權。。

大宅

講返昨晚件事先 參考左mc jm概意見 已經同c6講左底線系他一定要同個女人斷
見到c6時 我態度唔系好似以前甘 而系好好笑容 好似以前拍拖一樣 c6見到我甘樣 好明顯好開心 我都好心平氣和同他講 件事我唔追究了 個女人亦都唔重要 只要同她斷乾淨我就可以當沒事發生 而遲些一定要請姐姐 而我就出去做野 幫補屋企開銷 我份糧就用來存錢 c6份糧就屋企開銷(最近c6生意唔好 收入少左)

甘我本來都擔心他唔會同個女人斷 但c6昨晚都將他概念法講返比我知 他講返因為懷孕到依家我地都半年沒同房了 加上我又返左自己屋企 他放工都只有自己一個系間房 次次他過來探我 我地都因為好多事吵架 而我每次見他都好c9烏歪

甘他先會同個女仔黏上左 系他最唔開心概時候有個人可以訴苦 安慰 先會搞出甘概事

依家他見到以前概老婆返左來 他好開心 他只系希望有個溫暖概家 老婆陪伴系身邊 而唔系日日吵架 bb偶然比99媽咪照顧 得閒可以同我二人世界下 就好滿足了

當然他概說話我信唔信 我只可以信一半 而個女人系邊個 學好多jm甘話 以後日子慢慢再找機會去知道 最緊要拉返c6返來!後期會慢慢更新!多謝甘多jm支持我!

禁止訪問

回覆:xihuan317 的帖子

大宅

回覆 pakuii 的帖子

我只有一個仔仔咋

首頁
12345...6

尾頁

跳至