夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

cky2009 發表於 14-7-22 20:34
快d搬返一齊住先啦
家私八月中搞掂就搬進去住了...唉 仲有20幾日 好痛苦 一路都念好多野
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 xihuan317 的帖子

你住邊系邊上班先?平時反工星期一至五?
午飯岀街食?

大宅

回覆 cky34979 的帖子

八月搬去朗屏 他系尖沙嘴返工 一個月6日假 可以自己plan假沒話定邊日放假 lunch公司附近吃 我比埋吃飯搭車錢他 而後打算另外比2000他應酬買自己中意概野

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 xihuan317 的帖子

👍ok牙你老公點講

伯爵府

回覆:c6有第二個 阿b先3個月 求助!

你地分開住,你又同佢媽咪咁唔啱……所以如果我係你,仲好愛個老公唔唔想分開既話,就會諗辦法一齊努力,仲要一齊住返!

別墅

引用:回覆 cky34979 的帖子八月搬去朗屏 他系尖

原帖由 xihuan317 於 14-07-23 發表

八月搬去朗屏 他系尖沙嘴返工 一個月6日假 可以自己plan假沒話定邊日放假 lunch公司 ...
你俾零用錢你老公? 佢又肯? 好無男人尊嚴啫

大宅

PSiloveu 發表於 14-7-23 15:09
你俾零用錢你老公? 佢又肯? 好無男人尊嚴啫
其實系扣除所有使費 剩餘的錢 比2/3我 其他他keep 都唔系話零用錢 而且他依家有小三這件事對我好傷 我沒可能好似以前甘 對錢銀完全唔理他 信他!有錢身痕啊!

大宅

他話比 有剩比2/3我keep (一開始仲要問我點解系我keep?唔擺聯名戶口 ?但係要知隻戶口我地兩個人隨時都可以拿錢出來 如果到時他同小三仲一起 商量好 偷偷拿埋錢走 一腳踢開我 我就死得了)加上大肚只比3000我 到宜家有阿b他都只比6000 我先覺得自己傻 等於比他有大把閑錢同小三一起咯!!

大宅

你要比c6知道,外面的女人,講到幾愛幾有feel都係廢話,有樣嘢取代吾到的係,事實上你先係為佢生仔個個

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 PSiloveu 的帖子

佢老公身痕喎!現在要樓主原諒 ,樓主甘做都系為自己同b著想姐

大宅

要管制佢的錢銀,起碼要令佢無錢洗落個女人度先!!!!!

xihuan317  好多jm都甘話!我依家唔會好似以前甘天真了!  發表於 14-7-23 17:13

侯爵府

xihuan317 發表於 14-7-23 15:36

他話比 有剩比2/3我keep (一開始仲要問我點解系我keep?唔擺聯名戶口 ?但係要知隻 ...
講真,我明白點解你男人要搵小三了。
人地小三俾到做男人既感覺佢囉~
我最憎D老婆沒收老公錢,我覺得一點男人尊嚴都無。
利申:我都係人老婆,我絕唔會咁做。
男人係一種要面子的動物,你唔俾面佢,你係佢老婆有乜用?
出面搵第二個女人,俾埋錢佢駛都仲得。

侯爵府

cky34979 發表於 14-7-23 16:45
回覆 PSiloveu 的帖子

佢老公身痕喎!現在要樓主原諒 ,樓主甘做都系為自己同b著想姐
俾我係佢老公,我都投向小三懷抱啦。

侯爵府

wingskitty 發表於 14-7-23 16:39
你要比c6知道,外面的女人,講到幾愛幾有feel都係廢話,有樣嘢取代吾到的係,事實上你先係為佢生仔個個:igiv ...
SO?生左仔又點?佢老公依家都係老婆大緊肚時出去滾啦。
咪咁天真啦,男人真係下下顧念老婆,就唔會咁多婚外情啦

大宅

引用:Quote:xihuan317 發表於 14-7-23 15:36 回

原帖由 青青河邊草 於 14-07-23 發表
講真,我明白點解你男人要搵小三了。
人地小三俾到做男人既感覺佢囉~
我最憎D老婆沒收老公錢,我覺得一點 ...
如果你老公有小三,睇下你係咪真係咁口響

不喜勿插,平心而論

侯爵府

wml527 發表於 14-7-23 18:31
如果你老公有小三,睇下你係咪真係咁口響
我都係會咁口響!
有啲人係自己做左傻事唔知,以為咁做叫做管住個老公,實際係仲迫左佢走。
小不忍則亂大謀,做人要睇遠D。
樓主要成世都係咁管住個老公?
講真,男女角色調轉,如果我有小三,我老公用呢D方法來管我,我反而仲想早D走。
我唔係三歲細路仔,唔可以用呢D方法來管我。
要老公老婆留在自己身邊,應該係令佢同覺得同你相處無壓力,先係長遠之計。

侯爵府

我依家唔係唔同情樓主,而係覺得佢做緊嘢根本係倒緊自己米。

禁止訪問

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 青青河邊草 的帖子

老實講佢老公自願就無問題!當然呢d要大家傾啦!錢系老公塭既 頭家大家有份
但現在老公做錯 樓主缺乏安全感 如果想keep住呢段關係系咪應該比反d信心个老婆先?
講真佢要走既無人阻到佢

大宅

係我就要佢做返d野來證明下佢點斷法先,得把口有鬼用,識得珍惜又有咩用,佢講想要兩個啊,都唔想失去果個啊,佢講既斷,只想挽留住你先,呢件事有排拖泥帶水

首頁

尾頁

跳至