自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

引用:掟人塊面好冇禮貌,人地都係打份工有呀媽生

原帖由 fishfish121 於 14-07-25 發表
掟人塊面好冇禮貌,人地都係打份工有呀媽生,又唔係佢搵啲過期野賣比人,做到咁低級就要比人出氣?係要威就 ...
同意,員工都係打工,佢自己都可能唔知道,擲落人地個面好侮辱人

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

twmama 發表於 14-7-25 17:05
今日去麥當當買甜筒食,
見到一個阿叔拿出一張舊年嘅優惠券黎買野食。
店员講:“先生,對唔住,呢張券是過 ...
唔覺有乜咁好笑
難為了前線員工

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

個員工堅慘....如果係我應該喊左

水晶宮

引用:掟人塊面好冇禮貌,人地都係打份工有呀媽生

原帖由 fishfish121 於 14-07-25 發表
掟人塊面好冇禮貌,人地都係打份工有呀媽生,又唔係佢搵啲過期野賣比人,做到咁低級就要比人出氣?係要威就 ...
係喎!大叔好賤格

大宅

回覆:你可以用過期野,我就唔得(入黎笑下啦)

雖然個阿叔無講錯,但有做錯囉,難為個員工

子爵府

就算係笑話..我都笑唔出

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

伯爵府

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

其實m記都係受害者,
福喜先係原來問題所在

Lihoma    發表於 14-7-25 17:41

大宅

係樓主發生呀麻?尋日係fb見到另一jm post都話係佢買甜筒!
內容都係同你講既一樣,如果真係兩個人兩件事,咁我真心想替m記員工難過,因為佢地只係打工!

男爵府

引用:其實m記都係受害者,福喜先係原來問題所在

原帖由 mei524 於 14-07-25 發表
其實m記都係受害者,
福喜先係原來問題所在
佢系大公司,有責任監管供應商貨品質素,你幫襯系因為m記品牌,所以佢唔系受害者,顧客才是!

珍珠宮

環保接龍勳章

最怕d人睇完真係去學拿過期卷擲人臉,以為好型。

Mrs.KarenTse  X2  發表於 14-7-26 02:51
大家好,我是子悠~~

珍珠宮

唉,啲後生你打份工啫

伯爵府

回覆 twmama 的帖子

前線都只係打份工, 又唔係佢話事賣過期野, 做咩要掟入塊面呢 ?????

我真係唔覺得有咩咁好笑 !

子爵府

有咩咁好笑,個員工好慘

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

黑狗偷食,白狗當災~

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:twmama 的帖子

阿叔 但都唔關個店員事

男爵府

引用:今日去麥當當買甜筒食,見到一個阿叔拿出一

原帖由 twmama 於 14-07-25 發表
今日去麥當當買甜筒食,
見到一個阿叔拿出一張舊年嘅優惠券黎買野食。
店员講:“先生,對唔住,呢張券是過 ...
阿叔好正!!

王子

伯爵府

環保接龍勳章

應該叫佢麥記個話事人出來掟佢就啱喇!

首頁
12345...7

尾頁

跳至