親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我上年去新山、新加坡係用fion(新山行), 本身諗住出年新年去都係搵番fion~ 但今次報我超貴~ 我用4日共S$1276 Jason 我都問左~ 問佢講兩句就無影~ 講嘢講到一半半咁~ 我問佢又唔覆,追覆先再覆我~ 唔敢用佢~ 另外仲問左Mr. Goo~ 佢報我S$500/4日~ 有無人用過? 覺得ok ma?

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我上年去新山、新加坡係用fion(新山行), 本

原帖由 square72 於 14-08-12 發表
我上年去新山、新加坡係用fion(新山行), 本身諗住出年新年去都係搵番fion~ 但今次報我超貴~ 我用4日共S$12 ...
我上年一家四口去係揾Mr Goo, ok & 交帶
佢爸爸係新山的士司機!

侯爵府

引用:Quote:原帖由+square72+於+14-08-12+發表我

原帖由 juicy媽 於 14-08-12 發表
佢爸爸係新山的士司機!
佢價錢合理~ 服務ok 我就放心了thx

男爵府

juicy媽 發表於 14-8-12 09:50
佢爸爸係新山的士司機!
有無佢爸爸資料, 我想找新山的士包車,可以給我嗎?

男爵府

我7月尾都用完佢車,非常好,準時交帶佢唔得都會幫你搵車,服務一流

侯爵府

引用:我7月尾都用完佢車,非常好,準時交帶佢唔

原帖由 YLWong@2007 於 14-08-12 發表
我7月尾都用完佢車,非常好,準時交帶佢唔得都會幫你搵車,服務一流
咁我就放心了

侯爵府

需要預先比deposit ma?

侯爵府

佢叫我影張機票比佢做record~ 安全嗎? 因我去過不同地方包車都未試過要影機票

男爵府

唔洗比deposit 比機票copy佢我都有咁做,無問題呀。
但其實要驚咩?

大宅

回覆:square72 的帖子

請問可以pm mr goo 同Jason 電話給我嗎?我們一家想9月初去新加坡

男爵府

square72 發表於 14-8-12 10:53
咁我就放心了
他兩父子都好好。我去年暑假找他包車, 可惜他無期, 叫他幫忙找他爸爸包的士, 他倆好交帶, Goo 爸爸仲帶我地去"文記" 食晚飯, 又平又好味。

侯爵府

引用:Quote:square72+發表於+14-8-12+10:53+咁我

原帖由 Ksyy1018 於 14-08-12 發表
他兩父子都好好。我去年暑假找他包車, 可惜他無期, 叫他幫忙找他爸爸包的士, 他倆好交帶, Goo 爸爸仲帶我地 ...
文記食咩?

大宅

咁有冇JM搵MR Goo包車去睇螢火蟲, 知唔知收幾錢?
我25/8出發, 都有興趣睇螢火蟲, 想知道包車咩價錢先

侯爵府

引用:咁有冇JM搵MR+Goo包車去睇螢火蟲,+知唔知收

原帖由 cherrytsoy 於 14-08-12 發表
咁有冇JM搵MR Goo包車去睇螢火蟲, 知唔知收幾錢?
我25/8出發, 都有興趣睇螢火蟲, 想知道包車咩價錢先
...
剛剛Mr. Goo 報左價比我~ 來回MYR400~ 門票MYR20@

大宅

回覆 square72 的帖子

癲架...咁貴, 成1千蚊車費, 入場費只是HK$50, 搶$$$$$$$
我覺得唔值囉, 1千蚊夠買張機票去沙巴睇...

侯爵府

引用:回覆+square72+的帖子癲架...咁貴,+成1千蚊

原帖由 cherrytsoy 於 14-08-12 發表

癲架...咁貴, 成1千蚊車費, 入場費只是HK$50, 搶$$$$$$$
話車程遠~ 要1個鐘車~ 我最怕係唔安全~ 始終新山治安麻麻

子爵府

咁包車睇蛍火虫又貴咗少少喎, 另一個TOPIC 話 KSL 有團, 唔知有冇JM 可以報料

大宅

回覆 kaiyui_BB 的帖子

really?
我就係住KSL, 等我問下酒店先, 謝謝報料!

男爵府

square72 發表於 14-8-12 13:18
文記食咩?

中餐, 有海鮮, 小菜。

男爵府

cherrytsoy 發表於 14-8-12 16:20

我都覺得佢貴, 由legoland 去新蔡記食海鮮來回收MYR100, 車程只係12mins, 仲係坐紅的咋!

首頁

尾頁

跳至