美容扮靚

跳至

首頁
45678...14

尾頁

大宅

menard的產品咁貴,如果去開日本玩可以在哪裏入貨?
有冇人知?

大宅

好耐冇上過離0拿??
我都要去補補貨先
有冇人对Colax ex eye有興趣,全新的末用過:;pppp:
之前入貨入多0左
有興趣pm我

伯爵府

我聽講係上海買呢隻牌子平過HK 好多, 有無人知係唔係?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

水晶宮

Hi Helen,

真係唔該你85折幫我買支消炎水, 好抵. 仲要鬼死咁大支, 我剛才吱完粒粒, 一用左支消炎水, 好work, d紅散左好多. 等我用埋d isa knox paper mask, 煩請你幫我買menard mask, tks !!!

伯爵府

helenjoe

我被invite 左做 embellir club, 今個星期六去 HN 開tea party + 送 eye treatment 你會5 會去?

伯爵府

原文章由 Kittymummy 於 08-3-2 00:18 發表
Hi Helen,

真係唔該你85折幫我買支消炎水, 好抵. 仲要鬼死咁大支, 我剛才吱完粒粒, 一用左支消炎水, 好work, d紅散左好多. 等我用埋d isa knox paper mask, 煩請你幫我買menard mask, tks !!! ...

kittymummy,

真係5好客氣啦.... 比我有機會認識下你0麻....

伯爵府

原文章由 dorchiu 於 08-3-3 09:58 發表
helenjoe

我被invite 左做 embellir club, 今個星期六去 HN 開tea party + 送 eye treatment 你會5 會去?

hi...dorchiu,

我原本係85折vip, 上年10月menard已up grade embellir club比我, 但是沒有茶會. 正價買野仍然85折.

姐姐話只有9折vip upgrade embellir club才有茶會的. 正價買野仍然9折.

我知你地今日有embellir club 茶會..係harvey nicxxxx 4/f, 因為我今早打去harvey 搵我搵開果位姐姐問野時, 我問佢的...

伯爵府

原文章由 dorchiu 於 08-3-3 09:58 發表
helenjoe

eye treatment - 上年送左一次比我, 在美麗華做...果位美容師手勢好好...好掂呀.

你今日去完記住報料比我知呀..thanks.

複式洋房

唔好意思, 唔記得話你知我係2月10日買咗$3009.00在landmark, thanks

原文章由 helenjoe 於 08-3-8 15:18 發表

eye treatment - 上年送左一次比我, 在美麗華做...果位美容師手勢好好...好掂呀.

你今日去完記住報料比我知呀..thanks.

伯爵府

原文章由 kat2006 於 08-3-8 21:33 發表
唔好意思, 唔記得話你知我係2月10日買咗$3009.00在landmark, thanks

kat2006,

5緊要...謝謝你..
上星期我去買野已update左張card啦...thanks.

請問你買左咩呀? 可以分享下嗎?

伯爵府

helenjoe

昨天怎樣呀? 我都係去開hn menard 搵某位姐姐買野....會5會大家係同一位呢?

侯爵府

我都想知, 快d 去 8 下d 料黎, 我有個fd 成日上上海架

原文章由 V-Square 於 08-3-1 21:24 發表
我聽講係上海買呢隻牌子平過HK 好多, 有無人知係唔係?

伯爵府

原文章由 MomMom 於 08-3-9 20:36 發表
我都想知, 快d 去 8 下d 料黎, 我有個fd 成日上上海架

MomMom,

千祈唔好去上海買menard, 我八到menard在上海設工場, 原料跟日本工場有所不同, 所謂, 將價就貨.....大家要考慮下買5買, 我5會比我塊面去試.......

仲話上海靈芝line唔掂, 有朋友買左返黎, 用一次即扔....佢話完全跟hk買大大不同呀...塊面起晒油脂粒......佢話以後唔敢去上海買.....比佢都5要喎.

子爵府

Hi, 可否pm我你的 VIP no.,我想試Embellir的洗面和Toner, thanks.

伯爵府

原文章由 goodies 於 08-3-10 12:06 發表
Hi, 可否pm我你的 VIP no.,我想試Embellir的洗面和Toner, thanks.

HI....pls. check pm la, thanks.

Embellir的洗面foam和Toner我都用緊.....GOOD!

大宅

原文章由 ritb 於 08-3-1 09:53 發表
menard的產品咁貴,如果去開日本玩可以在哪裏入貨?
有冇人知?

I want to know too!

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-3-9 15:29 發表

昨天怎樣呀? 我都係去開hn menard 搵某位姐姐買野....會5會大家係同一位呢?

每個new member 都有1 支 embellir lipstick 送, 成$500 + gift set (bb beauness + embellir toner sample 仔) 帶去guess 都有. 有lucky draw & games. 當然無我份, 因為我病到烏烏吓.

大宅

請問colax eye含骨膠原, 搽在眼部會唔會潤到出油滋粒? 因為我隻眼好乾但又容易出油滋粒! 它是eye cream or essence?

helenjoe,

你可唔可以借你個vip no.給我呀? Many thanks!:loveliness:

[ 本文章最後由 LovelyBB06 於 08-3-11 12:20 編輯 ]

伯爵府

原文章由 LovelyBB06 於 08-3-11 12:19 發表
請問colax eye含骨膠原, 搽在眼部會唔會潤到出油滋粒? 因為我隻眼好乾但又容易出油滋粒! 它是eye cream or essence?

helenjoe,

你可唔可以借你個vip no.給我呀? Many thanks!:loveliness: ...

hi lovelybb06,

pls. check pm la, thanks.

我用colax eye 搽眼部未試過出油脂粒喎!
我都係眼乾, 所以佢地d 姐姐介紹我用. 好似gel.

伯爵府

原文章由 dorchiu 於 08-3-10 15:10 發表

每個new member 都有1 支 embellir lipstick 送, 成$500 + gift set (bb beauness + embellir toner sample 仔) 帶去guess 都有. 有lucky draw & games. 當然無我份, 因為我病到烏烏吓. ...

hi dorchiu,

咁好...lipstick有無colour選呀?

因為我本身係85折, 佢地只係上年比左封迎新信比我叫我去取sample, 無茶會......問佢地, 佢地話要9折member才有茶會的.

首頁
45678...14

尾頁

跳至