跳至

首頁
12345...44

尾頁

男爵府

原文章由 567 於 08-1-4 12:05 發表
謙仔咁叻呀,可兒好怕花炮呀,次次去飲都要抱住佢冚耳仔先ok,都唔知佢點做圍村妹呀,屋企條村成日都燒炮掌ga la,都仲係好驚....新年果幾日一定嚇死佢~~~

哈哈...係呀...平時謙謙都好驚架...好似人地鑽野聲呀...佢都要冚耳仔架....唔知果日做咩咁叻仔~~哈哈...可能有表姐拖住佢啦...表姐有成7歲架喇~~~

男爵府

果日謙謙打bo(太).....d人話佢似 mr.曾~~~又話佢似侍應~~哈哈

男爵府

我要落街買野煮比謙謙食喇~~~
晏d再傾過~~~

大宅

雖然遲咗都要say Hi!剛剛公司完year end closing.晚晚11點先放工:-( 希望做埋d手尾,下個week會好d.
想問YL/TSW有無good婦產科醫生?

大宅

原文章由 於 08-1-4 13:48 發表
雖然遲咗都要say Hi!剛剛公司完year end closing.晚晚11點先放工:-( 希望做埋d手尾,下個week會好d.
想問YL/TSW有無good婦產科醫生?

hello!Michelleface !
我隔離個同事5月放產假唔請temp.佢好多AP entry要入.到時實要ot.現在我要享受凖時放工.到時...:-( 真係做到冇停手.有個梁根培看婦科都有兩間branch.唔知好唔好.估應該係男人.

現在啲野係咁加. 搞到我想生第二個planning都要閣置.

[ 本文章最後由 stella727ng 於 08-1-4 14:00 編輯 ]

別墅

Happy New Year

大宅

hi chinghomama,

我個b係22號o架

原文章由 chinghomama 於 08-1-3 16:34 發表

你個b幾號呀, 我個b係28號架:lol

p.s. 我地呢期係咪好似囝囝多, 囡囡少呢 but, 物以罕為貴呀....

大宅

hi cyrus 媽:

謙謙好靚仔呀,小朋友做花仔真係好得意

臻臻上星期六都做花仔呀,係佢第2次做,今次行church,有好大進步,上次唔等花女,一支箭咁向前衝,跟住仲返轉頭想再玩過,今次識得聽住婚禮進行曲一步一步咁行,仲算ok la

男爵府

臻媽
臻臻咁攪笑...唔等花女自己行~~~哈哈
今次行教堂...好叻仔喎~
我都覺得小朋友仔著西裝好可愛~~謙謙果日做左第2主角~~攝影師都跟住佢黎影~~哈哈

大宅

Hi cyrus 媽:

點解我放唔到張相係個post下面o既,係咪張相一定要upload咗上網先得o架?? i'm so stupid, pls teach me, thanks.

原文章由 cyrus媽媽 於 08-1-5 18:13 發表
臻媽
臻臻咁攪笑...唔等花女自己行~~~哈哈
今次行教堂...好叻仔喎~
我都覺得小朋友仔著西裝好可愛~~謙謙果日做左第2主角~~攝影師都跟住佢黎影~~哈哈

男爵府

臻媽
我將d相放上 yahoo 個blog度....之後copy~~~再放上黎囉~~
我只係識咁咋~~~哈哈~~~唔知有冇其他方法呢...
不過我覺得依家方法勁方便~~~
你試下得唔得~~
upload左上網~~~之後copy就可以~~

禁止訪問

男爵府

原文章由 familyfamily 於 08-1-8 12:21 發表
各位05雞仔雞女媽咪 , 你bb懂什麼自理呀??大家交流ha.?-( ?-(

嗨嗨~~你好~~
我仔仔0507架~~~你呢..??
識自己除鞋仔,襪仔,著外套,用筷子食飯(豆豉咁細粒,魚旦都夾到)啦~~~等等....

大宅

hi familyfamily,

我個b係0509,而家識得自己用spoon "but"嘢食la,除鞋同襪(有時係格硬嚟,未解開就除),叫你同佢去toilet 疴she she la,係學校學咗佢第一句英文句子"may i go to toilet please",去toilet都成日講,同你執好d玩完o既玩具la(次次都要鬧先執),自己攞學校d功課出嚟做,攞d書出嚟睇la (係書包度巢),飲完個奶樽自己放番係枱度,刷牙洗面(一時時,有時貪得意搶住嚟抺面同刷牙)...

禁止訪問

大宅

hi cyrus媽:

唔該哂,等我得閒試吓先,

原文章由 cyrus媽媽 於 08-1-8 00:07 發表
臻媽
我將d相放上 yahoo 個blog度....之後copy~~~再放上黎囉~~
我只係識咁咋~~~哈哈~~~唔知有冇其他方法呢...
不過我覺得依家方法勁方便~~~
你試下得唔得~~
upload左上網~~~之後copy就可以~~ ...

子爵府

原文章由 familyfamily 於 08-1-8 12:21 發表
各位05雞仔雞女媽咪 , 你bb懂什麼自理呀??大家交流ha.?-( ?-(

我個b係0509架....
佢可以自己用筷子or匙羮食飯, 飲湯~~用手巾抹口水~~除褲yau褲~~除外套~~食完飯將碗放好~~除鞋除襪~~想o殊o殊时會要求去廁所(但未成功去到)~~自己執玩具~~識係書包摷書睇(但通常摷完就算, 唔會執) ~~間唔中貪得意幫我手係乾衣机攞啲衫出廳, 然后陪我摺佢自己啲手巾仔~~識得將垃圾放入垃圾桶~~最近多左一样, 自己行路同揹書包返學~~

禁止訪問

男爵府

臻媽
唔洗客氣~~~嘻嘻~~
得閒都post d 臻臻既相黎睇下~~嘻嘻~~

男爵府

臻媽
平時同臻臻刷牙仔有冇用牙膏架..??
謙謙用緊chicco果隻牙膏~~

首頁
12345...44

尾頁

跳至